Harry2000

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Harry2000

  1. Δυστυχως δοκιμασα αυτο που ειπες, αφου πηρα τη νεα συσκευη και τωρα λειτουργει ρολοι. Δεν πειραζει, θα το αλλαξω. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
  2. Μαγκες αγορασα καινουργια συσκευη, αλλα παλι το ιδιο συμβαινει ακριβως. Να κανω κανα φορματ μπας και ειναι ολα καλα μετα?
  3. Μολις ειδα στην κατασταση υλικου το εξης μηνυμα: Δεν είναι δυνατή από τα Windows η επαλήθευση της ψηφιακής υπογραφής για τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτή τη συσκευή. Σε μια πρόσφατη αλλαγή υλικού ή λογισμικού ενδέχεται να εγκαταστάθηκε ένα αρχείο, το οποίο έχει εσφαλμένη υπογραφή ή είναι κατεστραμμένο ή μπορεί να πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό άγνωστης προέλευσης. (Κωδικός 52) ???
  4. Περασα και τους δυο drivers, δοκιμασα και τους drivers του συγκεκριμενου μοντελου που δινει ο κατασκευαστης αλλα λεει πως η συσκετη "ταδε" is not found correctly. Το bios εχω να το ανοιξω απο τοτε που εφτιαξα τον υπολογιστη οποτε δεν παιζει να εχω αλλαξει κατι απο κει
  5. http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD80--B3-.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 Ποιο απο ολα αυτα ειναι για το συγκεκριμενο θεμα ρε παιδια??
  6. Το BIOS το βλεπει, παρολα αυτα αλλαξα και καλωδιο αλλα δεν αλλαξε κατι. Οποτε ξαναβαζω τον driver ε?
  7. Καλημερα παιδια! Το optical drive αν και λειτουργει σαν συσκευη, δεν αναγνωριζεται ξαφνικα απο τα windows... εχουμε καμια ιδεα?
  8. Καλησπερα παιδια! Θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι πρεπει να συνδεσω, ετσι ωστε το desktop να επεκταθει στην οθονη του laptop? εχω καλωδιο μονο hdmi και οχι vga, αν αυτο παιζει καποιο ρολο! Ευχαριστω!
  9. Καλησπερα. Αγορασα σημερα μια θηκη σκληρου δισκου ετσι ωστε να τον μεταφερω στην επαρχια οπου θα παω για σπουδες, και τον εχω συνδεδεμενο στο λαπτοπ. Εκανα κανονικα την συναρμολογηση, το συνδεω στο λαπτοπ, το λαπτοπ αναγνωρισει οτι συνδεθηκε μια συσκευη USB αλλα ο σκληρος δεν εμφανιζεται πουθενα. Η θηκη ειναι NTC απο οτι βλεπω και στο κουτι αναφερει τα windows XP, 2000, ME, 98SE. Οι drivers που ειναι στο cd δεν βοηθουν. Υπαρχει περιπτωση να ειναι παλια συσκευη χρονολογικα και να μην αναγνωριζεται απο το windows 7?
  10. ναι ειναι ολα σωστα. απλα κανει αναζητηση και δεν βρισκει καποιο προγραμμα
  11. μαγκες, αγορασα τον αποκωδικοποιητη F&U MPF3381, τον συνεδεσα σωστα οπως λεει το εγχειριδιο, παταω να κανω αυτοματη αναζητηση οπως πρεπει αλλα μου βγαζει μηνυμα μετα απο λιγο "Δεν βρεθηκε προγραμμα!!". Στο εγχειριδιο δεν δινει καποια λυση γι αυτο το προβλημα και τωρα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ελεγξα τις συνδεσεις και ειναι σωστα οπως φαινεται. Εχετε καμια ιδεα?
  12. Εκανα thread εκει και μου εστειλαν οδηγιες. Σε ευχαριστω πολυ φιλε
  13. Οχι, και για να πω την αληθεια δεν μπορω να βρω και τη φορμα επικοινωνιας. εχεις κανα λινκ?
