Fastar

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Fastar

  • Birthday 11/19/1994

Fastar's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Καλη φαση.Μαλλον θα ερθει στα χερεια μου τα χριστουγεννα :D Edit:Το ξεχασα :D:D
  2. Φυσικα και θα κρατησω την GTS 250.Γι αυτο δεν την ανεφερα καθολου.Τωρα ο επξεργαστη ποσο καινουριος ειναι της AMD? *Επισης για το 775 ποιον επξεργαστη θα μου πρωτεινες?
  3. Ευχαριστω για την βοηθεια σου.Για αλλαγη μονο της CPU δεν παιζει ε? Μπορεις να μου προτηνεις καποια αλλη μητρικη σε αυτα τα λεφτα? Επισης που ειδες να λεει οτι εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων? Edit: ..Ξεστραβοθικα και το ειδα ..
  4. Παιδια γεια σας.Αρχικα θα ηθελα να μου πειτε εαν αξιζει να αλλαξω μονο επξεργαστη συμφωνα με την μητρικη που ειχω στην υπογραφη και τα αλλα.Τον θελω παρισσοτερο για παιχνιδια απως COD 7 . Μετα εαν δεν θα εχω σωστες αποδωσεις θα σας αρεσε αυτο το σετεκι?MSI GF615M-P33 RETAIL - ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - E-SHOP.GR AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ DUAL CORE BLACK EDITION BOX - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU - E-SHOP.GR http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-2Gb-Kit-1600-Gold-3G16002GK.htm? Ευχαριστω εκ'των προτερων.......
  5. Ενταξει, ευχαριστω πολυ!!!
  6. Παιδια γεια σας.Θα ηθελα να με βοηθησεται να μπω και εγω στο θεμα του o/c αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω και κατα ποσο ειναι επικυνδηνο να παθει κατι η καρτα μου.Ευχριστω εκ των προτερων!!!
  7. Παιδιά μόλις τώρα έκανα αυτο το τεστ για την συνδεσή μου. Δεν είναι λίγο χάλια ή οχι Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 862.40Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.28Mb/s
  8. Ενας i7 δεν ειναι αρκετα μεγάλος? Δεν νομίζω πως χρειαζεται. Γιατι ας πουμε δεν βαζεις ενα 4πυρηνο. Και ποιο οικονομικος και νομιζω πως κανεις αρκετα καλα την δουλειά σου.
  9. [media]http://www.youtube.com/watch?v=IyWAwUDA4rw[/media] Ειναι τρομερο.:victory:...:victory:... Δεν είναι τραγούδη της evanescence.
  10. Kaspersky και πάλι Kaspersky. Είχα το Nod ποιο παλία και έκανα σκαν και δεν έβρησκε τπτ. Μια μέρα έβαλα το Kaspersky και μου βρήκε 15 trojans. Για αυτο σταθερά Kaspersky.