bluescorpion

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About bluescorpion

  • Birthday 04/07/1984

bluescorpion's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Και core temp και cpuid hw monitor.αύριο θα μου λυθούν οι απορίες.ελπιζω μόνο εκεί στο τεχνικό τμήμα μην το βάλουν μόνο και το αφήσουν σε είδωλο και πουν είναι εντάξει δε μπορώ να χωνέψω ότι είναι CPU πάντως.μητρικη το αποκλείω εντελώς έτσι? ευχαριστώ για την απαντηση.
  2. Όταν την έβαλα τη μητρική είχε προ-τελευταίο version του bios αλλά και πάλι είχα ίδιες θερμοκρασίες.ειμαι σίγουρος ότι έδινε φυσιολογικό voltage.τροφοδοτικό το αποκλείω;; btw έχει ξανά ακουστεί rma για καινούργιο CPU? Δε το είχα ξανά ακούσει αφού σκέφτηκα ο τεχνικός θα με κοροϊδεύει.ευχαριστω για τις απαντήσεις παρεμπιπτόντως.
  3. 3 ψυκτρες άλλαξα και στις 3 το ίδιο πρόβλημα.τον στρεσαρα λίγο με prime γιατί είδα ότι κάτι δε πήγαινε καλά.το πρώτο κούμπωμα έγινε με heat killer 3 block τον οποίο είχα και στη προηγούμενη CPU μου και είχα παρα πολύ καλή απόδοση.φανταζομαι αυτό το κούμπωμα εννοείς της ψυκτρας και όχι της CPU με το socket γιατί και στο socket είδα κάτι κουφο κάτω στη βάση εφόσον το είχα κουμπώσει φαινόντουσαν λίγο τα pin.δεν ξέρω πόσο διάφορα έχει το 1155,με το 1150 που πήρα τωρα για να έχω γνώμη.το πρόβλημα είναι ότι έχω πάει πίσω τη CPU και πολύ φοβάμαι δε θα βρουν πρόβλημα...
  4. Πήρα χθες απο το πλαίσιο μια μητρική H97 msi gaming 3 και τη συγκεκριμένη CPU.κουμπωνω με υδροψυξη και είναι 45 βαθμούς σε είδωλο και full load 90++ και το σταματάω.εβαλα και την ψύξη την μαμισια και τα πράγματα ακόμα χειρότερα.υπαρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό η η μητρική? Απο το bios μέσα η τάση της CPU είναι 1.000 volt περίπου.έχει κανεις καμιά ιδέα να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
  5. εννοει αν εχει κανενα θεμα με το θεμα που ειχε με την cpu του οπως με το dual channel.αν εχει σχεση δηλαδη
  6. το dual channel πως να το έχασε? Γίνεται αυτό το πράγμα απο υπερβολικο σφίξιμο της ψυκτρας?εμένα μου κάνει εντύπωση που λέει ότι άλλαξε τη ψυκτρα μόνο και έγινε πανικός χωρίς λόγο.
  7. πληροφοριακά,απο το tapatalk τα Greeklish τα βλέπουμε κινεζικά.
  8. το πρωτο που εκανα ηταν αφου εφαγα την rsod οταν το πατησα ευχαριστω
  9. επιβεβαιωνω την RSOD.οταν αγορασα την καρτα προχτες ειχα το παλιο TechPowerUp GPU-Z παταω να ανοιξει για να δω διαφορες απο την 580 και τσουπ...βουαλα...
  10. κατι ασχετο. εχω τον i7 2700k. ειναι λογικο να δουλευει στο 25 με 30% οταν παιζω το metro 2033?
  11. το metro 2033 ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι που εχω παιξει. να τονισω οτι παιζω σε 1920*1080 που ειναι σημαντικο.. http://www.geforce.com/optimize <---- εδω ποτε θα βγει για 680? εχω περιεργεια τι ρυθμισεις θα βαλουν να δω..
  12. εν το μεταξυ μολις το γυρισω σε dx10 απο dx11 ειμαι 40 fps πανω..