Narzul

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Narzul

  1. Βεβαια απ το ''υποστηριζουν'' μεχρι το ''σηκωνουν'' υπαρχει ενα χασμα που ο μεσος καταναλωτης δε θα παρει καν χαμπαρι, αλλα τεσπα -)
  2. Ειναι ντροπη για εταιριες οπως η rovio , και η King, με κερδη ανα ετος μεγαλυτερα απ ολα τα mmo μαζι, να μιλανε για πτωση κερδους. Ειναι ντροπη για το ανθρωπινο ειδος να σκαει φραγκα για να πεταει φουσκωτες κοτες και για να σπαει καραμελες, κανοντας εταιριες 5 ατομων να εχουν κερδη 1 δις ευρω καθε χρονο που παραπονιουντε κιολας για μειωση κερδους, οταν εταιριες οπωςοι enix, square, acclaim, ascaron, atari, ensemble studios, westwood και πολλες αλλες που βγαλαν πραγματικα παιχνιδαρες , εχουν χρεοκοπησει και εξαγοραστει εδω και καιρο.
  3. Προτιμω το κλασσικο σκουρο μπλε -P
  4. Πολυ μου αρεσε το λινκ της πηγης. Τα λεει απλα και κατανοητα. Απορω πως δεν τα εκανες ενα απλo copy paste.
  5. Τωρα αυτο ειναι ειδηση ή ανεκδοτο? Προσφερει αυξημενες επιδοσεις στο Plants vs zombies ή με γελουν τα ματια μου?
  6. Παντα ηθελα να παιξω το frogger 2 Μεσω ενος xbox emulator. (not) Παντως αφου καναν ενα εφταλεπτο μεχρι να κανει Loading το game και να ξεκινησει ολα καλα. Πετυχαν τουλαχιστον το Loading time που εχουν οι κονσολες.
  7. Πάει μια γάτα σ'ένα μπαρ, κάθεται και λέει στον μπάρμαν: "Βάλε μου ένα διπλό ουίσκας"
  8. Ακριβως - θελει και το κιτακι. Εχει βγει βεβαια και νεο revision στην ψυκτρα που κανει κατευθειαν για gtx 580 - αλλα δεν ξερω αν εχει ερθει ακομα ελλαδα
  9. Λοιπον , το tesselation ηταν στο high ουτως ή αλλως. Εβαλα αναλυση 2560*1440 και full screen. Το αφησα ενα τεταρτο και εφτασε τους 65.
  10. Ναι αλλα πως θα φαινoνται και η θερμοκρασια και οι ρυθμισεις απ το afterburner?
  11. Λοιπον σημερα που βρηκα λιγο χρονο εγκατεστησα τον πετρινο γιγαντα και οντως με 1,063 κρασαρε. Με 1,075 ομως οχι. Τωρα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος - δεν ειδα να εχει και τις απειρες ρυθμισεις. Μεχρι 61 βαθμους εφτασε απο θερμοκρασια - ολα τα fans low κλπ
  12. Δε την αγορασα σκετη - ποτέ δε θα αγοραζα καρτα με reference ψυκτρα. Αγορασα full pc απο αγγελια και ηταν μεσα και η καρτα. Για θορυβο και θερμοκρασιες με το reference cooler δεν μπορω να σου πω , γιατι πρωτα της εβαλα accelero και μετα την εβαλα στη μητρικη για να δω αν δουλευει.
  13. Με furmark και με heaven δοκιμασα απο benchmarks , και επαιξα και ενα 12ωρο lotro απροβληματιστα. Μολις εχω χρονο θα δοκιμασω και stone giant και θα σου πω.
  14. Βασικα χωρις να θελω να σε στενοχωρισω , επειδη την δικια μου την ειχα στα 850 με στοκ ρευμα , λεω ας δω με ποσο ρευμα παει στα 900. Ε και πηγε fully stable με 1,063. Θερμοκρασιες με κλειστο κουτι και fan controller -ολα τα ανεμιστηρια στο low - no aircon καπου στους 64 βαθμους. Μπανανα καρτα εχεις sebako
  15. ΜΠΡΑΒΟ SEBASTIAN !!!!!1111!!!11!
