effect

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About effect

  • Birthday 01/01/1984

effect's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Ταρίφα δεν θα πλήρωνες. Γείτονες είμαστε θα σε πήγαινα
  2. Μα τι διαφορά περίμενες να δεις? Έκανες compress κανα τεράστιο αρχείο? Διαφορές αισθητές δεν υπάρχουν. Μέσα στα Windows περιορίζεσαι από την ταχύτητα σκληρού. Για το κέφι σου κάνεις o/c.
  3. Και μένα το πληκτολόγιο δεν ανταποκρίνεται και απλά πρόσθεσα τις εντολές που θα έγραφα στο dos μέσα στο autoexec.bat και έτσι κάνω το flash
  4. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει για τον πολύ απλό λόγο πως όλα κάποια στιγμή παλιώνουν. Τώρα οσον αφορά τα μέλη να σου δώσω ένα παράδειγμα. Δύο ομάδες η μία με 10μέλη και η άλλη με 100. Στην ομάδα των 100 τα 10 καλύτερα είναι ίδια με την ομάδα των 10. Οι δύο αυτές ομάδες στην συγκεκριμένη εφαρμογή είναι στην ίδια θέση. Από μεριάς πόντων όμως το πιθανότερο είναι αυτή με τους 100 να έχει περισσότερους λόγω του ότι αυτοί με το χαμηλά σκορ συνήθως δείνουν(αν δώσουν) hardware ponits και όχι global. Όπως ναχει τα πολλά μέλη δεν ρίχνουν την ομάδα. Αυτό που θέλω να πω είναι να bencharουμε για το κέφι μας και να μην αισθανόμαστε ασχημα να ανεβάσουμε χαμηλά σκορ με τη λογική ότι μειώνουμε την ομάδα
  5. Αυτό που λες πέρα ότι ακούγεται άσχημο είναι και λάθος. Σε κάθε εφαρμογή είναι ο Μ.Ο. των 10 πρώτων. Άρα η "Σαβούρα" όπως την ονομάζεις είναι πιο κάτω και δεν επηρεάζει το Μ.Ο.
  6. Χωρίς load είμαι με -32 περίπου, με orthos πάω +9. Το θερμόμετρο δεν έχει σχέση με το evap και από ότι γνωρίζω συνδέεται στην επιστροφή. Απλά ψάχνοντας παλιότερα forum νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να έχεις θετική επιστροφή. Idle το θερμομετράκι δείχνει -32 με -25 ανάλογα τη θερμοκρασία δωματίου ενώ με load σιγά σιγά ανεβαίνει και μέχρι +5 κάποιες φορές. Παλιά με έναν Athlon X2 4200 στα 3,1 με 1,65V πάλι στο orthos είχα θετικές στο probe αλλά το θερμομετράκι στην επιστροφή δεν κουνιόταν καθόλου.
  7. [hwbot] effect - 11.172s - E6600@4570Mhz - cpu on phase mobo gigabyte p35 [/hwbot] spi1.jpg
  8. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
  9. Είναι custom phase. Και από αυτά που μου είπες κατάλαβα ότι αποδείδει πολύ άσχημα. Μετά από 20 λεπτά orthos Core temp +4 ο κάθε πυρήνας, με το πρόγραμμα της μητρικής να δείχνει +9. Από θερμόμετρα δεν ξέρω απλά έχει ένα αναλογικό (για περίπου) στον σωλήνα επιστροφής όπου έχω θετική θερμοκρασία επιστροφής (+5)στο οrthos. Μιας και δεν έχω γνωστούς για να συγκρίνω αν ο 6600 μου είναι ζεστό κομμάτι, μια φορά που boot καταλάθως με την εργοστασιαή ψύκτρα στα 2,4 με 1,57V μέτα από λίγες ρυθμήσεις στο bios είχε πάει 95 βαθμούς(μου φαίνεται ζεστό αλλά όπως είπα δεν έχω δει άλλους για να συγκρίνω). Δεν με μπέρδεψες απλά από ότι βλέπω μάλλον δεν θα σηκώσω τον τετραπύρηνο.
  10. Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Ένας Ε6600 στα 4.2G με 1.6V κάτω από phase σε οrthos cpu stress τι θερμοκρασίες καλό θα ήταν να έχει?