Zangeki

Members
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Zangeki

  1. Νομίζω ότι έχουν αναρτήσει παλιότερα ότι προσπαθούν να αλλάζουν τα μικρότερης χωρητικότητας ανα διαστήματα με πιο μεγάλα, είτε όταν τα φτύσουν είτε όταν έχει γίνει απόσβεση.
  2. Πάνω από τα 4TB γίνεται της εταίρας δηλαδή, εκτός κι αν είναι 4ρης WD ή Toshiba, ή Hitachi 12ρης
  3. Έτσι κι αλλιώς, μετά το καλάι δε μπορείς να το βελτιώσεις και ιδιαίτερα, εκτός κι αν ενσωματώσουν πλάκα peltier στον επεξεργαστή
  4. Αν και όοοοταν καταφέρουν να τα κάνουν scale για desktop...
  5. Δε το είχε κάνει η Imagination παλιότερα με τις PowerVR gpu;
  6. Αφού έδεσαν το γάιδαρό τους, ποιος ο λόγος πλέον να βιαστούν
  7. Μάλλον οι 570 τα πάνε καλύτερα στο mining ΥΣ: Νόμιζα ότι μετά τη Radeon Pro Duo το είχαν παρατήσει το σπόρ των διπλών gpu...!
  8. Εκτός κι αν πρόκειται για το Άμστερνταμ
  9. Μάλλον λόγω έλλειψης plug and play, συν ότι μετά θα πρέπει να περνάει όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έχουν πλέον τα πληκτρολόγια από ξεχωριστό usb (led, θύρες ήχου, θύρα usb passthrough κλπ)
  10. Η πλάκα είναι ότι υπάρχει εταιρεία που έχει πάρει τη συγκεκριμένη πατέντα με τις σούβλες και την έχει εξελίξει.
  11. Οπότε, μάλλον θα χρειστεί κάποια στιγμή κάτι σε PS/2 αλλά με plug 'n play;
  12. Στη σελίδα του κατασκευαστή λέει και για προαιρετικές θέσεις 5,25", είμαι περίεργος να δω πως θα καταλήξει να μοιάζει κάτι τέτοιο.. Εκτός κι αν πρόσοψη έχει κάποιου είδους μεντεσέ.
  13. Όταν τους πίεζε η Bioware πάντως για το multiplayer του Mass Effect 3, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα όλως περιέργως...
  14. Κανένα λίνκ; Γιατί μέχρι τώρα μόνο σε τίποτα κουλά concept video το έχω δει, συνήθως με spec που είναι αδύνατο να χωρέσουν στις υποτιθέμενες διαστάσεις.
  15. Θα βάλουμε και νιτρομπουκάλες στο PC στο τέλος; lol
  16. Μήπως εννοείς Nokia 8 ειδική έκδοση; Γιατί κι αυτό θα βγεί με 128άρι αποθηκευτικό χώρο...
  17. Εμένα μου φαίνεται ότι άνοιξαν το κουτί με τις λαλακίες για να δικαιολογηθούν όπως όπως που κάθονταν στα @@ τους όσο η AMD δεν είχε ανταγωνιστική πρόταση στην αγορά. Συν τα έξτρα χαρακτηριστικά ασφαλείας, τη στιγμή που η Intel τρέχει για τις τρύπες στη πλατφόρμα της.
  18. Μα με τέτοια τιμή δε προορίζεται για το καθημερινό desktop χρήστη, εκτός κι αν κάποιος έχει πολλά χρήματα και όχι τόσο μυαλό, τι να πω...
  19. Οπότε πρόκειται όντως για refresh...
  20. Συνήθως άμεσα, αλλά πλέον δε βγαίνουν καινούριοι για τη κάρτα μου...
  21. Από τις κορυφαίες της σειράς 1000 της nvidia είναι, μέχρι να έρθει στα μαγαζιά η 1080 ti, πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επιλογή από nvidia αλλά και γενικότερα.
  22. Τόσα χρόνια, δε μπορεί να κλιμακώσει προς τα πάνω το σχέδιο και να ξαναφέρει τα τσίπ της σε μορφή κάρτας στους υπολογιστές όπως με το Kyro παλιότερα...
  23. Κι όμως, δεν είναι... Είναι το reference μοντέλο της Qualcomm για να δείξει τις δυνατότητες του Snapdragon 835. Ορίστε και link: http://www.androidauthority.com/rumor-check-no-phone-not-nokia-8-742935/