WebHunter

Members
  • Posts

    7,415
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by WebHunter

  1. Είμαι Beta Tester στην 4.2 :hehe:! Ωραίο είναι (finally), αλλά επιμένουν σε Software Raid κατάσταση (ακόμα και σε enterprise level), κάτι που είναι αμφισβητούμενη πρακτική.

    Αν έχεις χρόνο και κανένα δείγμα δοκίμασε κανέναν SSD επάνω να δούμε τι λέει.

  2. Άρα δεν έρχεται με δικό του service, απλά κάνει boot τη συσκευή η οποία αναμένει content. Ότι ακριβώς είχαμε με ένα media player, απλά μικρότερο σε μέγεθος.

    Οι ταχύτητες σε WiFi είναι ένα θέμα, αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται όταν θέλεις να μειώσεις καλώδια και συσκευές στο σαλόνι σου!

    Thanks [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] & [MENTION=3925]N0str0[/MENTION]!

  3. αμε ετσι

    [ATTACH=CONFIG]41240[/ATTACH]

    Nope! Τα ίδια μου έλεγε και ο Κρητικός όταν πήρα το XPS με 15,6" και Full HD. Είναι θέμα συνήθειας όλα...

    Lenovo Yoga Pro/ Dell XPS 13 και πάει λέγοντας με 4Κ οθόνες είναι uber γαμάτα και κάνεις απίστευτα εύκολα τη δουλειά σου σε κάθε περίσταση.

  4. Η κατανάλωση και οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων είναι ίδιες τα τελευταία 2-3 χρόνια. Μέχρι ενός σημείου φτάνει ο δίσκος, και από εκεί και πέρα είναι επεξεργαστής και κάρτα δικτύου. Το έχω τονίσει σε review της Qnap. 5.3 Watts σε hibernation είναι OK, το θέμα είναι αν μπορεί να κατέβει στα 0.5 W όπως τα Qnap.

    Τώρα σχετικά με το ερώτημα μου, γιατί να αγοράσει κανείς 1-bay NAS. Προφανώς δεν αξίζει τα λεφτά του και ακόμα και όλα τα features του software να πάρει δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει λόγω limitation σε αποθηκευτικό χώρο, ram, cpu power etc.