WebHunter

Members
  • Posts

    7,415
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by WebHunter

  1. Είμαι Beta Tester στην 4.2 ! Ωραίο είναι (finally), αλλά επιμένουν σε Software Raid κατάσταση (ακόμα και σε enterprise level), κάτι που είναι αμφισβητούμενη πρακτική. Αν έχεις χρόνο και κανένα δείγμα δοκίμασε κανέναν SSD επάνω να δούμε τι λέει.
  2. [MENTION=3682]Astalavista[/MENTION], έχεις κάνει κάποια δοκιμή στο νέο firmware και σε νέο hw με SSD? Θυμάμαι παλαιότερα το gain ήταν αρκετά μικρό για να αξίζει να το εξοπλίσεις με SSD και στο TS-469 Pro που έχω δεν υπήρχε λόγος να το κάνεις.
  3. Αν ποτέ γίνει αυτό, θα κυλιέμαι γυμνός σε χαλί να με κοιτάς με το μήλο
  4. Άσε ρε, ούτε χρόνο δεν έκλεισα ακόμα!
  5. Η σωστή πλευρά είναι υποκειμενική επιλογή! Το μήλο με τη στάση που έχει πάρει δεν θα με κερδίσει ποτέ.
  6. Jak tam leci w zimnej Polsce? [MENTION=1118]venisk[/MENTION], θέλει περισσότερο γράσο για να είναι πειστική!
  7. Ο απλός ο κόσμος που θέλει να παίξει 32-bit games δεν θα το καταλάβει. Επαγγελματίες δεν μπορούν / θέλουν να ξεχωρίσουν τη διαφορά.
  8. Το καλύτερο είναι το CAT. Η sammy για κάποιο λόγο δεν κολλάει σε όλες τις πίτες.
  9. Για τα 600+ που ζητάει δεν το λες και συμπαθητικό νέο!
  10. Μου φαίνονται λίγο ανάποδες οι τιμές! Οι μαύρες θέλουν και coating μετά την επεξεργασία, ενώ οι nickel όχι. Κατά τα άλλα ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια στα σχέδια, απλά ξανά έγιναν hype.
  11. Ποιοτικά είναι μόνο τα Delta, αλλά θα απογειωθείς με τον θόρυβο Δεν αξίζουν τα 80αρια fans, πάρε 120mm και δες μήπως χωρέσει να δεθεί με tie wraps.
  12. Πολύ δειλές κινήσεις από την κοινότητα του ubuntu με όλες τις συσκεύες. Προσωπικά δεν θα το επέλεγα!
  13. Κρίμα που δεν μπορούμε να ψωνίσουμε από το Amazon!
  14. Καλημέρες! Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια!
  15. Μετακόμισες; Σου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός ΔΕΗ?
  16. Μαζί σου, αλλά ένα build δεν είναι ένα ακόμα show off, αλλά λειτουργικό μηχάνημα στα χέρια κάποιου. Με έναν hdd και τόσο δυνατό hw δεν κάνεις κάτι.
  17. Πως να είναι Up! Χιονίζει δραχμές! Καλημέρα after a long break!
  18. Άρα δεν έρχεται με δικό του service, απλά κάνει boot τη συσκευή η οποία αναμένει content. Ότι ακριβώς είχαμε με ένα media player, απλά μικρότερο σε μέγεθος. Οι ταχύτητες σε WiFi είναι ένα θέμα, αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται όταν θέλεις να μειώσεις καλώδια και συσκευές στο σαλόνι σου! Thanks [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] & [MENTION=3925]N0str0[/MENTION]!
  19. Εγώ έχω άλλη απορία με αυτά τα micro builds. Αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζονται δίσκους για τόσο δυνατά μηχανάκια; Έναν HDD είδα, δεν έχει τίποτα άλλο;
  20. Always shutdown. Ποιός ο λόγος να καίει, όταν σε 10" είναι πάλι awake.
  21. Γιατί κανείς να επιλέξει 1bay NAS over anything. Τα 2-4-6-8 bay NAS είναι πιο ακριβά, αλλά ένα σκέτο δίσκο δικτύου, όπως Seagate/WD πλέον βρίσκεις με λίγα λεφτά και δεν χρειάζεσαι όλα τα shinny πραγματάκια που δίνει το OS του NAS.
  22. Nope! Τα ίδια μου έλεγε και ο Κρητικός όταν πήρα το XPS με 15,6" και Full HD. Είναι θέμα συνήθειας όλα... Lenovo Yoga Pro/ Dell XPS 13 και πάει λέγοντας με 4Κ οθόνες είναι uber γαμάτα και κάνεις απίστευτα εύκολα τη δουλειά σου σε κάθε περίσταση.
  23. Η κατανάλωση και οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων είναι ίδιες τα τελευταία 2-3 χρόνια. Μέχρι ενός σημείου φτάνει ο δίσκος, και από εκεί και πέρα είναι επεξεργαστής και κάρτα δικτύου. Το έχω τονίσει σε review της Qnap. 5.3 Watts σε hibernation είναι OK, το θέμα είναι αν μπορεί να κατέβει στα 0.5 W όπως τα Qnap. Τώρα σχετικά με το ερώτημα μου, γιατί να αγοράσει κανείς 1-bay NAS. Προφανώς δεν αξίζει τα λεφτά του και ακόμα και όλα τα features του software να πάρει δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει λόγω limitation σε αποθηκευτικό χώρο, ram, cpu power etc.