Tsimposa

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Tsimposa

  • Birthday 06/11/1986

Tsimposa's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Παιδια ειναι η φτηνοτερη gtx580 που εχουν τα multirama...οσο την αγορασα μου τη πιστωσαν τη καρτα...460e...
  2. Παιδια καλησπερα...τελικα διαπιστωθηκε απο το service των multirama οτι η κατρα εμεινε στο τοπο...οποτε παω για καινουρια...λεω για αυτην εδω... Gainward GTX 580 "Phantom" - Κάρτα γραφικών - GF GTX 580 - 1.5 GB | Multirama ποια ειναι η αποψη σας γι αυτη τη καρτα?
  3. οκ παιδια...ευχαριστω πολυ...σε περιπτωση που μου πουν για αντικατασταση τι καρτα να ζητησω?
  4. αυτη ειναι ναι...οταν λες απο πισω??ρε παιδια η θυρα pci express δεν νομιζω να ειναι...αφου εχω πανω την 8400...στην ιδια θυρα και δουλευει κανονικα!! επισης αν μου πουν να μου την αντικαταστησουν τι καρτα να ζητησω??
  5. η δικια μου παιζει να μην τα εχει...να πω την αληθια δεν ειχα προσεξει τπτ...τι να πω...τα multirama εχουν καλο rma?
  6. δεν αναβει κανενα λαμπακι...
  7. εχει εγγυηση ναι και συγκεκριμενα απο τα multirama...δεν παιζει να φταιει τπτ αλλο ετσι? τα multi εχουν καλο rma??
  8. Καλησπερα παιδια... Η ιστορια εχει ως εξης...εχω μια Gigabyte gtx295 και χτες το βραδυ ενω δεν υπηρχε πιο πριν κανενα προβλημα...παω να βαλω μπροστα το μηχανημα και ενω bootaρει κανονικα τα win η οθονη ειναι μαυρη και μου λεει no signal input...αμεσως κανω clear cmos...βγαζω τη καρτα...τη ξαναβαζω και παλι τπτ... μετα φορτωνω στο μηχανιμα μια 8400gs που εχω ανοιγω και ολα ok...λειτουργει κανονικα και απροβληματιστα... θα ηθελα την αποψη σας...να υποθεσω οτι το προβλημα το εχει η καρτα γραφικων??η μπορει να ειναι κατι αλλο? για την ιστορια...φοραω thermaltake toughpower 750αρι και το συστημα το εχω 2 χρονια... ευχαριστω προκαταβολικα!!
  9. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269 μακαρι να ισχυει...