Manwlis45

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Manwlis45

  • Birthday 06/21/1991

Manwlis45's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ακριβως ετσι το σκεφτηκα και εγω,, Δεν ξερω σε τι αλλο μπορει να το χρειαστω.. Τελικα για καρτα γραφικων τι προτεινεται??
  2. Για επεξεργαστη ειδα και τον AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION για τον οποιο εχς ακουσει πολυ καλα λογια.. Ειναι βεβαια 50 ευρω πιο πανω αλλα πιστευω οτι αξιζει.. Εσεις τι λετε??
  3. Γεια σας παιδια.. Σκεφτομαι να στησω ενα καινουργιο Pc και θα ηθελα καποιες προτασεις.. Καταρχην το pc δεν προοριζεται για gaming(αντε κανα football manager πολυ πολυ) αλλα για σερφαρισμα στο internet, μουσικη και online poker.. To budget μονο για το tower κυμαινεται μεχρι 550-600 ευρω maximum.. Περιμενω τις απαντησεισ σας.. Ευχαριστω πολυ..
  4. Μου αρεσουν τα διακοπτακια με το on/off αρα λεω να βαλω τετοια.. Θα δοκιμασω το κολπο με το Υ.. Αν δεν πιασει τοτε θα παμε σε button..
  5. Παιδια πηγα να αλλαξω το power και το reset button στο pc μου.. Εχω ομως ενα μικρο προβλημα οτι ναι μεν ανοιγει το pc με το καινουργιο διακοπτη αλλα οταν το βαλω στο off δεν κλεινει.. Δηλαδη το pc λειτουργει κανονικα.. Τι να κανω??
  6. Στους διακοπτες με τρια <<βισματακια>> πως ακριβως θα συνδεσω τα καλωδια του power και του reset?? Που βαζω τι??
  7. Απλα εχω βρει καποιυς διακοπτες(αυτους με το μοχλο) και λεω να βαλω τετοιον..
  8. Case modding.. Βασικα τους διακοπτες θελω να αλλαξω και δεν ξερω ποιους μπορω να βαλω..
  9. Case modding.. Βασικα τους διακοπτες θελω να αλλαξω και δεν ξερω ποιους μπορω να βαλω..
  10. Επισης βρισκω καποιους διακοπτεσ στο internet αλλα πως ξερω ποιους μπορω να βαλω στο pc.. Δλδ τα δυο καλωδιακια??
  11. Ψαχνοντας βρηκα αυτα Vandal Resistant Momentary On Power switch και αυτα http://www.mnpctech.com/Case_Mod_Toggle_Switch.html κανουν??
  12. Ειναι δυνατον να βρω αλλο καλωδιο power και reset για το κουτι του υπολογιστη?? Να τα αντικαταστησω δλδ.. Αν ναι που??
  13. Βρηκα ενα μεταχειρισμενο pc απο net το οποιο εχει ATHLON 64 3700,GeForce 7600 GT, 1GB RAM και μητρικη δν θυμαμαι τι ακριβως.. Το δινει 100 ευρω μαζι μ μια οθονη TFT 19 ιντσων.. Αξιζει??
  14. Μπα εγω εβαλα στο κεντρο και μετα εβαλα την ψυχτρα.. Απλα οταν εβαλα την ψυχτρα την εστριψα ελαχιστα(2-3 μοιρες).. Αα και πωσ διατηρω την παστα??
  15. Πραγματι, ηταν πολυ κ@....α και υγρανθηκε αμεσως.. Αα σε κατι video βλεπω να την απλωνουν με μια καρτα.. Ειναι απαραιτητο??