pre7dator

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About pre7dator

  • Birthday 07/25/1982

pre7dator's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Tελικα ξεσφιξα λιγο το backplate που το ειχα σφιξει υπερβολικα.Μειωσα λιγο το σφιξιμο επισης της ψυκτρας.Ανοιξα το socket και εφερα στα ισια ενα στραβωμενο pin και δουλεψε το dual channel.Το στραβωμα του pin το ειχα κανει με το δακτυλο πριν απο ολα αυτα ξεχασα να το αναφερω. Απλως το προβλημα με τις μνημες, δημιουργηθηκε απο το σφιξιμο προφανως, πριν στραβωσω καταλαθος. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
  2. [h=1]Δουλευει σε ολα τα σλοτ αν ειναι μονο ενα στικακι. Οποιο στικακι και να βαλω πανω. Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 Vengeance 8GB (2x4GB)[/h][h=3]GIGABYTE GA-Z68XP-UD4[/h]i5 2700k
  3. To εκανα φιλε μου και την εχω πολυ χαλαρα τωρα και παλι τα ιδια. Εχω αγανακτησει. EDIT: Οταν αφηνω ενα stick ram κλειδωνει κανονικα το xmp στα 1600mhz.
  4. Καλησπερα, αν εχει καποιος καποια ιδεα ας βοηθησει. Εδω και μηνες ειμαι με 2x4gb kit corsair vengeance με xmp pofile ενεργο στα 1600mhz χωρις κανενα προβλημα, τσεκαρισμενο με memtest, prime95 κτλ. χωρις κανενα προβλημα, το συστημα πηγαινε νερακι. Σημερα μου εδωσε ενας φιλος μια υδροψυξη ετοιμη και την εβαλα απλως, τι θα μπορουσε να ειχε συμβει σε μια αλλαγη ψυκτρας και μονο, να μην καθονται με τιποτα στα 1600 οι μνημες και μολις κανω boot μου βγαζει συνεχεια, επι ωρες που προσπαθουσα, OC failed και κανει reset το bios και τις γυρναει στα 1333?? Υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια στη μητρικη οι καπου αλλου την ωρα που αλλαζα την ψυκτρα? Δεν μπηκα καν στο bios, μονο μια ψυκτρα αλλαξα.:concern: Μου ερεχεται να την πεταξω τη mobo, γιατι πηρα και ενα κιτ απο ενα φιλο που εχει τις ιδιες και παλι τα ιδια..
  5. Τελικα θα την παρεις την μιτρικη μαν???