deNordic

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by deNordic

  1. Κοινώς καταργείται το segmentation και έχουμε ενοποίηση των 2 desktop platforms.

    Holy cr@p. Το κόστος θα ανέβει κατακόρυφα ειδικά από την μεριά των μητρικών - δύσκολα θα βρίσκεις κάποια mobo <200?.

    Πιστεύω θα είναι καλύτερα γιατί μετά θα παίζεις μόνο με τα cpu. Οι mainstream θα παίρνουν τους 4c8t / 4c και οι hardcorάδες θα χτυπάνε 6-8-10c/12-16-20t. Άσε που φαίνεται και πιο futureproof.

  2. Ωραία είναι η 280 πάντως, αναρωτιέμαι πλέον τι αξίζει να αγοράσεις. Να πας σε 270 ή να πας σε 7950 με 200? σπίτι σου από Γερμανία, ή 7970 που βγαίνει γύρω στα 270 με μεταφορικά; :D

    Ποια μαγαζια στελνουν Ελλαδα και ποσο περιπου ειναι τα μεταφορικα;

  3. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως τα Ivy δεν θα κλοκάρουν στον αέρα για 24/7 όπως οι Sandy. Θα είναι κατά μέσο όρο περίπου 100-200 Mhz λιγότερα αλλά καθόλου σημασία δεν έχει αυτό γιατί ακόμα και με αυτά τα MHz θα έχουν καλύτερο performance!

    To perfomance clock to clock είναι στο 5-10% max υπέρ των IB και οι θερμοκρασίες στο +10-20c όμως... Οι IB δείχνουν να είναι τσιπάκια για extreme overclockers.

  4. "Δουλίτσα στο BIOS" και από μένα... εκεί πάσχουν, είναι νωπές ακόμα οι εντυπώσεις μου από την μικρή gigabyte 990xa-ud3 τους, που ανάθεμα και αν μπορούσε να κάνει compensation στο Vcore... Δηλαδή τέτοιο πράμα, είτε φταίει το hw είτε φταίει το BIOS, δεν το βγάζεις στην αγορά :/

    Διαβάζω ότι τo έχουν διορθώσει κατά πολύ στο Ζ77 το bios τους. Μένει να το δούμε και στην πράξη αυτοπροσώπως.

  5. Παντως για τις GB διαβαζω οτι δεν εχουν τα προβληματα που εχουν στα P67-Z68.

    Εγω σκευτομαι σοβαρα για UD5H..βγαζουν πολυ συχνα BIOS και εχουν και ορεξη να ασχοληθούνε.Δεν είναι σαν τις ASUS.Μιλαω παντα για 24/7 συστημα και λιγο benching.

    Μια απο τα ιδια. Σκεφτομαι για την UD5 γιατι σε reviews δειχνει πολυ ανωτερη απο τις προηγουμενες (P67-Z68), με ανανεωμενο bios.

    Απο την αλλη αν τελικα παω σε κατι πιο low budget θα προτιμησω Asrock Z77 Extreme4 γιατι για τα λεφτα δειχνει υπερκομπλε. Βεβαια περιμενουμε να δουμε και κανα review με IB πανω γιατι θα ειναι ξενερωμα να εχεις CPU για 4,5-5Ghz και να σε κοβει το mobo.

  6. Z77 και 3770Κ. Δεν θα βγει κατι παραπανω απο 4c/8t στο 1155...και δεν χρειαζεται κιολας.

    Το 2011 ειναι για benchoκαταστασεις και βαρια επαγγελματικη χρηση.

  7. Φιλε οσον αφορα το απλομα της παστας θα σου ελεγα να βαλεις AS5 ναι και να την απλωσεις με το δαχτηλο σου παντου βαζοντας πολυ πιεση.Εχει μεσα κατι σαν μεταλακια τα οποια οταν τα πιεζεις γινοντε ενα με το μεταλο του cpu.Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους και αυτος ειναι ο καλητερος 5 βαθμοι κατω σε εμενα και μιλαμε για AS5 παντα.

    Μια αλλη καλη μεθοδος ειναι να τοποθετησεις την παστα σε σχημα "Χ" και να την αφησεις να απλωθει μονη της απο την πιεση της ψυχτρας. Απο οτι ειδα σε video κανει το πιο αποδοτικο απλωμα χωρις φυσαλιδες αερα.

  8. Η sapphire γενικα τα παει καλα σε o/c.

    Οσους ακους με sapphire πιανουν πολυ καλα νουμερα αναλογικα με το ρευμα που δινουν

    και επισης πιανουν τα 850/1200 (της 5870) με στοκ ρευμα. Δεν ξερω αν ισχυει επισημως αυτο.

    Παντως την ανταλλαξα με μια 5870 και βρηκα την υγεια μου.

  9. Παντως καλο θα ηταν οταν βγει να βγει μια καρτα που αξιζε την καθυστερηση.

    Μην μου "πασαρουν" κανενα Cayman αλλά "GTX480" γιατι δεν τη βλεπω καλα την

    AMD. Το 580 απο οτι φαινεται θα μοσχοπουλησει μεχρι τοτε.