E||hnas

Members
  • Posts

    1,596
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by E||hnas

  1. Αλλαζω σε Firefox πρωτη φορα κι ας χρησιμοποιω περισσοτερο τον Chrome. Παραδοξο μεν αλλα στις τελευταιες εκδοσεις και των δυο βλεπω τον Firefox ποιο σταθερο απο οτι τον Chrome.
  2. @MetallicGR ομορφυνες απο τη τελευταια φορα που σε ειδα
  3. nah, των windows έχω από καθαρό φορματ (ναι το ξανάκανα...) και αυτή τη φορά έβλεπε τον server (Win 7 την προηγούμενη όχι) άλλα και πάλι δεν μπορούσα να μπω στους φακέλους παρόλο που είναι shared κανονικά.... τεσπα τη λύση την βρήκα: Στα Win 10 πάμε: 1) Πίνακας Ελέγχου (κλασσικός) -> Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση διαπιστευτηρίων 2) Επιλέγουμε το: Διαπιστευτήρια των Windows, και πατάμε στο: Προσθήκη διαπιστευτηρίου των Windows 3) Δίνουμε το όνομα του pc, user και pass, και δοκιμάζουμε να μπούμε κατευθείαν (σε έμενα δούλεψε έτσι). Σημειώσεις: ι) Το όνομα που χρησιμοποίησα στο pc ήταν ακριβώς το ίδιο πριν κάνω φορματ ιι) Το πρόβλημα παρουσιάστηκε με το Win 10 Creators Update ιιι) Στο pc του γραφείου που πήρε upgrade την νέα έκδοση δεν είχα κανένα θέμα... ιν) Πιθανόν, α) αν έδινα άλλο όνομα να μην είχα θέμα, ή β) αν είχα διαγράψει από τη Διαχείριση διαπιστευτηρίων των Windows 7 το "εδώ" pc, αμέσως μετά το φορματ και πριν το συνδέσω στο δίκτυο, πάλι να μην είχα θέμα.
  4. Τι κλειδι δικτυου να βαλω ρε συ; δεν θελω να τα στησω με οικιακη ομαδα... με απλες static ip και με user passwords θελω... παω για φορματ παλι γμω...
  5. Καλημερα με μια βιαστικη ερωτηση: Οσοι εχετε βαλει το Win 10 Creators Update εχετε παρατηρησει οτι δε βλεπετε τα pc στο δικτυο σας; Κανω εγω κατι λαθος μηπως ?
  6. Καλη τυχη σε οσους παρουν μερος !! Καλες γιορτες σε ολους παρεα με τους αγαπημενους σας !! Προταση: Οταν βαζετε τη νεα ερωτηση βαλτε τη και εδω να ενημερωνεται το τοπικ αν ειναι ευκολο.
  7. Οτι εχει οριο, εχει σιγουρα και πιθανολογω και εγω τα 5 λεπτα.
  8. 1) Δεν μπορουμε να κανουμε edit 2) Στην προηγουμενη ερωτηση βρηκα την απαντηση: παταμε πανω στα γραμματα του νεου logo
  9. Ερωτηση: υπαρχει τροπος απο το φορουμ να παμε κατευθειαν στην αρχικη σελιδα του site? αν οχι, φτιαξτε το !
  10. (Παρολο που δεν εχω ιδεα, πιστευω οτι ειναι ενα πολυ καλο νημα για να μεινει στη κορυφη. Ειδικα αν οι γνωστες αρχιζουν να μοιραζονται πληροφοριες και μικρα How to.)
  11. Εχω την ιδια εδω και ενα χρονο, για μεταφορα του φορητου 17". Ακριβως για τον ιδιο λογο την πηρα κι εγω, ειχε κουρασει η messenger bag και με ποδηλατον δεν... Ανετη, πολυ καλα υλικα και αψογα ραψιματα. Ενιοτε την φορτωνω και με 2 φορητους (17" και 15"), μαζι με τα συμπραγκαλα τους, καθως και με χαρτια, φακελους, κλπ... χωρις κανενα προβλημα. Οκ, δεν το κανω συνεχεια, καμια φορα το μηνα... αλλα, αντεχει η ατιμη πολλα !! Δε μετανοιωνω τα λεφτα που εδωσα.
