Proteus3000uk

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Proteus3000uk

  • Birthday 02/19/1980

Systems Specs

  • CPU
    i7 940 @ 3.7 Ghz
  • Motherboard
    evga x58 sli
  • GPU(s)
    MSI 295 GTX
  • RAM
    Gskill Trident 6gb
  • SSDs & HDDs
    Mushkin 256 Gb SSD
  • Sound Card
    Asus Xonar X2/PM
  • OS
    Windows 7 64bit

Proteus3000uk's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Σίγουρα τις απλές ταινίες 3D δεν τις βλέπεις. Τώρα το smoothness μάλλον δεν ειμαι κατάλληλος να σου το πω μια και αυτό φαίνεται ιδιαιτερα στα games. Απο οτι διαβάζω όμως σε διάφορα forums οι hardcore gamers λένε οτι ειναι άξιος αντικαταστάτης των CRT σε αυτό το τομέα, οπότε κατα πάσα πιθανότητα η ομαλότητα θα ειναι καλύτερη. Θα εξετάσω λίγο καλύτερα το θέμα με τις ταινίες και θα ποστάρω με την πρώτη ευκαιρία
  2. Παιδια θα επαναλάβω οτι η γνώμη μου ειναι να το δείτε πρώτα πριν το αγοράσετε. Μπορεί να μην ειναι αυτό που περιμένει κάποιος και τότε μένει η πίκρα. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω στη δική μου περίπτωση ειναι οτι δεν ειμαι harcore gamer. Παίζω που και που αλλα όταν κάποιο παιχνίδι μου τραβήξει το ενδιαφέρον θέλω να το παίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρατηρώ λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι οτι εδώ και 2-3 ημέρες παίζω αρκετα περισσότερο απο οτι πριν. Και όχι δεν κάθομαι να παρατηρώ τα τοπία στα παιχνίδια. Απλα το όλο παιχνίδι γίνεται πιο εθιστικό και θέλεις να παίξεις περισσότερο. Ειδικά το RE5 αν και δεν ειμαι fun της σειράς, το παίζω Επίσης έχω παρατηρήσει οτι η ποιότητα in game ειναι παρα πολύ καλή, αντίθετα με μερικά σχόλια οου έχω διαβάσει στο net σχετικά με υποβάθμιση ποιότητας σε 3D mode. Update: To batman ειναι καταπληκτικό σε 3D. To Virtua Tennis 2009 πέρα απο κάποια προβληματάκια απεικόνισης των πινάκων μεσα στο παιχνίδι, ειναι πολύ καλό, δίνει βάθος στο γήπεδο και τους παίχτες. Πολύ καλο!
  3. Επειδη έχω ντεπόζιτο και βλέπω καθε ποτε το νερο χρήζει αλλαγης λόγω αυξημένης θολότητας,θα έλεγα οτι χρειάζεται αλλαγη γύρω στο χρόνο.Περί το χρόνο νομίζω οτι καλό ειναι να γίνει και συντήρηση του όλου συστήματος. Εξαρτάται βέβαια και απο το υγρό που θα χρησιμοποιήσεις. Μερικά υγρά κρατούν το σύστημα σε καλύτερη κατάσταση και έτσι δεν "βρωμίζουν" τόσο γρήγορα. Τελευταία δουλεύω με ενα υγρό Shell το οποίο δίνει ελαφρά υψηλότερες θερμοκρασίες (2 περίπου βαθμούς) αλλα έχω παρατηρήσει οτι παραμένει διαυγές για πολύ περισσότερο απο το απλι απιονισμένο+λίγο παραφλού που χρησιμοποιούσα παλαιότερα
  4. Λοιπον, εχουμε και λεμε. Εγκατασταση no prob στα Win7. Η οθόνη καλή και φωτεινή (σε συγκριση με την παλια μου viewsonic vp930). Δοκίμασα Resident Evil 5, Left 4 Dead, Hawx, NFS shift. Τα πρώτα 2 δουεύουν άψογα, τα αλλα 2 ψιλο-αισχος οποτε και τα παρατησα. Όντως δίνουν την αίσθηση του 3d αλλα σε καμία περίπτωση δεν είδα αυτο το pop-out effect που λενε ορισμένοι. Δλδ του στυλ πράγματα "πετάγονται" απο την οθόνη, νομίζεις οτι απλώνεις χερι και το πιάνεις κτλ κτλ. Η αλήθεια ειναι οτι μετα απο 2 ώρες RE5, μου κακοφάνηκε οταν το δοκίμασα και σε μη 3d. Επίσης δεν ξέρω αν έφταιγε και η κούραση μου αλλα εχω την εντύπωση οτι ειναι αρκετα κουραστικό στα μάτια. Προσωπικά ειμαι της γνώμης οτι πρεπει να το δοκιμάσει κάποιος για να κρίνει αν ανταποκρίνεται σε αυτό που περιμένει, προς αποφυγη απογοήτευσης (και φυσικα σπατάλης χρημάτων). Ταινίες, εικόνες κτλ δεν προλαβα να δοκιμάσω ακόμα. Θα ποστάρω πάλι τις επόμενες ημέρες που θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το θέμα.
  5. Σήμερα παρέλαβα τη δική μου οθόνη 3D την Samsung 2233RZ. Τα γυαλιά τα έχω ήδη και αργότερα το βράδυ θα το στήσω και θα σας ενημερώσω αν τελικά αξίζει απο πρώτο χέρι. Απο οτι διαβάζω ειναι αρκετα εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Πάντος αν σκοπεύεις να πας για το συγκεκριμένο πακέτο μην το κάνεις. Πάρε τα γυαλιά απο multirama (γύρω στα 150 Ευρώ) και πάρε την Samsung απο αλλου που ειναι φθηνότερη και έχει καλύτερα reviews. Σκρουτζαρε τη, γύρω στα 290 έχει.