Tomahawk

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Tomahawk

  • Birthday 06/22/1989

Tomahawk's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Έχοντας ακόμη A10-6800k περιμένω να πάω είτε σε Ryzen 5 3400G είτε σε Ryzen 5 3600x.
  2. Με κάποιες αλλαγές/προσθήκες θα ήταν must buy για micro atx συστήματα! 3 usb μπροστά αντί για 2, hdd cage με γύρισμα 90 μοιρών, δηλαδή κάθετο με το κουτί και δυνατότητα υποτυπώδους cable management. Τότε πιστεύω θα ήταν απο τις καλύτερες επιλογές!!
  3. Κακώς δεν άφησαν τον 140mm που είχαν μπροστά τα κουτιά αυτής της σειράς με τη μεγάλη σήτα. Επίσης κακώς έκαναν τρύπες στο πλαϊνό!!! Τέλος, το μεγαλύτερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου είναι οι 2 θύρες usb στο top panel οι οποίες είναι τοποθετημένες κάθετα αντί για παράλληλα, μεγάλο σφάλμα το οποίο έπρεπε να έχουν διορθώσει καιρό τώρα! Αν κρίνω απο το PC-7FN μου όμως μιλάμε για top κουτιά απο θέματα ποιότητας κατασκευής, στιβαρότητας και εργονομίας!
  4. Δεν χρειάζεται να το γράφεις εδώ. Δεν είμαστε στις αγγελίες.
  5. FM2 socket ηθελα να πω... Οποτε κραταω 4850 με 640 και δινω τον i3...
  6. Κοίτα, τον i3 σκέφτομαι περισσότερο να τον δώσω γιατί λόγω 2πύρηνου δεν είναι οτι καλύτερο μελλοντικά. Δυστυχώς για όλες τις λειτουργίες αρχίζουν να μετράνε οι πυρήνες οπότε... Η 4850 είναι αυτή, αρκετά ήσυχη υλοποίηση Να κρατήσω 4850 με τον 640 και να καθίσω στα αυγά μου; Όυτως ή άλλως όταν με το καλό απολυθώ για Trinity με βλέπω στο καινούργιο pc.
  7. Έχουμε τα ακόλουθα δύο συστήματα: Lian Li PC-7FN - X4 640 - xigmatek 1283 - M488T-V Evo/USB3 - 8gb RAM - Sapphire 4890 - CM Real Power M700 Sharkoon T9 Value - i3 2100 - xigmatek 963 - P67a-c43 - 8gb ram - 4850 - Tt toughpower 600w Φεύγω φαντάρος σε κανένα μήνα και λέω να τα βάλω σε μια "τάξη" και να αφήσω ένα σύστημα προίκα στους δικούς μου και όταν με το καλό βγω να φτιάξω ένα φρέσκο δικό μου τότε για προγραμματισμό και web development κλπ. Τι με προβληματίζει λοιπόν... Ότι κι αν φτιαχτεί/απομείνει προορίζεται για χρήση γραφείου - browsing - ψευτοεπεξεργασία μουσικής. Προσανατολίζομαι να δώσω το συστηματάκι με i3 όσο ακόμη φεύγει εύκολα και να κρατήσω για τους δικούς μου το AMD κυρίως λόγω τετραπύρηνου που για αυτές τις λειτουργίες που το χρειάζονται είναι πιο future proof απο διπύρηνο σε αρκετό βάθος χρόνου. Όμως με τρώει ο κώλος μου, επειδή σαν σύστημα το θεωρώ και λίγο overkill για αυτή τη χρήση το συγκεκριμένο να δώσω και το AMD (με μόνο απομεινάρι κάποιο psu και ram) και να πάω στη λύση των Trinity με μια GA-F2A85X-D3H και έναν 5600k-5800k με χρήση της igpu με μικρή ίσως και καθόλου τελική χασούρα εφόσον θα φύγει και η 4890. Με ενδιαφέρει να είναι "μάχιμο" για την επόμενη 4-5ετια για χρήση γραφείου. Ποια η γνώμη σας;
  8. Ισως το επόμενο κουτί μου μετά το στρατό... Με χαλάνε ορισμένα πράγματα, δεν αποτελούν όμως ανασταλτικό παράγοντα. Πολύ mesh στην πρόσοψη και αν δεν έχουν σκεφτεί έναν εργονομικό τρόπο να βγαίνει το φίλτρο απο τα bays και τη μάσκα των ανεμιστήρων, που σε μέσα σε 1 μήνα θα έχει γίνει γκρι θα είναι άσχημο. Επίσης χαλιέμαι που είναι ψιλοσουρωτήρι, βέβαια με pwm fans δεν θα υπάρχει μεγάλο θέμα αλλα όπως και να το κάνεις τρύπιο στο πλάι και πάνω είναι λιγο too much για αρκετούς. Τέλος η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, ΠΟΛΥ μικρό το restart button, "πρόβλημα" το οποίο αντιμετωπίζω και στο Lian Li PC7FN που έχω, δε βολεύει καθόλου!
  9. Μα για γραφειο θα παρεις m-atx! Εφοσον την κατασκευαζουν full atx θα επρεπε να ειναι με πληρης δυνατοτητες! Το στενο board δε βοηθαει καπου!
  10. Πιστευω πως ενα μεγαλο μερος του ποσοστου που αναφερεται αφορα χρηστες που πηραν laptop/desktop με προεγκατεστημενο τα 8. Δυστυχως ή ευτυχως ενα σεβαστο μερος του καταναλωτικου κοινου ειναι ανθρωποι ειτε μεγαλοι σε ηλικια ειτε casual χρηστες που φοβουνται/αγνοουν την αλλαγη. Οταν αλλαζει πληρως το interface ο απλως χρηστης τρομαζει. Ασε που πρεπει να κανουν υπομονη οι χρηστες για να βγουν drivers για τη πλειονοτητα του hardware και φυσικα να υπαρχει καλυτερη υποστηριξη τυχον software!
  11. Στη θέση σου θα πήγαινα για το Zalman Z5 Plus που έχει ότι χρειάζεσαι και είναι αρκετά οικονομικό! Η επόμενη λύση είναι το Corsair 200R λογικά...
  12. Επειδή τον είχα και εχώ αυτό το θέμα με το 1536 της αδελφής μου (πριν τα φτύσει η gpu ) κατεβάζεις τους realtek 6.0.1.6013 r2.40 και είσαι αρχηγός!
  13. Μενω Αιγαλεω και θα μπορουσα να σου κανω την εξυπηρετηση με την αλλαγη παστας μη τρεχει σε μαγαζια και πληρωνεις τσαμπα λεφτα, ειμαι σιγουρος ομως πως δε φταιει αυτο! Reballing οπως λεει και ο ΤΟΝΥ...
  14. Ψάξε στο skroutz, οποιοδήποτε μέχρι 6-7ε... Μη νομίζεις οτι θα δεις διαφορά σε σχέση με καλώδια των 15ε!