panaras17

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panaras17

  1. Χαχαχαχαχ εαν δεν ηταν η φωτο του ''ακυκλοφόρητου'' μπορεί και να ψάρωνα Χαχαχ anyway! dam good products!
  2. ωραιες φωτο,ωραιο ταξιδι μερικα συνεφακια μου κανουν για ψεκασμους :P
  3. μπράβο ρε παιδια..... αναλυτικότατη κοντρα....πολυ ωραίο review..... ξεκαθαρίζουν πολλα πράγματα τωρα........
  4. εκτός απ το κοχύλι...τα υπόλοιπα μου φαίνονται χωρίς προσωπικότητα! ακριβά πολύ και απλά... χωρίς ωραιες πινελιές... απλές κούτες..
  5. τούμπανα..........black edition και τα μυαλά στα κάγκελα! πολύ ωραία!!
  6. more power.......... Η Intel υπολογίζει ότι οι Ivy Bridge θα είναι κατά 20% ταχύτεροι από τους Sandy Bridge? οι sandy bridge ποσο ταχύτεροι ειναι απ τους προκατόχους?
  7. στα περιεχομεν του δισκου θα κανει zoom in zoom out και αλλα τετοια κολπα?
  8. πολύ καλό cable management δεν ειναι κατάλληλο για υδρόψυξη πιστεύω....αλλα με ενα λεπτό ψυγείο...θα ήταν οκ! ωραίο κουτάκι... διακριτικό. - Oχτώ 3.5" HDD trays, συμβατά και με SSDs - Δύο 5.25" bays, ένα από τα οποία μετατρέπεται σε 3.5" με μετατροπέα που περιλαμβάνεται τοσα πολλά τι να τα κάνει κανείς??? ούτε εαν σύστημα ψύξης γι αυτά.... ούτε εναν ανεμιστήρα κατι...τους βλεπω απ τα πλαγια τους δισκους...δλσ απο μπροστα οι ανεμστιρες τι ψυχουν το ''κλουβι'' των δισκων?η βγαζουν εξω αερα...δεν νομιζω
  9. Η msi μπαίνει δυνατά φέτος........μια οι μητρικές με solid πυκνωτές μια η κάρτα τώρα... μπράβο!!
  10. ε καλά μην μαλώνεις ο ορθογραφικός έλεγχος του chrome φταίει!χαχα το ''καινουρια'' που το είδες δεν έγραψα κάτι τέτοιο
  11. για χαρα σε ολα τα μελη....θελω να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε τα προηγούμενα τεύχη του PressBox καθω το λινκ που δίνεται πάνω στο τεύχος 3 και μας παραπέμπει για τα προηγούμενα δεν λειτουργεί.... εκτός απ αυτό γιατί δεν συνεχίζουν τα τεύχη....?ειναι πολυ καλά...και ας ειναι και λιγότερες σελίδες... αυτά απο εμένα!
  12. ωραιες φωτο γιατι.....????πολυ ωραια....αλλα βαρυ πραμα ρε παιδακι μου.....