zoro

Members
  • Posts

    1,681
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zoro

  1. καλημέρες!!!! εσείς που αποδεκατίζετε τα κοπάδια, κάντε και καμια εξέταση αίματος που και που, έτσι να βρίσκεται
  2. καλη χρονια με υγεια και χαρα. και με λεφτα οπως μου πε καποιος και με δουλεια, καποιος αλλος ο,τι θελει κανεις
  3. συμφωνω με τον απο πανω. οτι ειναι γρηγορα ειναι, ναι! και ενα πολυ καλο για μενα που δυστυχως δεν το εχουν τα προηγουμενα, μπορεις να τα εγκαταστησεις σε ενα στικακι! (ναι πολυ σωστα) και οχι μονο, παιρνεις το στικακι και μπορεις να μπουταρεις οποιονδηποτε αλλον υπολογιστη!
  4. καλες γιορτες και... καλα κουρεματα! αν αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος να αρχισουμε να ξαναλεμε το περιφημο "το εφτιαξα με τον ιδρωτα μου" τοτε ας ειναι. στοιχημα την ειχαμε ξεχασει αυτη τη φραση ολα αυτα τα χρονια! αντε και του χρονου με τις μισες αποδοχες...
  5. CLUB3D HD7950 3GB DDR5 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR τι λετε? ακομα και με 6 δοσεις ειναι η φθηνοτερη στην αγορα!
  6. η τρελα δεν παει στα βουνα! το ειδα Live σε ενα φιλο και μειναμε με ανοικτο το στομα! τι αλλο θα κανει ο κοκκινος ταυρος?
  7. projectoras στο δωματιο, στο σαλονι η 42αρα
  8. τουλαχιστον να ειχαν και στα ραφια πραματα! αναρωτιεμαι γιατι κρατανε ακομα τα μαγαζακια ανοικτα!
  9. αναρωτιεμαι αν οι μειωσεις ισχυουν και για το στοκ των προμηθευτων-εισαγωγεων-μαγαζιων?!
  10. μαλλον θα γελασω γιατι θελω να παρω καμια 79xx ομως δεν ξερω ποσο πρεπει να πανε για να παρω 350-400?
  11. τελικα συμφωνα με τις μειωσεις τιμων για 7950/70 ποιες πρεπει να ειναι οι τιμες εδω Ελλαδισταν? εχουν γινει?
  12. πως γινεται το cpuz να μου εμφανιζει dual RAM σε συστημα με 3χ2 GB? οπως και σε ενα laptop με 3GB! λαθος δειχνει?
  13. patriot xt 8gb. για εγκαταστασεις κυριως, αρκετα γρηγορο και αντεχει στις πτωσεις
  14. χρονια πολλα γεματα πιτσες και "βρώμικα":
  15. τρομοκρατίας συνεχεια.....
  16. xaxaxaxaxax, αν ειναι για καλο, μια χαρα!
  17. xexe, οποτε δεν χρειάστηκε να την κλειδώσεις μέσα μια πρόχειρη ανάλυση ποιοι ψηφισαν τι: 1o κόμμα: οι τρομοκρατημένοι, βολεμένοι 2o κόμμα: οι αντιδραστικοί, αγανακτισμένοι 3o κόμμα: κολλημένοι papanreikoi,ούτε που θα κατάλαβαν ότι άλλαξε ο πρόεδρος ΚΚΕ: μόνιμοι θαμώνες, πάντα το ίδιο ποσοστό βγάζει X.A. οι "λαθρομεταναστοφοβουντες", χαβαλετζήδες κουβέλης-καμμένος: οι εξαπατημένοι, ότι δήθεν ψηφισαν κάτι διαφορετικό από πράσινο-γαλάζιο όλα τα αλλα κόμματα: οι ΠΟΛΥ ψαγμένοι
  18. κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο σκέψης, εκτος από αυτούς που ψηφισαν από φόβο, υπάρχου και αυτοί που λένε ότι τα μνημόνια ήταν αναγκαία και δεν γινόταν αλλιώς. Σεβαστό, μα μέχρι εκεί και μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι "γερασμένη" άντε να αλλάξει ο μπάρμπας την ψήφο του, και πόσοι είναι οι νέοι για να φέρουν την αλλαγή?
  19. αχ βρε παιδια, με αξιωσε ο Θεος να δω το "σπασιμο" του δικοματισμου εστω στα γεραματα και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ρωτουσες τον καθενα τι θα ψηφισει και σου ελεγε ανετα! οχι οπως παλια. ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου πηγαν προς συριζα, τον περιμενα πρωτο τον Τσιπρακο λοιπον Δεν πειραζει, στον αλλο γυρο! Α, και η δικια μου αναλυση του αποτελεσματος, δεν πηγαν προς τσιπρα λογω προγραμματος ή τιποτα τετοιο (εξαλλου κανενα προγραμμα δεν εφαρμοστηκε ποτε, εκτος των προδοτων!) αλλα επειδη " ο λαος αντεχει την φτωχια αλλα οχι την κοροϊδία!"
  20. Να δουμε ποσοι προδοτες θα παρουν το αεροπλανο αποψε για καραϊβική!