amdnikos

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amdnikos

  1. πολυ καλες τιμουλες.Βεβαια το θεμα ειναι σε περιβαλλον desktop πως θα αξιοποιηθουν τοσοι πυρηνες ειναι κατι που πραγματικα θελω να δω.
  2. Απλά απίστευτο.Επίσης εντυπωση μου κανει και η τιμή του.Το περιμένω πως και πως.
  3. Ειχα και την 9800GX2 και την 285.Σε ολες τις μετρησεις μου bench και games η GX2 ηταν ταχυτερη.
  4. Πανεμορφο οπως αλλωστε και ολα τα EK blocks.Και επιτελους θα κρατησει την καρτα σε normal θερμοκρασιες για αφθονο παιχνιδι.
  5. Αν θυμαστε τι εκανε η σειρα lightning με 275GTX δε μπορω να φανταστω τι θα μπορει να κανει αυτη η καρτα η ακομα ο συνδυασμος 2/3 fire στα σωστα χερια....
  6. Τρομερη προσφορα.... Θα την δινει για παντα.
  7. Χρονια πολλα σε ολους παιδια,με υγεια πανω απο ολα.
  8. Ειναι δεν ειναι cf enable τα παιχνιδια που παιζει μια 5850 μονη της ειναι πιο δυνατη απο το cf προτεινε να κανει.
  9. Για μενα αμαρτια να εχεις 2 καρτες,ακα μεγαλυτερη θερμοκρασια / καταναλωση απο τη στιγμη που μια 5850 ερχετε ακριβως στα ιδια λεφτα με ακομα καλυτερες επιδοσεις.
  10. To 99% των χρηστων βολευετε με μια "απλη" 5870.Η συγκεκριμενη ειναι μια ειδικη καρτα για ειδικους ανθρωπους.:time:... θεωρω δε οτι ειναι αχρηστη σε καποιον αν δεν την βαλει σε ln2.
  11. Δυναμη η MSI.Απο τις λιγες εταιριες πλεον που κανουν πραγματικα custom pcb τα οποια δικαιολογουν το extra κοστος.Πλεον οι αλλαγες στο 99% των καρτων γραφικων ειναι το διαφορετικο αυτοκολλητο.
  12. Για πλατφορμα μιλησα...Να το παμε παλι απο αρχη?Intel setup: Cpu: I7 920 235? Mobo:πχ Foxconn Flaming Blade Gti* 130? Συνολο 365? Amd setup: Cpu:Phenom II x4 965 165? Mobo:Κατι σε Msi,Giga με 790 chipset (Για να βγουν τα ευκολα 4) 140? Συνολο 305 Μνημες προφανως δε χρειαζετε να βαλω τιμες γιατι ενας θα βολευτει με 1χ3, αλλος με 2χ2, αλλος με 2χ3, και αλλος με 2χ4 *(δεν ειναι η καλυτερη μητρικη μαζι σου,δεν παυει ομως να ειναι αξιοπρεπεσταστη mobo και σε εξοπλισμο και σε oc.) Τα μισα λεφτα απο που προκυπτουν? Εχεις απωθημενα με την κολοκυθια απο τοτε που ειμασταν παιδια?;P..Απλα λες ενα νουμερο μονος σου στην αρχη το οποιο και φυσικα δεν βγαινει ανετα, και το σχολιασα. Ναι ναι ναι ναι,για αυτα τα αισχη λεω.Τα συκωτια με τις ιδιοτροπιες μπορει να μου τα βγαλει ενας πελατης στη δουλεια,μια γκομενα ισως αλλα για ονομα του θεου με μια μητρικη των χχχ ευρω μπορω να συμβιβαστω στα 3.8-4.Επειδη ειμαι large ομως θα φρεναρω στα 3.5.Φερε μου εναν 965 στα 4.5gh,επειδη ειμαι παλι large να συγρινουμε επιδοσεις. Δεν ξερω και δε με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι,μιλησα για τον εαυτο μου.Κανενας?Εχεις την εντυπωση οτι το 90% ακομα και εδω μεσα ειναι με EVGA X58 classified 4 way sli η P6T7 WS SC?Αντε και Foxconn πεφτει λιγη.Ας βαλουμε μια Asus P6T στα 210.Συνολο 445?(far far far away απο τα μισα λεφτα) Ε και τι?Μια προσθεση στο σχολιο σου εκανα δε διαφωνησα καπου.Προφανως και θα βγει πολυ πιο φθηνα μιας και η μονη επιλογη σε Intel οταν η amd θα εχει mainstream 6core cpu θα ειναι ο νεος της extreme. Οπως και εγω διαφωνω στο -50% το δικο σου.Για το υπολοιπο σχολιο επαναλαμβανεσε στις ακριβως απο πανω γραμμες που εχεις γραψει.
