Lafas1987

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About Lafas1987

  • Birthday 02/03/1987

Personal Information

  • Location
    Αγία Παρασκευή

Social Info

  • MSN
    lafas1987@hotmail.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lafas1987's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ναι, είναι στις Windows 8 Ready μητρικές η z. Ανάλογα με την απάντηση της ASUS θα κινηθώ ανάλογα.
  2. Θα το αφήσω έτσι, μιας και είμαι σταθερός εδώ. Σήμερα αγόρασα και εγκατέστησα τα Windows 8 Pro και είδα ότι δεν έχω EFI BIOS για Fast Boot και έχω ξενερώσει άσχημα. Μόλις έστειλα email στην ASUS.
  3. Δεν είναι άτυχη, ήξερα πως θα βγει, αλλά ήμουν χωρίς PC, οπότε... Αν και δεν έχει σημασία, θα ήθελα να παίξω λίγο με τις μνήμες. Να δω αν ανεβαίνουν και αυτές λίγο.
  4. Σταθερός λοιπόν στα 4,6GHz με τάση 1.38V. http://valid.canardp....php?id=2571967 Οι θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 53.7C, οπότε είμαι μια χαρά ακόμα και για καλοκαίρι. Για τα 4.8 έχει μεγάλο gap και θα πρέπει να έχω πάνω από 1,45V και θερμοκρασίες άνω των 62C, οπότε δεν αξίζει τον κόπο.
  5. Δεν μου εχουν αναφερει γνωστοι μου με Phenom αυτο. Μηπως δεν συμβαινει σε οοοολους; Ενδιαφερον εχει αυτο: AMD Temp Information and Guide
  6. Έστησα το σύστημα με την μαμά ψήκτρα του AMD, μέχρι να έρθει το mount του Apogee HD. Δεν μπορώ να διαβάσω σωστά τις θερμοκρασίες. Το Core Temp λέει αρλούμπες. Το HWMonitor κάτι πάει να πει σε Full Load, αλλά σε IDLE, λέει κάτι 17C και άλλα τέτοια τρελά. Έβαλα το τελευταίο BIOS, αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες σε AMD FX;
  7. @TonyT Δεν ξέρω να το κάνω.
  8. Έκανα βλακεία, μην το ψάχνεις.
  9. Φαντάσου ρε συ Ανέστη που έχω φτάσει με το κωλοmount! Εδώ έχω βάλει αγγελία ζήτησης να το αγοράσω από κάποιον αν το έχει. (Ποιος να έχει AMD...). Τέσπα, θα κάνω υπομονή...
  10. @venisk Κάνει πράγματι θόρυβο ε; @barfastic Το σκέφτηκα και αυτό. Και το άλλο θα κάνει κάποιον καιρό να έρθει όμως. Και λόγω νόμου του Μέρφι, θα έρθει μαζί με το Mount γι' αυτό που ήδη έχω.
  11. Καλημέρα σε όλους. Θα μπω γρήγορα στο θέμα. Η Custom Υδρόψυξη μου αποτελείται από τα παρακάτω: CPU Waterblock: Swiftech Apogee HD Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει, είχα του Eleven. Pump: Swiftech MPC 655 Radiator: 3πλο χοντρό ψυγείο. Reservoir: Μεγάλο κυλινδρικό Fans: 3x120 1000rpm Όλα είναι καθαρισμένα, έτοιμα για να υποδεχτούν τον AMD. Παρακάτω φωτογραφίες. Το PC της υπογραφής μου δεν υπάρχει ή μάλλον δεν υπάρχει το CPU, RAM, MOBO. Έχω πάρει AMD FX 8150, 16GB 1600 RAM, ASUS Crosshair V Formula. Επειδή αργεί αρκετά το mount για AM3 Socket από τη Swiftech, σκέφτομαι να πάω σε μία έτοιμη λύση να τελειώνω. Σκέφτομαι λοιπόν να τα δώσω και να πάρω τη Corsair H 100. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο η απόδοσή της θα είναι χειρότερη και τι παίζει με τον θόρυβο. Δεν θα ήθελα να είναι χειρότερη. Να είναι 1-2C, ok, δεν τρέχει κάτι. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα πείτε να κρατήσω την Custom. Γενικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Ευχαριστώ.
  12. Hahahaha, έτσι και αλλιώς έχω μπλε ανεμιστήρες, οπότε δεν με απασχολεί.
  13. Τελικά μάλλον φαίνεται να έχετε δίκιο. Η μητρική, του κουτί της δηλαδή, γράφει από πίσω ότι υποστηρίζει FX επεηεργαστές. Φαντάζομαι ότι οι πρώτες μητρικές που βγήκαν, πριν βγει ο FX, δεν το έγραφαν αυτό, οπότε χρειάζονταν BIOS Update. Η εμφάνιση και η ποιότητα της μητρικής πραγματικά είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τα στήσω. Με τα 4 sticks των 4GB, λέτε να έχω θέμα με το overclock;
  14. Το κουτί μου; Ναι. Οπότε δεν το υποστηρίζει η μητρική που θα πάρω, ok. Κάποιος έλεγε σε Comment στο Youtube, πως δεν του έπαιξε ο BD και έπρεπε να βάλει ένα πιο παλιό CPU ΑΜ3. Κάτι θα κάνω. Αν είναι θα σου πω, αν και είμαι λίγο Μακριά. Ευχαριστώ πάντως.
  15. Δεν το είδα στο manual. Θα ρίξω μία πιο προσεκτική ματιά. Εντυπωσιακό πράγματι.