La_MoRt

Members
  • Posts

    399
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

La_MoRt last won the day on December 31 2019

La_MoRt had the most liked content!

About La_MoRt

  • Birthday 07/31/1986

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i7 3770k
  • Motherboard
    Asus Maximus V Formula
  • GPU(s)
    Asus STRIX 980 Ti
  • RAM
    2 x 4GB Corsair Dominator Platinum 2133
  • SSDs & HDDs
    3 x HDD 1TB Seagate / 1 x Samsung SSD 840 pro 128GB
  • PSU
    EVGA Supenova P2 1000W
  • Cooling
    Custom by EK
  • OS
    Windows 10 pro

Recent Profile Visitors

2,286 profile views

La_MoRt's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

138

Reputation

  1. Δε θα πήγαινα σε κάτι άλλο εκτός από ASUS προσωπικό κόλλημα, 2-3 φορές που έχω στήσει μηχανήματα σε άλλες μητρικές μου έχουν κάτσει τα απίστευτα. Οπότε μονόδρομος για εμένα.
  2. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για desktop δυστυχώς, οι προτεραιότητες αλλάζουν επομένως PlayStation για παιχνίδια και laptot για δουλειά... Δεν είναι το ιδανικό αλλά ένεκα των συνθηκών αναγκάστηκα.
  3. Δίνεται η οθόνη ASUS ROG PG279q στα 470 ευρώ εκτός εγγύησης σε άριστη κατάσταση. Δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η Πώληση θα προτιμηθεί να είναι από Αθήνα για να ελεγχθεί κιόλας. Αν κάποιος εκτός Αθηνών ενδιαφέρεται στέλνω ΜΟΝΟ κατόπιν κατάθεσης όλου του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό και έξοδα αποστολής αγοραστή. Θα βάλω φωτογραφίες και μπορώ να στείλω και ότι θέλετε σε email. Δίνεται λόγω χώρου.
  4. Καλησπέρα Χρόνια Πολλά καλή χρονιά, Μπορεί να σε ενοχλεί ηθικά εσένα αλλά χωρίς παρεξήγηση κιόλας και εντελώς φιλικά τουλάχιστον πληρώθηκες για τη ζημιά... Για εμένα προσωπικά τα 500€ ήταν και είναι πρόβλημα πολύ περισσότερο από το ηθικό κομμάτι. Και πάλι προσθέτω το σχόλιο εντελώς φιλικά μη παρεξηγηθώ ο καθένας έχει την άποψη του.
  5. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε τίποτα πίσω... Προς γνώση και συμμόρφωση, το σχόλιο απευθύνεται σε εμένα και μόνο. Έπαθα και έμαθα... Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγειά!!!!
  6. Καλημέρα ρε παιδιά, έχω το εξής θέμα, στο CS όταν παίζω είμαι μεταξύ 60-70ms ping με αποτέλεσμα πολλές φορές να ρίχνω σφαίρα και στο replay να βλέπω πως τελικά δεν έφυγε ποτέ. Όταν ο άλλος είναι γύρω στο 40 δε μπορώ να το κοντράρω όσο γρήγορος και να είμαι. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν στις VDSL παίζει fast path; Αν έχετε κάτι άλλο κατά νου για να μειωθεί το ping καλοδεχούμενο. Έχω VDSL HOL 50/5 με μοντεμ after market Asus DSL-AC56U και είμαι με καλώδιο συνδεδεμένος.
  7. Καλησπέρα πωλείται το σύστημα του τίτλου μόνο σε πακέτο. Βρίσκομαι Αθήνα. Το σύστημα είναι της υπογραφής μου και είναι λειτουργικό, δεν υπάρχει εγγυήση για κανένα κομμάτι, υπάρχει το κουτί της μητρικής και το back panel. Μπορεί να γίνει δοκιμή στο χώρο σας εαν υπάρχει ο οποιοσδήποτε ενδιασμός για τα πράγματα. Ο επεξεργαστής δουλέυει στα 4,2 με 1,115V με αυτή τη μητρική και είναι τεσταρισμένος και πάει ρολόι. Δούλευε από τότε που αγοράστηκε σε νερό και δε πρέπει ακόμα και σε μεγάλες ζεστές να έχει ανέβει πάνω από 63-64 βαθμούς ποτέ.Η μητρική επίσης δούλευε με νερό μέχρι προσφατα που τη πούλησα γιατί με κούρασε. Πωλείται λόγω αναβάθμισης και για κανένα άλλο λόγο. Το σύστημα πωλείται στο σύνολο 420€ και είναι ελαφρώς συζητίσιμη η τιμή. Τα πράγματα αγοράστηκαν το 2013. Δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και ενδιαφέρομαι για συναλλαγές μόνο από Αθήνα για να γίνουν και οι δοκιμές που χρειάζεται. Παρακάτω σας παραθέτω τα link: https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Memory/DOMINATOR®-PLATINUM-—-8GB-(2-x-4GB)-DDR3-DRAM-2133MHz-C8-Memory-Kit/p/CMD8GX3M2A2133C8 https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_V_FORMULA/ https://ark.intel.com/products/65523/Intel-Core-i7-3770K-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz Θα χρειαστώ κάποιο χρόνο αν κλείσω με κάποιον να τα δώσω καθώς χρειάζομαι χρόνο για να το ξεστήσω.
