EliasKir

Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EliasKir

  1. Η τιμη ειναι τεραστιο FAIL ειδικα απεναντι στις δοκιμασμενες λυσεις της DELL.
  2. Αν δεν εχει 15 ευρω διαφορα απο το G500, δεν νομιζω να ειναι και μεγαλη επιτυχια.
  3. Παιδια, μηπως ξερουμε αν θα βγουν σε αλλες χωρητικοτητες (πχ 90GB) αυτη η καινουρια γενια?
  4. Επιτελους παιδια, η σελιδα παει σφαιρα πλεον.
  5. Ρε παιδια, αυτο το Virtu πως ακριβως δουλευει? Αν χρησιμοποιεις την ενσωματωμενη, η καρτα γραφικων απενεργοποιειται? Δηλαδη, δεν λειτουργει καθολου? Και το καλωδιο, που το συνδεεις?
  6. EliasKir

    Crysis 2

    Δεν ξερω για εσας, αλλα δεν μου αρεσε καθολου ρε γαμωτο. Καλα που το επαιξα πριν το αγορασω. Single player gtp, multi γεματο cheaters, απορω γιατι βγηκε. Ουτε καν σε αναβαθμιση δεν μας οδηγησε. R.I.P.
  7. Ολα ωραια μαν, αλλα μηπως να γλυτωνες το κατοσταρικο και να επαιρνες τον 2500?
  8. Δηλαδη αν εχεις καμια γομαροψυκτρα πως βαζεις/βγαζεις τους δισκους?
  9. +1000. Η επιτυχια των 775 δεν νομιζω να επαναληφθει.
  10. Αλλο ηθελα να πω. Οτι οι εταιριες αρχισαν να βγαζουν μονο 4GB modules (Vengeance πχ) και ειναι αυτες οι οποιες οριζουν την μεταβαση απο τα 4GB στα 8GB που αρχιζει σιγα σιγα να πλασαρεται ως mainstream. Οπως εγινε και πριν λιγο καιρο απο τα 2GΒ στα 4GB. Και, ΟΧΙ, οι απλοι χρηστες δεν χρησιμοποιουν 4GB ram. No trolling το σχολιο μου, ετσι?
  11. Εγω παλι βλεπω την νεα ταση οτι πλεον τα 8GB θα πρεπει να θεωρουνται mainstream την στιγμη που ενας μεσος χρηστης σε Windows 7 δεν χρησιμοποιει ουτε 2GB.
  12. Αυτες ειναι τιμες. Μετα την γνωστη Dell, μια ακομα τρομερη προταση για σοβαρη οθονη.
  13. Χαχαχαχα, σορρυ δεν μπορουσα να μην τα συνδυασω! Περα απο την πλακα τωρα, διαβασε κανα review των προηγουμενων εκδοσεων για να δεις για τι μιλαει ο Jack.
  14. Ειναι μερικες εταιριες που απλα ΔΕΝ τις εμπιστευομαι. OCZ, Thermaltake, Kingston, Tagan, Albatron, ECS κλπ. Μπορει ο Vertex 2 ναι ειναι ιδιος με τον Force, αλλα θα προτιμησω να δωσω τα παραπανω λεφτα και να παρω τον Corsair.
  15. Ωραια ολα αυτα, αλλα που πας με αυτο το ονομα? Dakota???? Ειναι σαν να σε ρωταν τι κινητο εχεις και να λες "το νοκια, το κ@ριολα".
  16. +1. Τι Republic of Gamers ειναι αν δεν εχει gaming gear? Το Headset παντως σπερνει.
  17. Αντε, σιγα σιγα να αποσυρεται απο τα παντα. Σιγα την αυθεντια στους SSD. Θυμαμαι κατι για μπουκωμενους JMicron...
  18. Πολλα συγχρητηρια κι απο μενα. Αλλα εχω μια απορια. Σε τετοιου ειδους μετροπρογραμματα δεν πρεπει να εχεις και σφιχτα timings?
  19. Ενταξει, ειναι ισως η πιο αγαπητη εταιρια αναμεσα στους pc enthusiasts και με κορυφαια προιοντα σε οποια κατηγορια δραστηριοποιειται, αλλα οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες. Με 300 ευρω υπαρχουν τα πολυαγαπημενα Ζ5500 που ειναι και 5.1 και διπλασιας ισχυως. Μια ξενερωσα με την τιμη του Obsidian και μια με αυτα.
  20. Για Raid 0 οντως δεν αξιζει, αλλα αν μεταφερεις αρχεια ειναι καλο να υπαρχει η ασφαλεια του Raid 1. Φυσικα εχει πολυ μικρο αγοραστικο κοινο μια τετοια εφαρμογη. Μονο αυτοι που το χρειαζονται πραγματικα θα δωσουν τοσα λεφτα για μια τετοια υλοποιηση.
  21. Το οτι επεσε απο τον δευτερο και δουλευει ακομα ο σκληρος, δεν κανει σε κανενα εντυπωση, ε? :que:...
  22. EliasKir

    Gran Turismo 5

    +1 απο μενα (κανει και ριμα) Ειδικα αν με το GT4 εκλεινες 8ωρα μπροστα στην οθονη, η αισθηση που σου δινει το 5 (τουλαχιστον στο Prologue) ειναι τραγικη.
  23. Φιλε, ειχα κι εγω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου (Toshiba). Μου κολλουσε σε διαφορες φασεις. Εβαλα Windows 7 (κι εμενα Vista ειχε) για να δω αν διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτα. Το πηγα στην αντιπροσωπεια ετσι με τα 7αρια και μου το φτιαξανε κανονικα (προβλημα μητρικης).
  24. Στο skroutz τον ειδα τον 930 κι εχει γυρω στα 250 νομιζω. Και ξαναρωτω, το Etasis που το βρηκατε?
  25. Το Etasis που το βρηκατε? Φανταζομαι εχει μεινει απο παλιοτερη συνθεση ή μεταχειρισμενο, ετσι? Επισης. γιατι 950 κι οχι 930? Αν κλοκαρετε, δεν νομιζω να ανεβει τοσο περισσοτερο ο 950. Τελος, ενα τυπογραφικο: ο force εχει 280 read.