alexhats

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About alexhats

  • Birthday 03/18/1980

Personal Information

  • Location
    ΡΟΔΟΣ

Social Info

  • MSN
    alexhats@hotmail.com

alexhats's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. ειναι φανταστικο!! το ασπρο ειναι απο τα καλυτερα χρωματα..
  2. το plexy ειναι βιδωμενο με βιδες κανονικα.εχει περασμενο πασο με κολαουζο στο σασι του κουτιου!! ε δεν μπορω να πω οτι κανει και πολυ δουλεια το μπλοκ! αφου το μισο μπλοκ ειναι και στον αερα http://techgage.com/reviews/gigabyte/p55a_ud7/gigabyte_p55a_ud7_06_thumb.jpg[/media] με cpuid monitor δειχνει 44 βαθμους, αλλα ειναι εις γνωσην μου οτι θελει ακομα 2 ανεμιστηρες απο την κατω μερια του ψυγειου,οπως και λιγο σηκωμα το case απο το πατωμα!!
  3. Πρωτα να ευχηθω χρηστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους!! ελπιζω ολοι να φαγατε καλα ..... Αυτο ειναι το καινουριο κουτι που εφτιαξα με αυτοκολλητο ανθρακονημα, ελπιζω να σας αρεσει! και προσεχως ενα cosmos!!
  4. ευχαριστω για τα καλα σου λογια. σιγουρα θα ειχε διαφορα με καποια επεξεργασια! απλα ασχολουμε εντελως ερασιτεχνικα, και γι αυτο δεν νομιζω να καθομουνα ποτε να ασχοληθω με Photoshop η καποιο μονταζ!!!! το armor με καποιες αλλαγες
  5. Σας ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! ειχα δηλωσει συμμετοχη στην εκθεση,αλλα η γκαντεμια μου δεν ειχε ορια!! δυο μερες πριν την εκθεση κρυωσα πολυ ασχημα και ειχα πολυ ηψηλο πυρετο.. μονο το χερουλι λειπει φιλε πανο!δυστηχως τα κουτια τα διαλεγουνε τα φιλαρακια μου . PS :το κουτι σου ειναι ωραιο,δεν εχεις αναγκη εσυ..
  6. thanks για τα καλα λογια. το κουτι ηταν αυτο καποτε(πριν πεσουνε τρυπανια). Thermaltake Global > Product > Chassis > FullTower > KandalfLCS > VD4000BWS μερικες photo απο τα pc των φιλων μου που εχω φτιαξει [ το τελαιταιο κουτι ητανε καποτε του panos444 ...
  7. οχι δικια μου δουλεια ειναι ;P.. εχω φτιαξει αρκετα κουτια!! το σημα το ειχε το κουτι πανω,αλλα μοιαζει πολυ με mini couper τωρα που το λες...
  8. Ειπα να βαλω και εγω μερικες photo το pc μου!!
  9. εγω εχω παραγγειλει απο εκει μονο με paypal,ειναι πιο ευκολο! στην καταθεση που θα τους κανεις, θα πεις στον ταμια να βαλει το ονομα σου σαν καταθετη. μετα τους στελνεις ενα mail με τον αριθμο τις αποδειξης σου,το ονομα σου και το ποσο που εβαλες!!!
  10. Ναι πανω στην καρτα φισαει ο ανεμιστηρας.παρολο που ειναι μικρες οι τρυπες,την δουλεια την κανει ο ανεμιστηρας!!
  11. μεσα στο game ανεβενει νομιζω στουσ 33-35c,ολα με γνησια settings
  12. Λεω να βαλω κατι πιο απλο με πατεντα [media]http://www.pcbulb.com/images/zalman/RHS70/ZM-RHS70_b_02.jpg[/media] ευχαριστω.
  13. ευχαριστω για τα καλα σας λογια!το μονο που εχω κανει, ειναι να βαλω μονο εναν 120cm ανεμιστηρα κατω απο την 5870!!