NIKOSE

Members
  • Posts

    847
  • Joined

  • Last visited

About NIKOSE

  • Birthday 10/20/1965

Personal Information

  • Location
    Νεα Ιωνια

NIKOSE's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

10

Reputation

  1. Μπορει καποιος απο τους mod του φορουμ να μου περασει με pm το password που χρειαζεται ωστε να φερω τους οποιους ποντους μουt, στην ομαδα εδω?? Μου ζηταει password. Αντε εκαι ειναι κριμα να χρεωνονται οι ποντοι στο Techpowerup team. Τhanks!
  2. Tα καταφερα με το rufus τελικα. Απλα επρεπε να δηλωσω FAT32 σαν συστημα δισκου για να μου εμφανισει το freedos. Aλλαξα και το bios της καρτας αλλα τζιφος. Οι οδηγοι περνανε κανονικα, αλλα το gpu-z δειχνει 0 core 0 memory, και δεν τρεχει καμμια 3d εφαρμογη. Δουλευει ακομη το κολπο με το φουρνισμα?
  3. Δεν μου εμφανιζει επιλογη free dos το Rufus. Mονο iso image και DD image.
  4. Θελω να φτιαξω ενα bootable στικακι για να τρεξω ενα nvflash ωστε να ξαναφλασαρω μια βλαμενη 8800. Δοκιμασα με αυτον εδω τον οδηγο.. How to Create a Bootable USB Drive Without Using Any Software και ενω φαινεται οτι ολα πανε καλα τελικα το στικακι δεν ειναι bootable. Φταιει οτι το φορτωνω με bootable αρχεια απο windows 8 μηπως?? Και στην τελικη ξερετε καναν τροπο να κανουμε bootable ενα στικακι?? Δοκιμασα με το rufus αλλα αυτο προφανως ειναι για να χωνεις ολοκληρο dvd εγκαταστασης μεσα. Εγω απλα το nvflash θελω να τρεξω.
  5. Πολυ χαρηκα που ειδα ολη την παλια φουρνια του σπορ μαζεμενη!! Να ειστε καλα παιδια και να περνατε ακομη καλυτερα!! Δεν το βαζετε κατω παρ ολες τις δυσκολιες. Μπραβο ρε αλανια!!!
  6. Kαλησπεριζω την παρεα. Ειχα κερδισει σε εναν διαγωνισμο του box πριν 3-4 χρονια sσε γνωστο internet cafe του Περισσου, ενα τροφοδοτικο enermax. Χτες τα φτυσε. Αυτα νομιζω εχουν lifetime guarranty. Mηπως παιζει καμμια αποδειξη απο καταστημα, (δεν με πειραζει αν ειναι στην εγγυηση απλα το θελω σαν αποδειξη αγορας), μηπως και μου κανει κανα rma η enermax?? Aντε ρε παιδια και ειναι κριμα να παει χαμενο!!! Thanks!!
  7. Εξαντληθηκαν απο οτι εμαθα, αλλα βρηκαμε foto.. Ωραια εε?? Screenshot_1.jpg
  8. Καλησπερα παιδια! Ειχα πολυ καιρο να μπω στο παρεακι μας εδω, αλλα ειδα κατι και σκεφτηκα οτι μπορει να ενδιαφερει καποιους απο εσας!! Πωλουνται περιορισμενα κομματια Usb stick στα 512 GB. Δεν θελω να πω εδω τιμη, αλλα ειναι αρκετα κατω απο τα 50 ευρω. Αν ενδιαφερει καποιον ας μου αφησει pm για λεπτομερειες. Αν οι διαχειριστες εδω κρινουν οτι η δημοσιευση αυτη δεν ταιριαζει εδω αλλα και πουθενα αλλου, μπορουν να την μεταφερουν η να την διαγραψουν. Τα στικακια βρισκονται Σερρες. Εγω παρηγγειλα 2. Δεν εχω κανενα οφελος απο τυχων πωλησεις. Απλα επειδη μου φανηκε ευκαιρια ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Μην ρωτησετε για κατασκευαστη κλπ, δεν ξερουμε. Κι εγω ρωτησα αλλα.....
  9. Οκ παιδια θα τσεκαρω οτι λετε και ξαναενημερωνω. Thanks. Crusty...long time no see man!!
  10. Καλησπεριζω την παρεα. Εχω ενα θεμα τις τελευταιες μερες και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Σε ασχετο χρονο (browsing or gaming or just seeding) το πισι ξαφνικα κλεινει ενα ενα ολα τα ανοιχτα προγραματα και κανει shutdoun. Δεν σβηνει ετσι απλα, αλλα κλεινει οπως το κλεινω και εγω. Ολα κανονικα. Μονο που το κανει μονο του!! Μετα απο καμμια 10 αρια δευτερα ξαναεκκινει. Επισης οταν θελω να το κλεισω εγω, μετα τον τερματισμο, εκκινει μονο του μετα απο λιγο. . Για να το κλεισω κρατω πατημενο το ΟΝ-ΟFF. Μονο ετσι κλεινει!!. Οταν ομως θελω να το ξαναανοιξω δεν εκκινει!! Πρεπει να το κλεισω απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου να περιμενω λιγο και τοτε καναεκκινει κανονικα. Εχω κλεισει ολες τις επιλογες εκκινησης/διακοπης απο το Power Management, oπως και ολες απο το bios. Αλλα το προβλημα παραμενει. Εχετε καμμια ιδεα παιδια?? Ειναι πολυ ενοχλητικο λεμε!! Εχω μια Αsrock Z77 Extreme4 με το τελευταιο bios, που φοραει εναν 3770k μαμα συχνοτητες και 8 γιγα Αvexir 2400@ 10-11-11-31 μαμα συχνοτητες και αυτες. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω case το cosmos S με τον διακοπτη αφης
  11. Kωστη δεν ειμαι καθολου υπερβολικος, το εννοω αυτο που λεω, ηδη στα 3 λεπτα και τα ματια μου τσουζουν! Και για να σου πω την αληθεια τετοιο ασπρο δεν εχω δει σε κανενα site φιλε μου. Δεν μπορει να ερθει ισως κοντα στα χρωματα του lab, του insomnia η του xtremesystems?? Aυτα ειναι πολυ χαλαρα για τα ματια!! Edit...δεν ξερω ισως και να γερασαν τα ματια μου...Τσανο, Hipro...καντε χωρο..ερχομαι στο club!!
  12. Αdmins...να προτεινω κατι?? Καντε ενα μικρο γκαλοπ και βαλτε μας να ψηφισουμε περι ασπριλας....ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ!! Προσωπικα βλεπω ενα 96% ΟΧΙ στο ασπρο!!! Φιλικα παντα ετσι?? Ξερω ποσο ζορικο ειναι να κανεις τοσο γεναια αναβαθμιση!! Αψηφηστε με αν θελετε, δεν θα επανελθω...γενικως. Οπως προειπα αυτο το λευκο μου γ@μ@ει τα ματια.
  13. Kαλησπερα και απο εμενα. Να πω ταπεινα οτι ειχα να δω τοσο ασχημο και eye hostile forum απο τοτε που "αναβαθμιστηκε" (και ξοφλησε) το e-pcmag.gr. Προσωπικα δεν το αντεχω πανω απο 2-3 λεπτα, με κουραζει αφανταστα αυτη η ασπριλα. Ευχομαι να ειμαι ο μοναδικος που δεν του αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!
  14. xaxaaxaxaxaxaxa..μιλαμε για το "ονειρο του καθε βενζινά" ετσι?? Κανα 2,3 euro/Km το κοβω!!!!!