Harry2000

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About Harry2000

  • Birthday 03/27/1993

Personal Information

  • Location
    Χαλάνδρι

Harry2000's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Δυστυχως δοκιμασα αυτο που ειπες, αφου πηρα τη νεα συσκευη και τωρα λειτουργει ρολοι. Δεν πειραζει, θα το αλλαξω. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
  2. Μαγκες αγορασα καινουργια συσκευη, αλλα παλι το ιδιο συμβαινει ακριβως. Να κανω κανα φορματ μπας και ειναι ολα καλα μετα?
  3. Μολις ειδα στην κατασταση υλικου το εξης μηνυμα: Δεν είναι δυνατή από τα Windows η επαλήθευση της ψηφιακής υπογραφής για τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτή τη συσκευή. Σε μια πρόσφατη αλλαγή υλικού ή λογισμικού ενδέχεται να εγκαταστάθηκε ένα αρχείο, το οποίο έχει εσφαλμένη υπογραφή ή είναι κατεστραμμένο ή μπορεί να πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό άγνωστης προέλευσης. (Κωδικός 52) ???
  4. Περασα και τους δυο drivers, δοκιμασα και τους drivers του συγκεκριμενου μοντελου που δινει ο κατασκευαστης αλλα λεει πως η συσκετη "ταδε" is not found correctly. Το bios εχω να το ανοιξω απο τοτε που εφτιαξα τον υπολογιστη οποτε δεν παιζει να εχω αλλαξει κατι απο κει
  5. http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD80--B3-.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 Ποιο απο ολα αυτα ειναι για το συγκεκριμενο θεμα ρε παιδια??
  6. Το BIOS το βλεπει, παρολα αυτα αλλαξα και καλωδιο αλλα δεν αλλαξε κατι. Οποτε ξαναβαζω τον driver ε?
  7. Καλημερα παιδια! Το optical drive αν και λειτουργει σαν συσκευη, δεν αναγνωριζεται ξαφνικα απο τα windows... εχουμε καμια ιδεα?
  8. Καλησπερα παιδια! Θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι πρεπει να συνδεσω, ετσι ωστε το desktop να επεκταθει στην οθονη του laptop? εχω καλωδιο μονο hdmi και οχι vga, αν αυτο παιζει καποιο ρολο! Ευχαριστω!
  9. Καλησπερα. Αγορασα σημερα μια θηκη σκληρου δισκου ετσι ωστε να τον μεταφερω στην επαρχια οπου θα παω για σπουδες, και τον εχω συνδεδεμενο στο λαπτοπ. Εκανα κανονικα την συναρμολογηση, το συνδεω στο λαπτοπ, το λαπτοπ αναγνωρισει οτι συνδεθηκε μια συσκευη USB αλλα ο σκληρος δεν εμφανιζεται πουθενα. Η θηκη ειναι NTC απο οτι βλεπω και στο κουτι αναφερει τα windows XP, 2000, ME, 98SE. Οι drivers που ειναι στο cd δεν βοηθουν. Υπαρχει περιπτωση να ειναι παλια συσκευη χρονολογικα και να μην αναγνωριζεται απο το windows 7?
  10. ναι ειναι ολα σωστα. απλα κανει αναζητηση και δεν βρισκει καποιο προγραμμα
  11. μαγκες, αγορασα τον αποκωδικοποιητη F&U MPF3381, τον συνεδεσα σωστα οπως λεει το εγχειριδιο, παταω να κανω αυτοματη αναζητηση οπως πρεπει αλλα μου βγαζει μηνυμα μετα απο λιγο "Δεν βρεθηκε προγραμμα!!". Στο εγχειριδιο δεν δινει καποια λυση γι αυτο το προβλημα και τωρα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ελεγξα τις συνδεσεις και ειναι σωστα οπως φαινεται. Εχετε καμια ιδεα?
  12. Εκανα thread εκει και μου εστειλαν οδηγιες. Σε ευχαριστω πολυ φιλε
  13. Οχι, και για να πω την αληθεια δεν μπορω να βρω και τη φορμα επικοινωνιας. εχεις κανα λινκ?