  13. Η πατατα που εχει κανει η Giga στη μητρικη ειναι οτι το block δεν εχει αμεση επαφη πανω στο NB αλλα με καποιο τροπο παταει πανω στα fin της ηδη υπαρχουσας ψυκτρας που βρισκετε κατω απο το block.Σιγουρα οχι η καλυτερη λυση αν και λενε οτι ριχνει κοντα στους -15 τη θερμοκρασια σε σχεση με το να μην εχεις συνδεσει το κυκλωμα.
  14. Για πλακα 4.3 ακομα και με το νεο rev του 965 δεν πας.:time:... Μισα λεφτα παλι δεν ειναι.Π.χ ο 920 ξεκιναει στα 225 ενω ο 965 στα 170. Στο θεμα μητρικων παλι υπαρχουν αξιοπρεπεστατες μητρικες x58 π.χ ecs/foxconn με κοστος καπου στα 120?.Τα 999? του 6πυρηνου ι7 ειναι ταριφα σε ολα τα μοντελα extreme απο εποχες P4.Συνολικα ενα αντιστοιχο μηχανημα i7 θα σου βγει περιπου +20% πανω και clock to clock επιδοσεις ο i7 overall ειναι αρκετα πανω.Αν απο οσα εγραψα σου περναει απο το μυαλο οτι ειμαι fanboy ξαναδες το nickname μου.:time:...
  15. Αποδοση α)wPrime,superPi β)3dmark01/03/06,vantage,aquamark γ)hdtune δ)pcmark Σταθεροτητα α)Intel burn Test,orthos/prime β)furmark
  16. Το θεμα χρωμα γενικα ειναι περι ορεξεως που λεμε.Το θεμα ειναι γενικοτερες επιδοσεις και φυσικα η τιμη που θα εχουν.
  17. Προσωπικα το χαρηκα παρα πολυ.Απο τα καλυτερα games που επαιξα. Την ιδια απορεια εχω και εγω....Περιμενα καποιο αυτοματοποιημενο μυνημα να μου δωσει link για κατεβασμα αλλα ακομα ειμαι στην αναμονη. Τουλαχιστον σε ενα.
  18. Αν εχεις σκοπο να βαλεις υδροψυξη μονο για το nm κατεμε δεν αξιζει.Θες οπωσδηποτε μια αντλια,τανκ,και τουλαχιστον ενα μονο ψυγειο.300-400 δε φτανει ειδικα αν βρεις μεταχειρισμενα απο αγγελιες,μια αντλια,ενα τανκ, ενα διπλο ψυγειο μαζι με block cpu παιζουν καπου στα 100 ευρω.
  19. Πασο.Μονο καλο ειναι αυτο τοτε. Mhν περιμενεις αυξηση επιδοσεων λογο του Ecodesign.Marketing ειναι.Εστω ομως αν κανει πραξη ενα οικολογικοτερο προιον σιγουρα χρηζει της προσοχης του καταναλωτη.
  20. Εχω την εντυπωση οτι αυτο αφορα μονο τις συσκευασιες των προιοντων και οχι το εκαστοτε εξαρτημα.Αρκετοι κατασκευαστες πλεον προσφερουν συσκευασιες προιοντων απο ανακυκλωμενο χαρτι/πλαστικο.
  21. Φυσικα και κανει ειδικα αν εχεις δωσει ++ ρευμα στο nb.
  22. Με Dvi η Vga καλωδιο εχεις συνδεσει το monitor?
  23. Τι ακριβως θες να μαθεις?