  14. Καλησπερα παιδια. Εχω 3 λογαριασμους hotmail και καποιες μερες τωρα, προσπαθωντας να μπω στον βασικο μου λογαριασμο e-mail, μου λεει: Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί Γιατί εμφανίζεται αυτό το μήνυμα; Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πολλών μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (ή για άλλη ενέργεια που παραβιάζει τους Όρους χρήσης του Windows Live). Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας. Τι πρέπει να κάνετε; Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα της διαδικασίας επαλήθευσης ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού και, στη συνέχεια, θα σας ζητήσουμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά και, έπειτα, ο αποκλεισμός του λογαριασμού σας θα καταργηθεί. Διαγράψαμε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Συχνά οι πελάτες επισκέπτονται αυτήν την τοποθεσία επειδή κάποιος άλλος χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό τους και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία τους για την αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για να προστατέψουμε εσάς και τις επαφές σας, καταργήσαμε τις αυτόματες απαντήσεις ή τους συνδεδεμένους λογαριασμούς του Hotmail που ενδέχεται να είχατε ορίσει. Και μετα συνεχεια. Στο επομενο βημα που βγαζει "με ποιον τροπο θα θελατε να λαβετε τον κωδικο σας¨? Ομως εχει μονο μια επιλογη κι αυτη ειναι "Αποστολη μηνυματος ηλεκτρονικου ταχυδρομειο στο xar....@hotmail.com που ειναι ομως το μπλοκαρισμενο e-mail. Αρα ο κωδικος που μου στελνουν, δεν μπορω να τον λαβω μιας και στελνεται στο μπλοκαρισμενο email. Και δεν βλεπω να μπορω να στειλω τον κωδικο σε αλλο e-mail. Προσφατα μια φιλη ειχε το ιδιο, και μου ειχε πει πως της εβγαλε ολοκληρη φορμα με στοιχεια και επιλογη σε ποιο eimail θες να ερθει ο κωδικος. Εμενα ομως εχει μονο μια μπαρα με το μπλοκαρισμενο email σαν επιλογη. Εχει κανεις καμια ιδεα?:'(....
  15. τελευταια παρατηρησα οτι αυτο που γραφεται στις μπαρες ειναι ενα αποσπασμα απο μια συνομιλια στο facebook. Μαλιστα ειναι ακριβως οπως το εγραφα εγω, με τα λαθη και backspace κλπ, που σημαινει οτι κατι απο κει εχει γινει. Επισης ο ιος ενεργοποιειται οταν παταω τη ροδελα του ποντικιου. Αρα ακυρο για χακερ, καποιος ιος ειναι που δημιουργηθηκε απο το facebook και δεν αναγνωριζεται απο το avast. Μαλλον θα κανω φορματ να το βγαλω μια και καλη αν ειναι στα windows
  16. Εχω το Avast Free Antivirus. Περιεργο οχι δεν κατεβασα κατι απο οσο θυμαμαι. Κατι ταινιες κατεβασα απο το Grtorrent Tracker V.5 .::. Index.
  17. Δεν εχω εγκατεστημενο ουτε το vnc ουτε teamviewer. Εκανα scan αλλα δεν βρισκει τιποτα. Παντως πηγα στο cmd πατησα netstat -ano και εβγαζε στη δεξια στηλη "established" που απο οσο ξερω σημαινει πως καποιος εχει μπει.
  18. Καλησπερα παιδια! σημερα εμφανιστηκε καποιος χακερ και μου μιλουσε μεσω οποιασδηποτε μπαρας υπηρχε ευκαιρη. Πως μπορω να τον αποκλεισω? υπαρχει καποιο μεσο?
  19. Δοκιμασα αλλο καλωδιο για να συνδεσω ηχεια με τον υπολογιστη, και συνεδεσα και ενα ηχοσυστημα που εχω με αυτο το καλωδιο με τον υπολογιστη. Σημερα δοκιμασα και το καλωδιο ενος φιλου αλλα το βουητο υπαρχει παντα, ακομα και στα ηχεια του ηχοσυστηματος. Αν εχει προβλημα η καρτα ηχου της μητρικης, αν βαλω μια καρτα ηχου οπως μια asus xonar θα λυθει το προβλημα?
  20. Καλησπερα. Εχω τα logitech Z-4 2.1 4 χρονια περιπου και τελευταια ακουγονται πολλα παρασιτα, σαν βοητο απο τα ηχεια και γινεται εντονοτερο οταν δυναμωνω την ενταση. Και αυτο γινεται ειτε παιζει κατι απο τα ηχεια ειτε οχι. Ολες τις ωρες. Φταινε τα ηχεια που ειναι παλια σχετικα ή μηπως γινεται τιποτα με την καρτα ηχου της μητρικης?
  21. Δουλυει στα 1115rpm και ανεβοκατεβαινει, παει εως 1120 και 1040...Αυξομοιωνεται και ο θορυβος παραλληλα.