tavlamari

Members
  • Posts

    205
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tavlamari

  1. Τα φωτα σας παιδες ΜΒ: Asus Rampage V Extreme U3.1 (έχει εγγύηση αντιπροσωπείας) Cpu: Intel i7 5820k (έχει εγγύηση αντιπροσωπείας)Ram: G.Skill f4-2133c 15q-16GRR 4*4GB (έχει εγγύηση από eshop) Ram:Geil Potenza evo 2400 4*4 (έχει εγγύηση αντιπροσωπείας) Psu: Cooler master v850(έχει εγγύηση από pc1 ) vga:asus rog striker gtx 760 (έχει εγγύηση αντιπροσωπείας) Τονιζω οτι ειναι ακλοκαριστα τα πραγματα οποτε δεν ξερω αν ειναι καλα κομματια κτλ..
  2. Οχι δεν θα υπαρξει αγορα αλλης συνθεσης μιας και αγοραστηκε λαπτοπ.
  3. Ειναι αγορασμενο πριν 1 χρονο οποτε ολα ειναι μεσα στην εγγυηση. οπως και να χει ευχαριστω!
  4. Λοιπον επειδη εχω χασει τον τελευταιο καιρο τις τιμες,για ριξτε τα φωτα σας ρε παιδια. Το παρακατω συστημα ποσο θα μπορουσε να φυγει ειτε ολοκληρο ειτε κομματι-κομματι? 1)Sapphire R9 290 4gb Tri-x 2)i5 4690k 3)Gigabyte Z97x-gaming 5 4)Sandisk 128gb sata 3 5)ddr3 corsair 8gb 1600mhz vengeance 6)HDD WD sata 3 1Tb 64mb Blue 7)Corsair Builder Series 750w v2 8)Corsair Carbide series 300R black
  5. Δεν εχεις προβλημα με το τι καρτα γραφικων θα κουμπωσεις πανω. Τσεκαρε μονο διαστασεις μην τυχον δεν χωραει στο κουτι σου!
  6. Καλησπερες σε ολους σας! Λοιπον,εδω και κανα μηνα,καποιες φορες το συστημα μου κανει το εξης περιεργο: Eιτε σερφαρω ειτε παιζω ειτε κανω το οτιδηποτε,σε ακυρη στιγμη,ακουω τον χαρακτηριστικο ηχο γκλιν γκλιν αποσυνδεσης usb (οταν βγαζουμε καποιο στικακι η καποιο δισκο για να καταλαβετε αυτον τον ηχο)και πληκτρολογιο-ποντικι παγωνουν.Δεν ανταποκρινονται σε τιποτα.Το συστημα παρολαυτα δουλευει κανονικα(εαν βλεπω καμια ταινια πχ την ολοκληρωνω και μετα κανω χειροκινητο κλεισιμο απο power button) Εχω δοκιμασει ηδη να τα συνδεσω και πληκτρολογιο και ποντικι σε ολες τις διαθεσιμες θυρες usb της μητρικης αλλα διχως αποτελεσμα.Η συχνοτητα μπορει να ειναι μια φορα την μερα αλλα και τρεις φορες μεσα σε μια ωρα.Οι θυρες σε ο,τι αλλο και να κανω δεν μου εχουν δημιουργησει καποια εντυπωση οτι εχουν παθει κατι. Κατι αλλο που προτεινετε?Ξενερωνω να παιζω css πχ και ξαφνικα να κολλαει την ωρα που γινεται πανικος και εγω να πηγαινω σα ζομπι ευθεια..Αστε που με σφαζουν κιολας Για ριχτε λιγο ρε σεις τα φωτα σας μπας και βρουμε ακρη. Συστημα υπογραφης.
  7. Για παμε μια ρε παιδες.. dvdrom και psu κομπλε τελικα.Το καλωδιο μυριζει καμμενο και εννοειται παει στον καδο. Με την μητρικη τωρα τι μπορει να παιζει?
  8. Λοιπον μαλλον εκανα μ@@κια.. Κανοντας καποιες δοκιμες σε ενα αλλο συστημα εκανα την εξης απερισκεπτη ενεργεια.. Βαζοντας το παραπανω psu σε συστημα με 3240-asus maximus iv gene,λογω του δν εχω ολα τα καλωδια,"δανειστηκα"ενα απο το v850 κ συγκεκριμενα το καλωδιο τροφοδοσιας για το dvd rom. Με το που τα συνδεω,τσαφ κατευθειαν,μυρωδια καμμενου κ σβηνει το pc. Ανοιγω κατευθειαν βγαζω το καλωδιο(αυτο μυριζε καμμενο κ συγκεκριμενα απο την πλευρα συνδεσης με το dvd. Συμπερασματα: Ολα φαινεται να λειτουργουν οπως πριν εκτος τους dvd rom που το ξεσυνδεσα τελειως,αρα δεν ξερω την τυχη του Και 1.Οταν κλεινω το pc απο δω κ περα κανει κανονικα τερματισμο αλλα με του που κλεινει η οθονη,το συστημα λειτουργει ακομα κ αναγκαζομαι να το κλεινω χειροκινητα 2.Το μικρο ανεμιστηρακι του seasonic φαινεται να μην λειτουργει και,επειδη δν θυμαμαι αν πριν λειτουργουσε,παιζει να επηρεασει το τροφοδοτικο αρνητικα παρολο που το μεγαλο φαν του λειτουργει κανονικα? Τα παραπανω επαθα ρε παιδες κ θα ηθελα τις γνωμες σας για το τι μπορει να επαθε την βλαβη κ αν διορθωνεται. Υγ.η μητρικη ειναι στην εγγυηση για λιγους μηνες ακομη. Ευχαριστω.
