p55

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

About p55

  • Birthday 09/26/1975

Personal Information

  • Location
    Αθήνα

p55's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Speedtest.net by Ookla - My Results Αυτή η δημοσκόπηση είναι άνευ ουσίας στην Ελλάδα όπου οι πάροχοι ενδιαφέρονται μόνο στο να πουλήσουν μια σύνδεση και τίποτε άλλο. Προτείνω να κλείσει το θέμα και να κάνουμε μια σοβαρή και ουσιαστική δημοσκόπηση που να πραγματεύεται ερωτήματα όπως: Πόσα πιτόγυρα τρως στην καθισιά σου. Πόσα παγωτά τρως την ημέρα. Πόσα κιλά είναι η πεθερά σου. Πόσα φορές χτύπησες το κεφάλι σου στον τοίχο μόλις είδες το εκκαθαριστικό.
  2. Βλέπουν ότι Desktop & Laptop έχουν πτωτικές τάσεις, οπότε και αυτοί στρέφονται και αλλού για να πουλήσουν.
  3. Από τι να γλιτώσω; Έχω ένα παλιό LianLi που δεν έχει πλαϊνό παράθυρο με ένα fan controller της Scythe με όλους τους τσιρλί ανεμιστήρες στις 800 στροφές και όλα είναι ήσυχα. ΥΓ. ΄Άσε εγώ δεν γλιτώνω με τίποτα. Άσε που θα πάω και στην κόλαση, μου το είπε στο φρεντοτσίνο μια τσιγγάνα ...
  4. Χρησιμοποιώ κάτι ανεμιστήρες χρώματος τσιρλί και μπεζ πάνω σε κάτι μεταλλικά που μάλλον είναι αλουμίνιο. Όλα μαζί ήταν σε ένα κουτί που είχε πάνω του μια κουκουβάγια με ένα μάτι.
  5. gtx1070, τις γλυκοκοιτάζω, κάποια κουτάκια μου άρεσαν αλλά μάλλον θα μείνω για καιρό ακόμα με το γέρικο LianLi μου.
  6. To κουτί LianLi PC A70 και το τροφοδοτικό Seasonic MD12 850 Watt αγορασμένα 2008-2009. Μπορεί όμως να είναι και κανένας δίσκος.
  7. Κάποια ανάμεσα στις πρώτες φωτογραφίες μου άρεσαν αλλά πιο κάτω είναι το ζουμί, γιατί εκεί υπάρχουν κουτιά από ανθρώπους με μεράκι για ανθρώπους με ... "γούστο" Να αυτοκτονήσω με το σπαθί του Ιβανόη ή με σφαίρες πολυβόλου; Ιδού η απορία;
  8. Ωραίο mod, θα κάνει και για πορτατίφ... Καλή χρονιά σε όλους.
  9. Αν βγει σε μαύρο θα πάρω ένα., έτσι όπως είναι με τα χρωματιστά σχέδια δεν το παίρνω ούτε και αν μου το πουλάγανε 1?. όσο για το τουρκουάζ γύρω γύρω... Μπλιάχ και φτου φτου φτου και σιξ σιξ σιξ.
  10. Tag που δεν είναι μηχανικό δεν είναι ρολόι. Ένα καλό ελβετικό ρολόι (με μηχανισμό) χάνει λίγο από την αξία του με την πάροδο του χρόνου. Ότι και να ζητάει το android Tag με το πλαστικό λουράκι, μετά από 2~3 χρόνια θα αξίζει 40% με 50% λιγότερο σαν αξία μεταπώλησης. Πόσο θα αγόραζες σήμερα ένα iPhone 1 ?
  11. Δεν έχει φάει ο υπόλοιπος πλανήτης τόσα μνημόνια, τόσες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και τόσα ψέματα. Μην κοιτάς εμείς που είμαστε "εκπαιδευμένοι και αντέχουμε", κάποιος άλλος μπορεί να πάθει εγκεφαλικό και να του έρθει ¨ταμπλάς" που λέγανε και οι παλιοί. Ξέρουν γιατί δεν ανακοινώνουν την τιμή.