GiannisKr

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About GiannisKr

  • Birthday 03/06/1975

GiannisKr's Achievements

Member

Member (2/5)

13

Reputation

  1. Στη Μεσόγειο ε; Δεν πιστεύω όρος για τη συμμετοχή στην κρουαζιέρα να είναι και η πληρωμή των εκτός πλοίου εξόδων, σε κρυπτονομίσματα, γιατί μάλλον σε Survivor θα μετατραπεί το ταξίδι...
  2. Δεν θέλω να μου αγχώνονται. Σε 1-1,5 έτος που θα έχει τελειώσει το CB-testing (consumer beta testing) ή αλλιώς RW testing (real world testing) και θα έχουν διορθωθεί οι περισσότερες "παιδικές ασθένειες", θα αγοράσουμε.
  3. Μια χαρά είναι το old style! Είχα και εγώ ένα 3330 αλλά δεν θυμάμαι που είναι. Αν ξαναβγεί πάντως το 3310 θα το πάρω. Έλα να μαζευόμαστε για καμιά ομαδική παραγγελία!
  4. Όταν διάβαζα το άρθρο σκέφτηκα ακριβώς αυτές τις δύο λέξεις που ανέφερες!
  5. Dos 6!!!! πλάκα κάνω. Προσωπικά θα εγκαθιστούσα από λειτουργικά Windows 7 και Backtrack 5. Από λοιπές εφαρμογές, Photoshop, Premiere, Acrobat, VLC, Chrome, Firefox, LibreOffice και κανένα Unreal Tournament! Καλή επιτυχία σε όλους!
  6. Αυτό σκέφτηκα και εγώ αμέσως. Όποτε με το καλό βγει ένας 1ΤΒ με 7200 rpm θα το τσάκιζε. Προσωπικά αν είχα μια οικονομική άνεση θα προσπαθούσα να παντρέψω το revodrive hybrid μέσω καλωδίων με ένα raptor 600GB @10000rpm που θα στερέωνα στα 3.5" ραφάκια. Πιστεύω αυτό θα έδινε επιπλέον ώθηση στις επιδόσεις. By the way πολύ καλό review!
  7. Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα και επιβεβαιωθούν τότε μιλάμε για πολύ μούφα ντόρο από NVIDIA. Πραγματικό κτήνος! Bye bye my darling!
  8. Δυστυχώς αν διαβάσεις το manual της εταιρείας αυτό είναι το bracket για LGA 775.
  9. Φτουυ! Το θέμα είναι να βρω ανταλλακτικό στην Ελλάδα. Καμιά πρόταση για εναλλακτικό cooler με retension bracket?
  10. Γεια σας, έχω μια ASUS M2N32 SLI DELUXE και μου έσπασε η εργοστασιακή βάση που κρατάει το cooler εν ώρα λειτουργίας του υπολογιστή. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μία για να αποφύγω την αγορά cooler? Η μητρική είναι στην εγγύηση. Την καλύπτει αυτή τη ζημιά; 09042010114a.jpg
  11. Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτο το μέγεθος της κάρτας. Σε λίγο καιρό θα θέλουμε για ένα game pc αντί για towers, ντουλάπες rack σαν αυτές που χρησιμοποιούντε για την τοποθέτηση δικτυακών συσκευών. Το άλλο που έχω απορία στην τρίτη φωτό είναι κατά πόσο σε ένα κουτί στο οποίο το psu είναι στον πάτο και φυσάει ο ανεμιστήρας προς τα πάνω, να επιτευχθεί καλή ψύξη μια τέτοιας κάρτας της οποίας ο ανεμιστήρα φυσάει προς τα κάτω. Δηλαδή εκεί μέσα η θερμοκρασία θα είναι πάνω από 50C. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν είναι για να παίξει ένας φανατικός gamer ένα παιχνίδι να πρέπει να έχει ανοικτό το πλαϊνό σκέπασμα ας μην το πληρώνει και καθόλου.