panos16

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panos16

  1. Ναι. Αν και insider, δεν έβαλα καμία preview build. Τα έβαλα στο laptop μόλις κυκλοφόρησαν, για να δω τι "λένε". Στο main win8.1, και στο 2ο 7αρια ακόμα.
  2. Dual boot με Windows 7 και Ubuntu. Λίγο έχω ασχοληθεί με Windows 8, αλλά δεν μου έκαναν για desktop. Κάτι με χάλαγε.
  3. Όχι, διότι no money, no honey. Αν και το σύστημά μου είναι παλιό, προς το παρόν μου φτάνει. Ίσως να άλλαζα κάρτα γραφικών και στη χειρότερη να πήγαινα σε μεταχειρισμένο quad.
  4. Windows 7 & Ubuntu, MS Office, Firefox, Chrome, Skype, VLC, MPC, uTorrent, Matlab, AutoCAD, Solidworks, Media Monkey, Dropbox, Subtitle Workshop, Monitor & Bench applications, και κάποια games. Καλή τύχη και ευχαριστούμε hwbox και ocz!
  5. η μείωση αφορά και τα ελληνικά (ευρωπαϊκά) καταστήματα;
  6. εγώ για το fun της υπόθεσης θα παίξω παρόλο που έχω ακόμα έναν 8400 και μια 4850. έστω και για το πρώτο bench αφού τα άλλα είναι DX11. Λίγα πράγματα όμως μην το ζορίσω και πάθει τίποτα το καλό μου
  7. Λοιπόν ξεκινάω πόκερ, στοίχημα, τζόκερ κλπ, όποιο θέλει ας κάτσει για να φτιάξω νέο Pc με αυτή την τεράστια(!) μητρική Πολύ καλό το review, συγχαρητήρια παιδιά! Καταπληκτική μητρική.
  8. Καλησπέρα και από μένα. Ένα download section με oc προγράμματα θα ήταν ευπρόσδεκτο. Όπως επίσης και περισσότερα reviews αν είναι εφικτό! Και σίγουρα διαγωνισμοί με bench! Άντε και του χρόνου!
  9. εγώ που έβαλα μήκος των 50 ευρώ = 144mm γιατί έτσι το είδα κάπου πιάνεται λάθος;
  10. [ATTACH]6624[/ATTACH] Εδώ υποτίθεται ότι είμαι στη δουλειά DSC00929.jpg