tasatva

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About tasatva

  • Birthday 09/17/1984

Systems Specs

  • CPU
    Core2Duo E6600
  • Motherboard
    P5w dh deluxe
  • GPU(s)
    x1900xt
  • RAM
    2gb OCZ Platinum 800Mhz
  • OS
    Vista Ultimate x86

tasatva's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Εχω το 212j και ίσως ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κάνει τα τελευταια χρονια. Για αυτα τα πραγματα που χρειαζεσαι ειναι ιδανικό, δεν χρειάζεται να πας σε κάτι ανώτερο.
  2. Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ (εκτός του κόκκινου). Άν δεν είναι και πλαστικούρα όλο το εξωτερικό, ίσως και να το αλλάξω το cosmos μου, άν και το βλέπω δύσκολο.
  3. Unthinkable Το είδα πρίν καμμιά εβδομάδα, από τις λίγες καλές ταινίες των τελευταίων χρόνων
  4. Απο ομορφιά πάντως σκίζει. Άν ακολουθήσει και την μέχρι τώρα τιμολογιακή στρατηγική της Samsung θα κάνει αίσθηση. Πόσο μπορεί να μου τη σπάνε τα ηχεία στις οθόνες (λέει και DTS, xaxa) ..... Καλώς να έρθει λοιπόν.
  5. Μπορεί κάποιος να μετρήσει το ύψος της όταν είναι σε Pivot από το γραφείο μέχρι πάνω ?
  6. Πραγματικά μου φαίνεται ότι δεν υπήρχε ζωή πρίν από αυτό :-P Σοβαρά τώρα μου φαίνεται ότι είναι περισσότερο καιρό . To evolution ήταν από πάντα το αγαπημένο μου. Θεωρώ το youtube από τα πλέον χρήσιμα site , και την ταφόπλακα στην μουσική βιομηχανιά (aka cd)
  7. Με ένα σουμέν απο δέρμα δίπλα, θα είναι τρομερό. Βέβαια ηλικιακά, είμαι πολύ μακριά ( θέλω να πιστεύω ), απο κάτι τέτοιο. Εικόνα γραφείου σε σαλέ μου κάνει όλο αυτό, ξύλο, δέρμα κ.α.
  8. Αμφιβάλλω ότι θα είναι καλή. 1ον είναι πολύ μικρή και 2ον μόνο 3 heatpipes ? Λίγα μου φαίνονται για να κάνουν καλή δουλειά.
  9. Εδώ είσαι : Nexus Real Silent Series Case Fan (120MM, Black/White, D12SL-12 BW) - Case Fans - plaisio.gr Πολύ καλός ανεμιστήρας και πολυ φθηνός.
  10. Και μία τελευταία, τί γίνεται με τους 920 vs 860 που είναι και σε παραπλήσιες τιμές?
  11. Επειδή αναγκάζομαι να πάω σε αναβάθμιση.. ι7 s1156, ή i7 s1366 ? ο i5 Που έχει το Πλαίσιο λέει τίποτα ? γιατί έχει πάρα πολύ καλή τιμή. Και τα 2 socket δέν θα συνεχιστούν ?
  12. Εγώ πάντως θα έπαιρνα την Dell S2409 που την έχουν προσφορά τα Carrefour με 199 ευρώ, αφού μιλάμε για ΤΝ.
  13. Thanks, γιατί από κανένα άλλο δέν έβγαλα άκρη, μόνο errors. Works fine here
  14. Καλύτερα το tuner να το πάρεις χωριστά , μιάς και τα περισσότερα ενσωματωμένα είναι αρκετά μέτρια.