  8. Το θέμα δε λύθηκε... Ακόμα πεδευόμαστε, να σας ενημερώσω πως ο εν λόγω κύριος test τουλάχιστον σε εμένα μπλόκαρε τον αριθμό του κινητού μου να μη το καλώ και όλη την ώρα μου αναφέρει πως βρίσκεται εξωτερικό με μηνύματα. Δε δέχεται αποκρύψεις και δε σηκώνει άγνωστα νούμερα... Καλό; Η δικιά μου ιστορία έχει ως εξής: Μεσολάβησε ο άνθρωπος που αναφέρθηκε σε αυτό το threat με την αγγελία για τις κάρτες, του έδωσα τα λεφτά και έπεσα και εγώ θύμα καμμένης κάρτας (γελάω πραγματικά), γιατί εδώ να ενημερώσω πως το κατάστημα του Πικερμίου με ενημέρωσε πως δεν είχε ζημιές εκτός από κάτι ψηλά τα οποία και έχουν αποζημιωθεί πλήρως... Επίσης έχω άνθρωπο ο οποίος δουλευει μέσα στη γενική και μου είπε πως το θέμα έχει τελειώσει. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε περιμένω να πάρω τα χρήματα μου. Δυστυχώς πλέον δε μπορείς να εμπιστευτείς κανένα. Τραμπάκουλα τα πίνουν στην υγειά των κορόιδων... Η πλάκα στην όλη υπόθεση είναι ότι έχουμε πληρώσει λεφτά για κάτι που δε πήραμε ποτέ και ο κύριος μας απειλεί ότι θα μας μηνύσει κιόλας... Και δαρμένος και μ@λ@... δηλαδή. Στη τελευταία επικοινωνία η οποία ήταν πριν μισό μήνα περίπου ήταν πως θα με πάρει πίσω τηλέφωνο γιατί είναι μπλεγμένος. Ακόμα περιμένω τηλέφωνο να ξέρετε... Η ιστορία δε βλέπω να έχει τέλος, μάλλον είμαστε θύματα αλλά να πω και την αλήθεια μου δε φταίει μόνο αυτός φταίμε και εμείς που εμπιστευτήκαμε τυφλά................. Το γέλιο είναι στην υπογραφή μου..... GTX 1080 is coming από τότε......... Γελάω για να μη πάρω αμπάριζα κόσμο πάντως πληροφοριακά!!!!!!!!!!
  9. Πιθανόν να είναι κάτι τέτοιο ότι και να σου πω θα είναι ψέματα καθώς δε το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω άποψη επί του θέματος. Επίσης δε ξέρω τι ασφάλειες παρέχει το συγκεκριμένο να σου πω την αλήθεια. Δε νομίζω ότι η συγκεκριμενη διαδικασία είναι σφαλείς αρκετά από ότι είδαι λίγο και στο manual που έβαλες πιο πάνω. Έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή του χώρου απομακρυσμένα και αν ναι πως το κάνεις αυτό απλά έχεις κάνει port forward το PC? Επίσης αν όπως μου λες τα σημαντικά αρχεία είναι χωρητικότητας 2 GB μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποίησεις και ένα λογαριασμό dropbox ο οποίος για τα 2GB είναι και free.
  10. Οι υπηρεσιες cloud για αρχεια ειναι καλες αλλα εξαρταται και τον ογκο που συζηταμε. Αν μιλας για μεγαλο ογκο το κοστος ειναι υψηλο. Για εμενα το καλυτερο θα ηταν να βρισκεται πισω απο ενα firewall το NAS και να σηκωσεις ενα vpn και να εισαι σωστος ως προς την ασφαλεια των αρχειων σου. Απο τις παραπανω υπηρεσιες που αναφερεις για το synology δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καμια αλλα αν ηθελα ασφαλεια δε θα εμενα σε αυτες. Θα εκανα αυτο που σου προτεινα πιο πανω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
  11. Το συγχρονισμο δε τον εχω κανει ποτε γιατι δε το προτιμω αν δε λειτουργεισει κατι σωστα θα ψαχνεις να βρεις ποιο απο τα αρχεια ειναι πιο σωστα ενημερωμενα. Θα προτιμουσα τη λυση του δικτυακου φακελου που θα ειναι και σε raid και δε θα εχω αγχος για τιποτα. Οσο αναφορα το dyndns εγω δεν ειμαι υπερ αυτης της διαδικασιας σε παρομοια περιπτωση που ηθελα να εχω απομακρυσμενη προσβαση ειχα σηκωσει vpn για αυτη τη δουλεια για παν ενδεχομενο. Αν θελεις μπορω να το ψαξω αν εχει καποιο service για συγχρονισμο φακελων και να σου πω λεπτομερειες. Για την απομακρυσμενη προσβαση it's up to you.
  12. Συγχρονισμό φακέλων τι εννοείς; Θέλεις να φτιάξεις ένα φάκελο δικτυακό μέσα στο NAS και να έχεις τη δυνατότητα να το βλέπεις μέσα από 3 διαφορετικές συσκευές; Όσο αναφορά το DynDNS μαζί σου αλλά τι ακριβώς θα κάνεις port forward κατευθείαν τα αρχεία σου στο internet και θα τα χτυπάς από browser? Δε γνωρίζω αν έχει κάποια εφαρμογή το συγκεκριμένο για τέτοια χρήση. Όσο για το τελευταίο που αναφέρεις το 24/7 αυτό δουλεύει σε RAID 1 εδώ και 1 1/2 χρόνο χωρίς το παραμικρό θέμα κάνει και sleep τους δίκσους ανάλογα πως θα το ρυθμίσεις. Σε γενικές γραμμές δεν υστερεί σε κάτι από τα άλλα και έχει τη μισή τιμή. Η Synology είναι top στο χώρο αλλά σε αυτά τα χρήματα που αναφέρεις εγώ θα προτιμούσα https://www.skroutz.gr/c/26/servers.html?keyphrase=hp+microserver