Narzul

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About Narzul

  • Birthday 03/03/1985

Personal Information

  • Location
    Βολος

Narzul's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Βεβαια απ το ''υποστηριζουν'' μεχρι το ''σηκωνουν'' υπαρχει ενα χασμα που ο μεσος καταναλωτης δε θα παρει καν χαμπαρι, αλλα τεσπα -)
  2. Ειναι ντροπη για εταιριες οπως η rovio , και η King, με κερδη ανα ετος μεγαλυτερα απ ολα τα mmo μαζι, να μιλανε για πτωση κερδους. Ειναι ντροπη για το ανθρωπινο ειδος να σκαει φραγκα για να πεταει φουσκωτες κοτες και για να σπαει καραμελες, κανοντας εταιριες 5 ατομων να εχουν κερδη 1 δις ευρω καθε χρονο που παραπονιουντε κιολας για μειωση κερδους, οταν εταιριες οπωςοι enix, square, acclaim, ascaron, atari, ensemble studios, westwood και πολλες αλλες που βγαλαν πραγματικα παιχνιδαρες , εχουν χρεοκοπησει και εξαγοραστει εδω και καιρο.
  3. Προτιμω το κλασσικο σκουρο μπλε -P
  4. Πολυ μου αρεσε το λινκ της πηγης. Τα λεει απλα και κατανοητα. Απορω πως δεν τα εκανες ενα απλo copy paste.
  5. Τωρα αυτο ειναι ειδηση ή ανεκδοτο? Προσφερει αυξημενες επιδοσεις στο Plants vs zombies ή με γελουν τα ματια μου?
  6. Παντα ηθελα να παιξω το frogger 2 Μεσω ενος xbox emulator. (not) Παντως αφου καναν ενα εφταλεπτο μεχρι να κανει Loading το game και να ξεκινησει ολα καλα. Πετυχαν τουλαχιστον το Loading time που εχουν οι κονσολες.
  7. Πάει μια γάτα σ'ένα μπαρ, κάθεται και λέει στον μπάρμαν: "Βάλε μου ένα διπλό ουίσκας"
  8. Ακριβως - θελει και το κιτακι. Εχει βγει βεβαια και νεο revision στην ψυκτρα που κανει κατευθειαν για gtx 580 - αλλα δεν ξερω αν εχει ερθει ακομα ελλαδα
  9. Λοιπον , το tesselation ηταν στο high ουτως ή αλλως. Εβαλα αναλυση 2560*1440 και full screen. Το αφησα ενα τεταρτο και εφτασε τους 65.
  10. Ναι αλλα πως θα φαινoνται και η θερμοκρασια και οι ρυθμισεις απ το afterburner?
  11. Λοιπον σημερα που βρηκα λιγο χρονο εγκατεστησα τον πετρινο γιγαντα και οντως με 1,063 κρασαρε. Με 1,075 ομως οχι. Τωρα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος - δεν ειδα να εχει και τις απειρες ρυθμισεις. Μεχρι 61 βαθμους εφτασε απο θερμοκρασια - ολα τα fans low κλπ
  12. Δε την αγορασα σκετη - ποτέ δε θα αγοραζα καρτα με reference ψυκτρα. Αγορασα full pc απο αγγελια και ηταν μεσα και η καρτα. Για θορυβο και θερμοκρασιες με το reference cooler δεν μπορω να σου πω , γιατι πρωτα της εβαλα accelero και μετα την εβαλα στη μητρικη για να δω αν δουλευει.