Hercules

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hercules

  1. Λιγάκι αργά το θυμήθηκα αλλά το flashaki που κέρδισα δεν το παρέλαβα ποτέ. Θα με βαρέσετε το ξέρω αλλά είναι αλήθεια.
  2. Ξέχασα να ευχαριστήσω και τον SLN γιατί με έκανε και γέλασα(όχι ότι είναι και πολύ δύσκολο αλλά λέμε).
  3. Πράγματι έγραψε. Ας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου το hwbox και την kingston για το giveaway και να ευχηθώ σε όσους δεν κέρδισαν να είναι πιο τυχεροί την επόμενη φορά.
  4. Μπράβο για την επιτυχία. Και μπράβο και για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες.
  5. Να ρωτήσω το κατάστημα που σας το έδωσε για παρουσίαση στέλνει Ελλάδα και με τι κόστος;
  6. Ξέρεις αν κοστίζει ακόμα 150 ευρώ και που το βρίσκεις σε αυτή την τιμή; Γιατί ένα γρήγορα ψάξιμο στον τσιγκούνη που έκανα ξεκινάει από 188 σε λίγα μαγαζιά.
  7. Ολόκληρη συζήτηση ανοίξαμε πάντως με αφορμή αυτήν την είδηση.
  8. Όσο εύκολο είναι να ψάξω εγώ αλλο τόσο εύκολο είναι και για εσένα είναι να δώσεις το λινκ αφού το έχεις ψάξει ήδη για να υποστηρίξεις και την άποψη σου. Στο κάτω κάτω αν ήταν να ψάχνω(όχι ότι δεν το κάνω για ένα κάρο θέματα) δεν υπάρχει και κανένας λόγος να το συζητάμε εδώ. Ψαχνόμαστε κατ'ευθείαν αλλού και τελειώνει το θέμα.
  9. δώσε κανένα link εσύ που φαίνεται να ξέρεις.
  10. Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας. Αλλά διαβάζοντας αυτό που γράφει στην παράθεση του George_o/c ότι κάνει bypass το windows network stack λέω(μπορεί λέω) να είναι κάτι παραπάνω από: Και θα έμπαινε η MSI σε τέτοια παγίδα να την κράζουν όλοι(οι γνώστες έστω) μετά; Ίσως και να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Από την άλλη και τι παραπάνω θα κάνει από μία καλή κάρτα δικτύου εκτός από BW control; Θα δείξει όταν μάθουμε περισσότερα.
  11. Τι νόημα έχει να υπάρχει κάρτα δικτύου πάνω στην κάρτα γραφικών; Και οι μητρικές δεν έχουν δικές τους κάρτες δικτύου και χρειάζονται και αυτήν; Τι το ιδιαίτερο έχει;
  12. Μόλις το έψαξα λίγο παραπάνω και είναι ψιλομούφα. Αν κυττάξει κανείς στο site της Transcend: Welcome to Transcend Website - JetFlash?530 θα δει ότι μόνο το μοντέλο με τα 32 GB πιάνει(στα χαρτιά τουλάχιστον) αυτές τις ταχύτητες. Και για παράδειγμα εγώ διατεθειμένος να δώσω κανένα 70άρι(ή και περισσότερο στο Ελλάντα) για ένα flashaki δεν είμαι.
  13. Οι τιμές για τόσο γρήγορα flashakia είναι εξαιρετικές.
  14. Έχει κανείς να δώσει κανένα link για αυτό που λέει ο slalom-7?
  15. ενδιαφέρον προιόν αλλά μπορεί κανείς να μου πει τι πρακτική χρησιμότητα έχει?
  16. Πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και ωραίο design. Λογικά θα πέσουν οι τιμές σύντομα στις μεγάλες χωρητικότητες. αφού αυτά ξεκινάνε από τα 16 Gb και ανεβαίνουνε.