  16. Δε φταινε οι εταιριες που βγαζουν καρτες με reference ψυξη. Φταινε οι χαζοι που πανε και τις αγοραζουν. Δλδ σου λεει ο αλλος ''Θα δωσω 450 ευρω και θα παρω την gtx580 με reference ψυξη γιατι γουσταρω να βλεπω 98 βαθμους στο furmark Και να ακουω 100 ντεσιμπελ θορυβο. Δεν ειμαι εγω το κοροιδο που θα δωσει 460 ευρω για να παρω καρτα με custom ψυξη'' Και η δικαιολογια που εχουν οι ηλιθιοι ποια ειναι? Οτι ναι μπορει να ειναι κατα 30 βαθμους πιο ζεστη και να κανει σαν jetfighter , αλλα με το reference ο ζεστος αερας μεταφερεται εξω απ το κουτι. Οτι το pcb ποιανει 120 βαθμους απ την πισω μερια και τηγανιζεις αυγο μεσα σε 10 δευτερα δε φαινεται να παιζει καποιο σημαντικο ρολο , ουτε το οτι μπορεις με την custom να κλοκαρεις 5-10% παραπανω.
  17. E καλα παιζει κι αυτο , αλλα αν καποιος παει τωρα να παρει mobo δε νομιζω να προτιμησει την απλη αμ3. Καλα ηταν και τοσα χρονια που κρατησε.
  18. Πολλα ζητανε. Τον ανταγωνισμο δεν τον κοιταζουν? Dell u2311 πχ?
  19. Mε μπλε gigabyte mobo και kingston μνημες , μια χαρα θα δειχνει
  20. Για να παρεις μια δε λεει. Αχρηστα θα σου παν τα 3 γιγα ραμ. Αν εχεις σκοπο να τις ζευγαρωσεις αξιζει. Βεβαια αν βγει στην τιμη που αναγραφεται , θα αξιζει ουτος ή αλλως. Ουτε ή πιο σαπια υλοποιηση δεν ειναι τοσο φτηνη.
  21. Ρε συ yanni...χαλαρωσε. Μιλαμε για εταιριες που εχουν οικονομικο επιτελειο αρκετων ατομων , και κανουν αρκετες μελετες και μετρησεις πριν προβουν σε καποια κινηση. Και η αντιδραση του καταναλωτη , κι αυτη μετρημενη ηταν. Η εταιρια ξερει το δεικτη ελαστικοτητας του προιοντος της. Αν πεσει εξω στους υπολογισμους , προβλημα της ...Το να κρινεις κατοπιν εορτης ειναι σχετικα ευκολο , το να προβλεψεις δεν ειναι το ιδιο. Και καποια απ τα πραγματα που ειπες ( θα αναφερθω σε κανα 2 ετσι για παραδειγμα) πχ οτι εχει την καλυτερη διπηρυνη καρτα , σαφως και την εχει , αλλα αν παγκοσμιως πουλιοντε 1000 τετοιες καρτες , πιθανον το οικονομικο επιτελειο να υπολογισε οτι δεν την ενδιαφερει τοσο ο συγκεκριμενος τομεας της αγορας. Ή πχ η σχετικη αποτυχια των physx... Εδω υπαρχει αποτυχια dx11 , για να μην πω και dx10 , τα physx μας πειραξαν? Αν υπαρχουν καλως , αν οχι , παλι καλως. Εδω υπαρχει γενικη αποτυχια software. Βλεπεις εφαρμογες , να μπορουν να αξιοποιησουν μονο ενα πηρυνα απ τη cpu , και να χρησιμοποιουν 1-2 γιγα μνημης max και ο αλλος που εχει 8 βλεπει τα 6 να καθονται. Anyway και χωρις παρεξηγηση , αυτο που πρεπει να νοιαζει τον καταναλωτη , εσενα και μενα , ειναι να βλεπουμε το software να αξιοποιει το ακροβοπληρωμενο μας hardware , καθως και να μη μας βγαινει η πιστη για χρησιμοποιουμε το hardware που εχουμε με οποιο τροπο γουσταρουμε. Απο κει και περα , παλι καλα που ειναι 2 οι εταιριες για να υπαρχει και μετρο συγκρισης , και να κρατιεται και το κοστος λιγο πιο κατω.
  22. Γενικα μη χαιρεστε οταν καποια εταιρια δεν τα παει καλα , ειτε ειναι nvidia ειτε amd. Την περιπτωση του μονοπωλιου και του να μην εχω δυνατοτητα επιλογης , δε θελω ουτε να τη σκεφτομαι. Yanni πανε αγορασε nvidia για στηριξη του αδυναμου