ea6gka

Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ea6gka

  1. ακου εκει 5ψηφιες ονομασιες , "πουσ δικεμ πιασε εναν 20550998776-1000/2 στο σβελτο"
  2. ωραια , χωρος για να ανοιξει αλλο ενασ Goodys
  3. νομιζα πως ηταν κατι αλλο το αθλημα μας , το εθνικο
  4. ξερετε ποιο ειναι αυτο που με τρελενει στην ελλαδα , οτι ολοι βριζουν ολους και ολοι κανουν οτι κανουν ολοι οι αλλοι.
  5. η 245WP εχει Α-MVA A=advanced και νομιζω οτι το συγκεκριμενο πανελ ειναι οτι πρεπει για all around χρηση. ειναι και γρηγορο και καλα χρωματα εχει και καλες γωνιες και ειναι σχετικο φτηνο.
  6. οι τεχνικοι του πλαισιου ειναι λιγο καλυτεροι απο του εσοπ , και αν εχουμε ακουσει ΤΑ μαργαριταρια και εκει.
  7. σκεφτομουν πολυ σοβαρα για ενα 60ρη OCZ αλλα μια βολτα απο το φορα της με επεισε να κατσω εδω που ειμαι και να αραξω...
  8. 2 μηνες περιμενεις? αν καταλαβα καλα? τι περιμενεις για να προβεις σε καταγγελιες , πλεον ειναι τυποποιημενες για το εσοπ , τις κατεβαζεις και απλως βαζεις τα στοιχεια σου
  9. εγω για να κανω το πρωτο μοθ πισι επρεπε να παω 25 χρονων μεχρι τοτε στου μπαμπα το πισι , και οταν χαλαγε...
  10. πχ της valve τα εχω ολα και σχεδον αγορασμενα απο το πορταλ της , αυτο να κατσουν να το δουν μερικες εταιριες. καλα κανεις και πραττεις ετσι , αυτο θα ηταν και μια λυση στη πειρατεια αν μας αφηναν να τα δοκιμασουμε 1 μερα πριν προβουμε σε αγορες.
  11. ιδια ειναι...πως να μας φαινεται ?
  12. μα παραβιασμενο ειναι , οταν με περνουν απο εταιριες ασχετες για πωλησεις και πασης φυσεως πληροφοριες που το βρηκαν ? εγω παντως δεν τους εδωσα. Εγω καταλαβα τι θες να πεις , εσυ καταλαβες οτι δεν εχω ευαισθησιες απεναντι σε κολοσσους/εταιριες? ειδικα σε αυτες που γεμιζουν με spyware , bugs και ανεπιθυμητες εφαρμογες το πισι μου ΜΗ ρωτοντας με για το αν θελω να τα εγκαταστησω(παραβιαση προσωπικων δεδομενων) . μη μου πεις παραδειγματα ξερεις καλα δεν εισαι χθεσινος. Λοιπον γιατι εγω να παω και να δωσω 15 ευρω μετα απο ενα χρονο για το crysis που ενα χρονο μετα ακομα δε μπορω να το παιξω νερακι? μου εστειλε κανα τσεκ η crytek για το hardware που αγορασα ή ακομα καλυτερα καποια επτωση για το επομενο παιχνιδι της που σκασαμε 60 ευρω και το καναμε παρουσιαση powerpoint?.
  13. δεν εχω δει καμμια εταιρια να με θυμαται μετα απο 6 μηνες για να μου πει ευχαριστω , για να ειμαι ακριβης δεν εχει γινει ποτε και σε κανενα απο οσο ξερω
  14. δεν ειναι απαραιτητο οτι θα τα σπαει σε επιδοσεις , εχουμε πολλες περιπτωσεις οπου φουλ χαλκινες ψυκτρες ηταν μολις ενα βαθμο καλυτερες απο τις ταπεινες αλουμινιενες αδερφες τους.
  15. μελαχροινες ξανθιες κοκκινομαλες και...στραβοκωλες μπραβο και εις ανωτερα
  16. για τους memoright πρεπει να πουλησουμε κανα νεφρο να τους παρουμε
  17. α εχει ΤΕΙ στα χανια , δε το ξερα. Οκ αντε με το καλο , θα ειμαστε και συναδελφοι
  18. κατσε ρε μηχανικων περιβαλλοντος δεν ειναι αυτο?