AlexT

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About AlexT

  • Birthday 10/26/1984

Personal Information

  • Location
    Παγκρατι

AlexT's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Καλησπερα. Μολις παρελαβα την καρτα. Βασικα δεν κανανε κατι. Μου ειπαν οτι η καρτα ειναι οκ και φταιει η οθονη μου. Θα την δοκιμασω σε ενα φιλο που εχει και αυτος 19'' και βλεπω. αν παιξει ειναι κατι στο μηχανημα μου. Απορια! γιατι αμα πω οτι δεν πιανει την αναλυση της οθονης μου η καρτα αυτος να μου απαντησει οτι ειναι οκ και βγαζει 3d Mark? Το ηξερα οτι βγαζει benchmark αλλα οχι στην αναλυση που θελω.
  2. Δυσκολο. Ασε που δεν εμπιστευομαι ανθρωπο με τα αρχεια μου. Λες αμα ειναι οκ η καρτα να με χρεωσουν; Παιζει νομιζω. Βεβαια καποιος θα ασχοληθει οποτε λογικο ειναι.
  3. Μιας και δεν εχω αμεσα αυτη την δυνατοτητα την ξηλωσα και την αφησα στο πλαισιο. Αναμενω την απαντηση τους και βλεπω και κανω. Ευχαριστω για την βοηθεια, θα ενημερωσω τι παιχτηκε για την ιστορια.
  4. Οκ εχω χασει την μπαλα. Επειδη δεν ηταν και καμια ταλαιπωρια το φορμαρα...φορτωνουν λοιπον να φρεσκα windows και ειναι η ιδια φαση. Απλα στην περιπτωση αυτη δεν ξερω αν πρεπει να κοιταξω την καρτα η την οθονη. Drivers για την οθονη προσπαθω να περασω αλλα δεν τους παιρνει, μου λεει να κατεβασω τους universal και αυτοι της οθονης μου δεν περνανε. Υπαρχει τροπος να καταλαβω τι απο τα 2 ειναι προβληματικο?
  5. Done και αυτο. Τιποτα. Τωρα παρατηρησα ομως οτι στο nvidia panel/ change resolution ενω πριν διαβαζε κανονικα το μοντελο της οθονης τωρα το βλεπει σαν analog display σκετο. Το ιδιο και στα windows το εχει σαν Generic non-pnp monitor.
  6. Δυστηχως δεν... ουτε με προσθαφαίρεση ουτε και το driver sweeper (το cleaner δεν υπαρχει free).
  7. Βασικα τωρα που το λες το εκανα apo to device manager κατευθειαν...δοκιμαζω αμεσα. thanx.
  8. Καλησπερα παιδες. Εχω το εξης προβληματακι απο το πρωι και δυστηχως δεν το καταφερα μονος. Ανοιξα το πισι το πρωι και ειχε γυρισει την αναλυση σε 800*600. Ψαχνω στις ρυθμισεις την 1440 *900 που ειχα πριν αλλα τιποτα. Περναω drivers απο nvidia αλλα και αυτους που ειχε στο cd της καρτας, παλι τιποτα. Με λιγα λογια εχει χαθει η αναλυση της οθονης μου και δεν υπαρχει ουτε στο nvidia control panel ουτε και στα settings των windows. Μετα απο παροτρυνση εκανα και ενα boot απο live cd linux και παλι εβγαζε λαθος αναλυση και απο οτι μου ειπε το παλλικαρι θα επρεπε να το δει αμεσως (αυτο δεν το ηξερα). Με custom settings και force απο το panel της nvidia την παιρνει την αναλυση αλλα δεν ξερω αν λεει κατι αυτο. Καποιος βοηθεια :que:... Να κανω φορματ μπας και στρωσει και ειναι θεμα software η να παω καρφι πλαισιο για εγγυηση? Palit gtx 260 sonic 216 FTW 200
  9. Ωραιος ο παιχτης! Χρειαζοταν ενα τετοιο θρεαντ να βοηθηθουμε και εμεις τα noobs. Ερωτηση...τι ειναι το Α58 bios για την 658? Στην evga μου βγαζει μεχρι το Α56.
  10. AlexT

    1156?

    Και γω παραξενευτικα αλλα ανοιξε με την δευτερη το λινκ Και γινεται ολο καλυτερο. Τον πηρα χωρις δευτερη σκεψη και ενημερωση και μετα αρχισα να αναρωτιεμαι αν εκανα καλα. Επισης μολις ειδα οτι εχουν μαχ 1.4 voltage range οποτε τα 4 που ειδα με 1.414 στις φωτος θα ερθουν γρηγορα, αβαδιστα και αβασανιστα λεμε. Να υποθεσω οτι ενα safe margin για 24/7 και αποφυγη του degrade θα ειναι το 1.4χ? Αν βεβαια το επιτρεψουν οι θερμοκρασιες. Ειστε ωραιοι, ευχαριστω παιδες. Α! να μην ξεχνιωμαστε, αφου κανατε τον κοπο και απαντησατε ριχτε και καμια ψηφο μεταξυ asus και ftw 200. Δεν σας κουραζω αλλο με ερωτησεις αποδοσης, παω να τα βρω στο hwbot το οποιο ειχα ξεχασει τελειως οτι υπηρχε.
  11. AlexT

    1156?

    +1 λοιπον στην ftw 200. Με τι cpu και στα ποσα παιζεις? Βασικα ψαχνω το 24/7 σιγουρα, και να σου πω την αληθεια θα ψαξω τα 3.8 - 4 σταθερα (αληθεια πανε τοσο οι 750 σε αερα η ονειρευομαι?). Σε λιγο καιρο που υπολογιζω οτι θα παιξει και περισσοτερος χρονος θελω να δω και μεχρι που παει με νερο αλλα η απολυτη αποδοση ειναι σε δευτερη μοιρα.
  12. AlexT

    1156?

    Καλησπερα. Μιας και επεσε στα χερια μου ενας 750 σε καλη τιμουλα λεω να παω σε αναβαθμιση, αλλα εχω χασει την μπαλα με το 1156 και θελω την γνωμη σας για το Μ/Β. EVGA FTW 200 Maximus 3 Formula Inferno Katana και τα σκεφτομαι με αυτη την σειρα προτιμησης. Γεια πειτε οι γνωστες.Thanx.
  13. Αν κλοκαρεις gpu σκεψου ενα 120 αρι ανεμιστηρι κατω στο κουτι μπροστα απο το psu. Ειδα αρκετη διαφορα στα temps της καρτας. Βεβαια εμενα εχει passive cooling αλλα νομιζω οτι και εσυ θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα.
  14. .. η βασικη εκδοση που ειναι free κανει την ιδια δουλεια η λειπει κατι που ειναι απαραιτητο για το hwbot? Thanx guys. Ακυρο το submition.
  15. καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση μιας και το παλευω αλλα δεν βρισκω ακρη. Θελω να ανεβασω ενα σκορ απο 3d mark 06 στο hwbot αλλα μου λεει A valid futuremark compare url is required if want to reach the 3Dmark 2006 Hall Of fame. .... τι στο καλο ειναι αυτο?