Kyr Soronas

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Kyr Soronas

  • Birthday 03/19/1981

Personal Information

  • Location
    Mordor

Social Info

  • MSN
    kyrsoronas@hotmail.com

Kyr Soronas's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Αυτό είναι μια πολύ καλή λύση για κάποιον ο οποιός θέλει μια out of the box λύση υδρόψυξης με σχετικά χαμηλό κόστος. Αφού αντέχει και το φόρτο των 4GHz (με αυξημένες θεμροκρασίες βέβαια) πιστεύω ότι θα προσεγγίσει αρκετό κόσμο...
  2. Ρε Φίλλιπε ...δεν είναι κάπως πολύ το χιλιάρικο...έστω και για συλλεκτική έκδοση ? για vga μιλάμε ...
  3. Είδα πως έχει διαφορετικό βύσμα σε σχέση με τα usb 1/2 που χρησημοποιεί ο κόσμος μέχρι στιγμής...αυτό σημαίνει νέο motherboard (δλδ pc) ή add-on κάρτα pci/pci-e ?
  4. Είναι λογικό πολύς κόσμος να έχει βάλει "Χ" στην μασάει (MSI), ένας από αυτούς και εγώ, μιας και είμαι ASUS fan boy , αλλά η συγκεκριμένη μητρική δείχνει ενδιαφέρουσα...μακάρι να είχα την δυνατότητα να την αγοράσω για να την δοκίμαζα...
  5. ζητάς να το στείλουν σαν δώρο!
  6. Εργάζομαι

  7. Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά...αλλά πως η 5770 είναι λίγο πιο κάτω σε σκόρ από την 4890 στο GPU test ?
  8. ότι πρέπει για word και excel σε high definition !!! LOL
  9. Συμφωνώ για το Forza Motorsport 2 ότι είναι το πλέον καλό race sim, όπως είπε και ο ΤΟΝΥ και αναμένω το FM3, 22 Οκτωβρίου !!! το έχω στο ΧΒΟΧ 3 και 60 (τρείς και 'ξήντα) και είναι πολύ καλό...αλλά μπορώ να πω πωε έχει γίνει αξιόλογη προσπάθεια στο Shift.
  10. Οι seagate είναι πολύ αξιόπιστοι δίσκοι...έχω μόνο seagate στα μηχανήματα του και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Το να χτυπήσει ένας δίσκος είναι λογικό...δεν σημαίνει κάτι ...μπορεί να είναι οποιασδήποτε μάρκας...αλλά σίγουρα σε επίπεδα (α)θορύβου ο seagate δεν πιάνεται... άσχετα με την βρώμα που είχε βγει για το firmware...σαν υλικά κατασκευής είναι πολύ καλός....χωρίς να μειώνω τους western digital.