dRaGm3n

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About dRaGm3n

  • Birthday 06/05/1988

dRaGm3n's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Οι άλλοι έχουνε βγέι. Μόνο αυτος με το OS έιναι μέσα. Eχω aλλάξει sata καλώδια εχω αλλάξει και απο power αλλα γιοκ.
  2. Λοιπόν σήμερα το μεσημέρι προσπάθεισα να βάλω τους σκληρούς απο το παλιό PC στο καινουργιο, να τους κάνω format και να τους βάλω στο παλιό PC πάλι (Οι παλιοί δίσκοι είναι Raid). Προσπάθεισα και τους 2 τους έκανα φορματ εσβησα τα partisions που είχαν εκαναν τα windows την αντιγραφή κατι ψηλοαρχέιων που ήθελαν και κάνουν restart για να κάνουν install τα windows. Στην οθόνη που φόρτοναν τα windows, μπλέ οθόνη και οι δύο. Αφού δεν έγινε η εγκατάσταση απογοητευμένος, πάω να ξεκινήσω το PC το 'Καινούργιο' με τον δικό του σκληρό και μου βγάζει το μήνυμα: A disk read errod occured.Press Ctrl-Alt-del to restart και έχω μείνει μ@Κ@Κ@ς!!. ΤΩΡΑ???
  3. Εντάξει ρε,μην βαρας!! Την GIGABYTE UD5 μαζι με το thermaltake TR2 500W πώσο να την δόσω λέτε? Υπόψειν είναι δύο ευδομάδων.
  4. Παιδιά σας ευχαριστώ για την βοηθεια σας.Με βοηθήσατε πολύ μπορώ να πώ.Πρώτα θα το ξύσω,έπειτα βάψημο και μετά βερνίκάκι ματ και θα γίνει μούρλια!!!.. Είδα όμως οτι η 4way classi έχει μόνο PCi express x16 που σήμαινει οτι δέν μπορώ να βάλω κάπου την κάρτα ήχου κ.τ.λ. Έχει build in 8.1 αλλα μήπως υπάρχει κάποια άλλου τύπου κάρτα? Για έξωτερικές ξέρω..
  5. Ρε! Η Classi δεν παίρνει μνήμες 1333?? Δήλαδή έχω τις Corsair XMS στα 1333, δέν θα τις πάρει???
  6. Την χωράει.Το έχω ψάξει.Το θέμα είναι οτι θέλω τροφοδοτικο 8pin για cpu και το δικό μου δέν έχει! Το Enermax revolution μου αρέσει αλλά είναι 4+4 λέτε να κάνει ? Εάν όχι αυτό τότε το Corsair TX850...
  7. Θα το παλέψω τοτε με σπρέυ.Δεν υπάρχει εναλακτική.(στην καλαμπάκα) γ@μ() την κοινωνια μου Θα πέσουν και οι ανάλογες φώτο ενοείται (ο φωτογράφος και να μην βγάλει? αν είναι δυνατόν!!)