giantdi

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by giantdi

  1. Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM HyperX Blu Πολύ καλές μνήμες, εγγύηση Kingston, αρκετό overclockability και τίμιες (αν όχι φτηνές) για τις επιδόσεις τους.
  2. Απ' ότι βλέπω την "Κουτάρα" που έχω βάλει στο μάτι θα την ήθελαν πολλοί! Και 'γω με την σειρά μου θα ήθελα το Trooper...με παράθυρο κατά προτίμηση! CM Storm » Products: Trooper Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε πολύ το αγαπητό "Κουτί" και τους εκάστοτε χορηγούς για τους πολλούς και συνεχής διαγωνισμούς που μας προσφέρουν!!!
  3. Windows 7 Ultimate x64, Avast, MS Office 2010 , Firefox , Skype , μTorrent, VLC, Nero, Hard Disk Sentinel, BlueScreen View, CPU-Z, Power Iso, Winrar, Google Drive, HWMonitor, PC Wizard, GPU-Z, Catalyst, Blue Stacks, MKV Merge, Adobe Reader, Adobe Flash Player, Drivers κτλπ Ευχαριστούμε πολύ "Μαύρο Κουτί" για τον διαγωνισμό, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
  4. Καλό ξανα-ξεκίνημα και καλοστέριωτο... Μας λείψατε τόσο καιρό!
  5. Από Μεξικάνικη Τορτίγια...αυθεντική, σήμερα την παρέλαβα από το τελωνείο!!! ;P.. http://img202.imageshack.us/img202/4831/img0054ku.jpg
  6. Γειά σου ρε Ρία, σε κάθε φώτο είσαι και καλύτερη... έκανε καλό η ιππασία τόσα χρόνια! Ρε τρόλια, με τέτοιους ποταπούς τρόπους θέλετε να φέρετε άτομα στην κοπή της πίττας?
  7. Ε είπαμε, όχι και έτσι! Δεν λέω, η νέα είναι ωραία...αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Πάντως υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να βρούμε τις γυναίκες newsposter? Από το σύνολο των μηνυμάτων της, μόνο σε 1 αναφέρει κάτι σχετικό...ήταν δυνατόν να διαβάσουμε όλα τα μηνύματα όλων των newsposter και να σταθούμε σε αυτή την λεπτομέρεια? Απορώ και αυτοί οι ελάχιστοι πως το ανακάλυψαν! Ούτε φύλο αναφέρεται στο προφίλ, ούτε τίποτα... πως θα το βρίσκαμε? Και την Eleni22 κατά τύχη από πέρσι την θυμόμουν πως έγραφε νέα και την πρόδωσε και το nickname της που ήταν πασιφανές πως πρόκειται για κοπέλα. Μήπως όλα ήταν προμελετημένα από την Δ.Ο. του HwBox για να ανεβάσει φώτος της Hp2 που να αποδεικνύουν την αλήθεια της απάντησης... λέω εγώ τώρα!!! Μου φαίνεται πως πρέπει να σας ζητήσει και πνευματικά δικαιώματα για τις φώτος που ανέβηκαν!
  8. Ρε παιδιά επειδή παρεξηγήθηκα... δεν το είπα με την κακή έννοια! Και ναι...έχω ξαναδεί και κοπέλα και δεν θέλω να με καλέσει για ποτάκι και δεν θα έρθω και στην κοπή της πίττας...έλεος! Άπλα ένα όμορφο σχόλιο έκανα... τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο! Άμα η Ελένη θεωρεί πως την προσέβαλα ευχαρίστως να το σβήσω! Αυτά!
  9. Ρε παιδιά τι είναι αυτό... μέχρι και 'γω που δεν είμαι πεινασμένος, ΠΕΙΝΑΣΑ!!! Τι διαγωνισμούς και αηδίες, τι που έχασα τον πόντο της ερώτησης, δεν με νοιάζει τίποτα... οι φωτογραφίες σου ήταν το μεγαλύτερο δώρο για μένα!!! ΤΟΥΜΠΑΝΟ είσαι κοριτσάρα μου... να σε χαίρεται ο Jason! Και σε ποια σχολή σπουδάζεις αν επιτρέπεται?
  10. Μην νομίζεις...δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ το ίδιο με σένα απάντησα! Θεώρησα πως "λόγω κακής γραμμής" δεν άκουσε meditation=διαλογισμός αλλά mediation και έτσι το σύνδεσα με τον server. Και για να πω την αλήθεια, εμένα ακόμα πιο λογικό μου φαίνεται από την άκυρη απάντηση που δώθηκε...πραγματικά θέλω να μάθω πόσοι απαντήσανε σωστά!
  11. Εντάξει, η κρυφή παλεύεται... άμα την κοιτάξεις προσεκτικά φαίνεται το γράμμα. Στις άλλες 2 όμως ούτε καν ...είμαι πεπεισμένος πως δεν είναι κανονικό γράμμα σαν τις άλλες αλλά καμιά μ@@κία και μετά θα κυνηγάω τον George_O/C !!!
  12. Ρε παιδιά, πράγματι υπάρχει κάποιο γράμμα σε αυτές τις 2 φώτος? Από χθες τις κοιτάω και δεν βλέπω τίποτα! Τις έχω δείξει και σε άλλους 2 και πάλι δεν έβγαλαν άκρη. Οκ, είπαμε να είναι δύσκολη δοκιμασία αλλά όχι και έτσι! Φάγαμε τόσες ώρες να δούμε 100 reviews για να βρούμε τις φώτος, άντε ξαναδέστα για να βρούμε την κρυφή και παρ' αυτά να πρέπει να μαντεύουμε για τα γράμματα απ' τις φώτος που δεν φαίνονται...το σκίσατε τελείως!!! ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ KAI ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ME TIΣ ΦΩΤΟΣ! Αναμένουμε εμείς που κάναμε το λάθος και το ξεκινήσαμε, κάποιο hint σε αυτές τις 2 φώτος που δεν φαίνεται τίποτα... για το γαμώτο!