  9. Επαναφερω για λιγο το θεμα μιας και ειδα οτι απο το psu εχει χαθει ενα καλωδιο που βγαζει 6pins και εχω μεινει μονο με ενα που βγαζει δυο 6pins. Εαν βαλω απο coolermaster v850 καποιο,λες να υπαρχει θεμα? Οι δυο καρτες που θα μπουν ειναι 5850 τελικα που θελουν δυο 6pins η καθε μια.
  10. Σε 7970 παιζει να κανει καμια διαφορα η μπααα??
  11. Αντιβιοτικα δεν βρηκαν τιποτα.Εκανα επαναφορα στον chrome και ολα κομπλε.
  12. Ok και γω σχετικα αισιοδοξος ημουν,οποτε το προχωραω. Υγ.παιζει και ενα θεμα στον chrome με διαφημισεις οταν παταω οτιδηποτε στο hwbox..απο στοιχηματικες μεχρι παιχνιδια. Δεν μου το χει κανει αλλου προς το παρον τουλαχιστον.Για να μην ανοιγω αλλο θεμα στο εβαλα εδω μπας και εχεις καμια λυση.
  13. Oχι. Θα ειναι σε συστημα με xeon,8gb ddr2,ssd και εναν hdd. Ισως ο xeon να κλοκαριστει κανα γιγα ακομα. το psu ειναι μεν απο το '09 αλλα δεν εχει φαει πολυ χιλιομετρο
  14. Σπερεεες.! Να μην μακρυγορω, Θα τα καταφερει το παραπανω psu σε 2Χ 7870 ghz σε cf? Αν οχι,2x5850 παλι σε cf,που καινε λιγοτερο? SeaSonic M12 SS-700HM 700W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Modular Active PFC Power Supply - Newegg.com
  15. Αντε να δουμε και τπτ σε 970 ,μιας και θα πεσει πολυς κοσμος εκει.
  16. 1)το οτι ειναι 99% health δεν παιζει καποιο ρολο?2)Επισης,πως παιζει να ισιωσει?Ειναι θεμα τυχης? 3)Τι προβλημα ειναι αυτο?
  17. Σε ενα παλιο pc ειδα την παρακατω αναφορα στα διαγνωστικα που ετρεξα.. Ειναι κατι ανησυχητικο,ωστε να χρειαστει να γινει backup? jp.JPG
  18. Χμμ..για 200-300mhz γινεται λογος δηλαδη? Οντως δεν αξιζει οποτε το ξεχναω!
  19. Ναι δεν ειναι ξεκλειδωτος.. Οταν λες λιγο ρε Ανεστη για τι ποσοστο μιλαμε δηλαδη?Καποιος μου ειπε οτι με z77 κατι θα παρω αλλα μονο για αλλαγες σε mobos δεν ειμαι τωρα..
  20. Ηello παιδες! ARK | Intel? Core? i3-3240 Processor (3M Cache, 3.40 GHz) Motherboards - MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 - ASUS Το παραπανω cpu με το z68 της μητρικης αξιζει να ασχοληθω η δεν ανεβαινουν αυτοι οι επεξεργαστες? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
  21. Γεια σας παιδες και καλη χρονια! Εχει ενα φιλαρακι το συγκεκριμενο λαπτοπ VGN-NW21EF/S | ΣΕΙΡΑ NW | Τεχνικές προδιαγραφές | VGNNW21EF/S.GC2 | VGNNW21EF/S | Sony και επειδη του κλαταρε ο δισκος θελει να στραφει σε ssd 128gb. Αποτι ειδα παιρνει sata οποτε φανταζομαι οι sata3 και οι sata2 δεν θα αξιοποιουνται πληρως. Και εδω ειναι και το ζητημα,να προβει σε αγορα καινουργιου sata3 η αν βρει sata2 να τσιμπησει αυτον? Ταβανι εχει τα 100 γιουρια. Ευχαριστω!
  22. Συγχαρητηρια και απο μενα για τον διαγωνισμο αυτα τα ακουστικα εινια ο επομενος στοχος μου CM Storm » Products: Sonuz
  23. Εγω πρωτο θεμα βλεπω γοριλλα παντως