Dr_Nikiforos

Members
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Dr_Nikiforos

  1. Ας μάς κάνουν την τιμή να βγάλουν και κάτι αξιόλογο στο competitive κομμάτι και όχι αυτό το αστείο incursions που παλεύουν 6 μήνες τώρα.
  2. Ανάλογα σε ποιον απευθύνεται η ερώτηση! Για τους εδώ enthusiast σίγουρα δεν φτάνουν. Κάποιοι παίζουν απαιτητικά παιχνίδια, ΄άλλοι κάνουν σκληρή εργασία και υπάρχουν και αυτοί που το να βλέπουν ram usage 75% νιώθουν άβολα! Για όλους τους υπόλοιπους τα 8gb είναι μια χαρά. chrome 5-6 καρτέλες, καμιά σειρά στο vlc, ξεχασμένα pdf-word, bittorrent να τρέχει και κάνα lol - cs. Αυτά κάνει το 99% των απλών pc users το 2017 και του αρκούν τα 8gb.
  3. Να πως διορθώνεται το φιασκο με τις διαστημικές @@ριες!
  4. Υπαρχουν μερικες ομαδες. Heat (ειμαι και εγω μεσα) Saf, Grof (δεν ξερω αν παιζουν αρκετοι bf1) και αλλες 2-3. Μπες και εδω ειναι group για οσους παιζουν καποιο bf. θα βρεις σιγουρα ατομα.
  5. Αναρωτιέμαι πόσο κολλημένος πρεπει να είναι κάποιος για να ρίξει αρνητική? Έχουμε μετόχους της Intel εδώ μέσα για να περιμένουμε βανδαλισμούς?
  6. 6700k τώρα αν και έχω περάσει από 3930k. Γενικά δύναμη να υπάρχει και ας κάθεται! 4-6 πυρήνες αυτή τη στιγμή καλύπτουν το 99% των αναγκών όλων των οικιακών/επαγγελματιών χρηστών. Τα υπόλοιπα είναι η δίψα μας για περισσότερη δύναμη.
  7. @venisk Δεν φανταζεσαι τι εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο! Ειμαι ανυπομονος ως προς το ξεκαθαρισμα ειναι η αληθεια μιας και το πιπιλισμα τοσο καιρο εχει κουρασει.
  8. 500$ vs 1050$ ειναι τεραστια διαφορα.. Πως πιστευετε οτι οριζεται κατι τετοιο? Δηλαδη παιζει να εχει αντιστοιχες επιδοσεις με τον 6900k? Ποιο πανω? Ποιο κατω? Το συγκριτικο του πινακα ξερουμε με τι βαση δημιουργηθηκε? Συχνοτητες? Πυρηνες? Αποδοση? Target group?
  9. Aν το νεο Interface εκτος απο αισθητικες αλλαγες φερνει και λειτουργικοτητα θα ναι ακομη καλυτερα!
  10. Yγεια και χαμογελο σε ολους!!!! Ας δωσει στον καθενα οτι ποθει το νεο ετος!!! Καλη χρονια!!
  11. Για να δουμε τι θα δουμε. Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι μια ακομη φουσκα ολο αυτο!
  12. smart homes, ηδη εχουν ξεκινησει οι "μεγαλοι" παικτες του χωρου να παρουσιαζουν λυσεις για οποιαδηποτε συσκευη. Μενει να πλασαριστει με το σωστο τροπο ωστε να μπουν σε ολα τα σπιτια!! fb: nikiforos vintzilaios