  12. Μετα απο καιρο γραφω κι εγω: Samsung Galaxy S7 σε λευκο χρωμα.
  13. Και τα μισα pin στη pci θυρα βγαλμενα... Νταααξ, το πηγε αλλου.
  14. Like που δε σταματησες να το ψαχνεις. Περιμενουμε το update.
  15. Εμενα μου αρεσε παρα πολυ ο σχεδιασμος της βασης της οθονης και η μαγκια με τα καλωδια που περνανε απο το εσωτερικο.
  16. BLA BLA BLA BLA Αν θες να εισαι δικαιος και να μαθεις πως δουλευει η αγορα, να πας σε ενα μικρομαγαζο και να του πεις να μπει - μπροστα σου για να μη πιστευεις οτι σου λεει ψεματα - στον προμηθευτη του και να σου δειξει τις τιμες με τις οποιες αγοραζει ο ιδιος. Μετα σκεψου ολα οσα εχουμε γραψει και κρατα στο πισω μερος του μυαλου σου οτι η αγορα της Ελλαδας στον τομεα της πληροφορικης δυσκολα ξεπερναει το 0.2% της Ευρωπαικης αγορας. Τοτε ξαναμιλαμε.
  17. O gdp77 κανει ακριβως οπως εκανε ενας γειτονας μου οταν του εβγαλα προσφορα σε ενα φορητο. 950? η προσφορα, με 10% κερδος... απο τα οποια 26% γυρνανε στο κρατος, και η αγορα μου απο τον προμηθευτη μου να ειναι στα 700? +ΦΠΑ... Βεβαια ο gdp777 και ο γειτονας μου κοιτανε μονο το σκρουτζ και καθε σκρουτζ - και δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το πως δουλευουν τα μικρομαζια, αν την ειχαν (σσ. την ιδεα) θα καταλαβαιναν και πως δουλευει η αγορα και παραπανω - και σου λενε την επομενη: ρε φιλε σιγουρα μου δωσες σωστη τιμη, γιατι εγω το βρισκω στα 850? ... Δηλαδη εμμεσα σου λεει: μηπως με κλεβεις και πας γμσιατικα να βγαλεις 100? παραπανω? Και εννοειται οτι θα το παρει στημενο το μηχανημα με τα windows και apps... Οσο για το RMA gdp777 ελα να σου γνωρισω 2 ατομα, που εχουν σχεδιαστικο γραφειο και ο ενας ηταν λιγο πιο εξυπνος απο τον αλλον και τα παρηγγειλε απο εξωτερικο, στο συνολο γλυτωσε 200?, οταν πληρωσαν 2000? ο καθενας (πανω-κατω), και ο ενας εχει μεινει πισω γιατι βγηκε προβληματικη η m/b και τωρα μετα απο ενα μηνα δεν εχει την παραμικρη ιδεα που βρισκεται. Περιττο να πω οτι η δουλεια εχει παει πισω και ψαχνουν μηχανημα να δουλεψουν εστω καποια μικρα σχεδια... Και παρολο που εχουμε κανει αυτη τη κουβεντα τοοοοσες φορες δε λες να το καταλαβεις οτι ετσι ειναι η αγορα στο Ελλαντα... Εσυ και αλλοι τοσοι εννοειται... και μου ερχεται ο πατερας ενος παιδιου να τον παρω για δουλεια και του λεω οτι δε βγαινω... οταν πριν ενα χρονο ο ιδιος ακριβως ειχε ερθει να παρει τσαντα για το φορητο και επειδη την ειχα 10? παραπανω απο το εσοπ μου λεει αν την κατεβασεις 10? θα την παρω απο εσενα... Δε πειραζει, αστον να παει να δουλευει τωρα σε μια μεγαλη αλυσιδα, να παιρνει τον βασικο μισθο (?), 8ωρο (?), σε αλλη πολη γιατι εδω δεν εχουμε τετοιες εταιρειες, να μη του μενει μια ή να του μενει γιατι θα τον πληρωνει ο πατερας του απο πανω τα νοικια και τους λογαριασμους... Τωρα καταλαβε... Μια σοφη παροιμια λεει: οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεει ...