Sol

Members
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sol

  1. Χωρίς να ξέρω ακριβώς τα specs του thomson, δύσκολα να έχει λειτουργία repeater - bridge, επομένως αμφιβάλλω ότι μπορεί να κάνει extend το ασύρματο δίκτυο από το linksys.

    Για να το σκέφτεσαι - χρειάζεσαι, λογικά δε φτάνει το σήμα του linksys στις συσκευές που θες να συνδέσεις, αλλιώς θα ξεμπέρδευες με κάποιο wireless adapter (usb/pci) ,σωστά?

    Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για συσκευή με συγκεκριμένες λειτουργίες αν θες συνδέσεις τους άλλους υπολογιστές.

  2. Όσο για το φορουμ για ψάξε για πόστ μου...:o..

    oops :P

    Σοβαρά τώρα κοίταζα RC που σου είχα πει στο μσν αλλά το μόνο που με χάλαγε ήταν το 5τάχυτο κιβώτιο, ειδικά όταν διαβάζεις για 7τάχυτα. μετά τα 1000 πες μου, να βάλουμε τον γορίλλα στο έτερο λευκό να πάμε βόλτα

    @gregorisvas πολύ καλή περίπτωση τότε! καλορίζικο ρε.

  3. Απο χθές το απόγευμα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός κουβαδακίου aka Panda 100HP :D Το Puntάκι που είχα τόσο καιρό θα το πάρει η μαμά (λόγω απόσυρσης του παλιού της) και έτσι βρέθηκα με το ποντίκι :D (είναι ανθρακί xD ) . Καμία σχέση με το Punto όπως και αν το δώ..Δύναμη,φρένα,κράτημα...Έχει μεν μικρότερους χώρους αλλα πραγματικά είναι σπίρτο :D Είναι λίγο μλκία το post μου αλλα είμαι χαρούμενος :P

    καλορίζικο! καινούριο ή μτχ? τι χρώμα?

    προσωπικά μου αρέσει πολύ αν και μτχ μόνο θα το σκεφτόμουν. Σε αντίθεση με το επίσης πολύ συμπαθές 500 έχει λογική τιμή fiat :P

    Βέβαια μέσα στον επόμενο χρόνο περιμένουμε 900cc turbo 100ps κινητήρα από fiat.

  4. Αυξημένες απώλειες έχει σίγουρα αλλά όχι και 100 ps :P

    Όπως είπα σε φυσιολογικές συνθήκες η σύμπλεξη του μπρός με το πίσω είναι στο 5%.οπότε δεν έχεις τις τραγικές απώλειες.Το πρόβλημα είναι στο βάρος.

    Μην το ψάχνεις,αν θα υπάρχουν μόνο 2-3 δυναμόμετρα στην Ελλάδα(ίσως και πολλά να λέω) που θα είναι σωστά ρυθμισμένα για να βγάλουν σωστά την δύναμη στη ρόδα και στον στρόφαλο.

    Το καλύτερο δυναμόμτερο είναι ο δρόμος :)

    Το S3 αν δεν κάνω λάθος έχει 2 διαφορικά.Ένα μπροστά με δίσκους που έχει τον άξονα μετάδοσης και το πίσω.

    με λίγο γρήγορο ψάξιμο δε πρέπει να κάνεις λάθος, απλά θυμάμαι τον πωλητή την άγια εκείνη μέρα που έλαμπε ο γορίλλας όταν πήρε τα κλειδιά που μου είπε 3 (τα διαφορικά ε... )

  5. σήκωσε το τηλ ρε bill, εγώ σε έπαιρνα

    πρέπει να ισχύει αυτό που λέει ο jax για τις αυξημένες απώλειες,

    check stage 1 S3 @ etuners

    etuners - Βελτιώσεις επιδόσεων Audi S3 2.0TFSI Stage 1

    ισχύ κινητήρα 300ps

    ισχύ τροχού 200ps

    χωρίς να ξέρω ακριβώς πως κατανέμει ισχύ το haldex, όπως και να χει αυξημένες τριβές με 3 διαφορικά θα έχει.

    @NoDSL

    θέλω βόλτα με το lemans :P,

    τσέκαρε αν δε το έχεις το PSClub - Hellas :: Portal - Home για να το γαργαλήσεις μετά :P

  6. Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ.ΑΣ. Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:

    - "Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική... έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια".

    Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!

    Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ.ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:

    - "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ!!!"

    http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/243490.html

  7. Συγχαρητήρια στο Παναθηναικό, φοβερές στιγμές

    ο φούστης ο σισκάουσκας παραλίγο, μεγάλη ομάδα σωστά πήγε για τρίποντο (όπως στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός) και ήταν και καλό σουτ.

    το 2ο ημίχρονο καθρέφτης του 1ου μιλάμε, πολύ καλή άμυνα από Ρώσους, κολλημένος ο βάζελος.

    τέσπα όλα καλά στο τέλος.

    ο Ομπράντοβιτς τρελλάθηκε στο τέλος? :P