Cuore_Sportivo

Members
  • Posts

    367
  • Joined

  • Last visited

About Cuore_Sportivo

  • Birthday 05/04/1989

Systems Specs

  • CPU
    Core2 Quad Q6600
  • Motherboard
    Abit Ip35Pro
  • GPU(s)
    nVidia 8800GT
  • RAM
    Corsair Dominator 8500
  • SSDs & HDDs
    WD 80/Seagate 320GB
  • Sound Card
    OnBoard
  • OS
    Windows Vista SP1

Cuore_Sportivo's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

10

Reputation

  1. Μακάρι να οφείλεται σε αυτό... Δεν μου το είχε ξαναπαρουσίασει τόσα χρόνια και είχα ψιλοανησυχήσει. Thanks και πάλι για το χρόνο σου!
  2. Όντως το HD Sentinel διαβάζει κανονικά το status του κάθε δίσκου που ανήκει στο array. Απ'ότι βλέπω, όπως όλοι οι δίσκοι, έτσι κι αυτός που προκάλεσε το πρόβλημα, έχουν 100% health ενώ στο S.M.A.R.T. δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα... Όποτε να φανταστώ αποκλείουμε τυχόν πρόβλημα στο δίσκο; @caution ίσα ίσα ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  3. Όχι δυστυχώς. Βλέπει μόνο ένα δίσκο των 2TB.
  4. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Εδώ και αρκετά χρονάκια, έχω στο σύστημά μου τέσσερις 500άρηδες RE3 σε software (του Intel chipset) RAID0 για storage. Σήμερα, κι ενώ κατέβαζα κάποια αρχεία μέσω του μtorrent, παρατήρησα ότι ξαφνικά μου πέταξε μήνυμα σφάλματος το μtorrent, και σταμάτησε να κατεβάζει, ενώ παράλληλα το IRST μου εμφάνισε και αυτό μήνυμα ότι ένας συγκεκριμένος δίσκος της συστοιχίας RAID είχε εμφανίσει πρόβλημα και δεν βρισκόταν σε Normal κατάσταση. Παρόλα αυτά, όλα τα αρχεία ήταν προσβάσιμα και αναγνωριζόταν κανονικά από τα Windows. Μάλιστα, επιλέγοντας τον "ελαττωματικό" δίσκο μέσω του IRST, και κλικάροντας το back to Normal, όλα έστρωσαν και πλέον δεν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα. Αν και όλα τα δεδομένα είναι backed up, θέλω να γνωρίζω αν το όλο θέμα δημιουργήθηκε λόγω προβλήματος του δίσκου, που ίσως επιδεινωθεί και οδηγήσει σε ολική απώλεια δεδομένων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω μεμονωμένα τα health status των δίσκων (ή έστω του συγκεκριμένου) της συστοιχίας, χωρίς όμως να σπάσω το RAID; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο διαγνωστικό για scan-άρισμα RAID arrays;
  5. Τρία φλασάκια (δύο R3.0) και ένα σετάκι μνημών. Kingston DT R3.0 16GB Kingston DTSE9 8GB Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz
  6. Παρέλαβα κι εγώ χθες! Για ακόμη μία φορά ευχαριστώ! Εδώ ετοιμάζεται να αντικαταστήσει μία H61 μητρική...
  7. Χρόνια πολλά και από εμένα σε όσους γιορτάζουν σήμερα!
  8. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εμένα για τη δωράκλα! Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους, κερδισμένους και μη! Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!
  9. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Άμα ενδιαφέρεται κανένας, έχω δύο invites στο Steam για DOTA2... Αν το ψήνει ας ενημερώσει.
  10. Εγώ έβαλα κάτι που σίγουρα δεν θα έχει κανένας εδώ μέσα... Μνήμες!
  11. Αν είσαι διατεθειμένος να περάσεις unofficial ROM, τότε ναι είναι δυνατόν. Στο xda απ'ότι βλέπω υπάρχουν κάποιες ROM για το κινητό σου. Απλώς ψάξ'το πρώτα για τυχόν bugs ή άλλα θεματάκια που ίσως έχουν.
  12. Χεχεχεχε... Εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα πως ήρθε το .373 (8ο loop).