katsu

Members
  • Posts

    838
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by katsu

  1. [NEWS_IMG=Στο Steam τα νέα Alone in the Dark και Haunted House]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG]Με νέες πληροφορίες και στοιχεία.

    Τα νέα Alone in the Dark: Illumination και Haunted House: Cryptic Graves, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα αυτού του χρόνου, έκαναν την εμφάνισή τους στο Steam. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε από τώρα, εάν θέλετε, να τα προπαραγγείλετε. Το Haunted House: Cryptic Graves, πρόκειται για ένα first-person horror adventure game, όπου παίρνουμε το ρόλο της Anya Graves, ενός μέντιουμ που είναι αποφασισμένη να εξαφανίσει όλους τους απέθαντους στο Abbadon Grange. Εκτός από το σενάριο, κυκλοφόρησαν και τα system requirements αλλά και ένα μικρό teaser.

    Minimum:

    OS: Win 7 32 bit

    Processor: Dual Core Processor

    Memory: 4 GB RAM

    Graphics: DirectX11 compatible graphic Card

    DirectX: Version 11

    Hard Drive: 6 GB available space

    Sound Card: Stereo Sound Card

    Recommended:

    OS: Win 7 64 bit

    Processor: Quad Core or better

    Memory: 8 GB RAM

    Graphics: Nvidia GTX 670 or corrispondent ATI

    DirectX: Version 11

    Hard Drive: 6 GB available space

    Sound Card: Stereo Sound Card

    To Alone in the Dark: Illumination δεν θα ακολουθήσει το στυλ των προκατόχων του, αλλά κλίνει προς το action είδος. Πρόκειται για 4-player co-op όπου καθένας διαλέγει ένα από τα εξής class:

    • The Hunter: Εξοπλισμένος με όπλα όπως Assault Rifle, SMG και Flamethrower.
    • The Witch: Συνδυάζει παραδοσιακά όπλα με υπερφυσικές δυνάμεις: Revolver, Lightning Strike, Creature Control και Lightning Crawler.
    • The Priest: Έχει στη διάθεσή του ιερές ικανότητες όπως Lordʼs Embrace, Holy Light, Wrath of God, Cleansing of the Sinners και Sacred Chant.
    • The Engineer: Οπλισμένοες με μηχανικά αντικείμενα και όπλα όπως Pistol, Pump Shotgun, Tesla Wall και Comet.

    Και εδώ κυκλοφόρησαν και τα system requirements τα οποία έχουν ως εξής:

    Minimum:

    OS: Windows 7 SP1/ Windows 8 / Windows 8.1

    Processor: Quad-core Intel or AMD processor 2.3+ GHz

    Memory: 4 GB RAM

    Graphics: NVIDIA GeForce 460 GTX or AMD Radeon 6850 HD series card

    DirectX: Version 11

    Hard Drive: 15 GB available space

    Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 460 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

    Recommended:

    OS: Windows 7 SP1/ Windows 8 / Windows 8.1

    Processor: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster

    Memory: 8 GB RAM

    Graphics: NVIDIA GeForce 580 GTX or AMD Radeon 6970 HD series card

    Additional Notes: Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 460 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/vNlZGwKT3Vw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  2. [NEWS_IMG=Zombie έρχονται στο CoD: Advanced Warfare]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG]Κι άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν τις φήμες.

    Μετά από leak ενός video, το οποίο πλέον δεν υπάρχει, του Call of Duty: Advanced Warfare αποκαλύφθηκε ότι η εταιρία σκοπεύει να συμπεριλάβει και τα zombie στο παιχνίδι. Όχι όμως τους κλασικούς αργοκίνητους απέθαντους που συναντάμε συνήθως, αλλά πρόκειται για γρήγορα, δυνατά πλάσματα που κυκλοφορούν σε ομάδες και μπορεί να είναι εξοπλισμένα με τον εξοσκελετό που διαθέτουν και οι παίκτες.

    Μέσω ενός GameStop press release, ανακοινώθηκε το Season Pass του παιχνιδιού, το οπίο τιμολογείται στα 49.99$ και απ' ότι φαίνεται θα περιλαμβάνει και τα παραπάνω zombie. Εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και 4 packs με multiplayer χάρτες και ένα bonus χάρτη: Atlas Gorge, που πρόκειται για remake του Pipeline από το Call of Duty 4: Modern Warfare. Το press release όμως δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφοράι του zombie pack.

    To πρώτο pack είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στο Xbox One, με τις υπόλοιπες πλατφόρμες να ακολουθούν.

    [img_ALT=Zombie έρχονται στο CoD: Advanced Warfare]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture36274.jpg[/img_ALT]

  3. [NEWS_IMG=Lord of the Hunt DLC για το Shadow of Mordor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG]Έρχεται το πρώτο μεγάλο DLC του Middle Earth: Shadow of Mordor.

    To όνομά του Lord of the Hunt και θα επικεντρώνεται λίγο περισσότερο στα θηρία που αποτελούν την πανίδα της Mordor. Αρχικά, το DLC αυτό σημαίνει την επιστροφή του νάνου Torvin με νέες αποστολές. Επιπλέον, προστίθενται στο παιχνίδι δύο νέα θηρία: το wretched graug και το caragarth. Το πρώτο είναι μία παραλαγή του βασικού graug. Διαθέτει ότι και ένα οποιοδήποτε graug, με τη διαφορά ότι φτύνει και οξύ. Το δεύτερο, έρχεται λίγο πιο κοντά στο caragor, όμως είναι περισσότερο stealth και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε αιφνιδιαστικές επιθέσεις.

    Εκτός από τα νέα θηρία, το Lord of the Hunt μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δικιά μας ορδή από τέρατα. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα μπορούμε να ελέγχουμε και τα ghuls. Το DLC όμως δεν ευνοεί μόνο εμάς. Απο δω και στο εξής και οι Uruk captains θα μπορούν να ιππεύον τα θηρία, κάτι που ανεβάζει λίγο τη δυσκολία στις μάχες. Τέλος, το Lord of the Hunt μας φέρνει πέντε νέα epic runes γύρω από το mounted combat και το beast hunting.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/3JgaKr7jjfc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  4. [NEWS_IMG=Για άλλη μια δεκαετία μαζί μας το WoW]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG]Νομίζατε ότι θα έφευγε έτσι εύκολα;

    Φέτος είναι η 10η επέτειος του πιο δημοφιλούς MMORPG και απ' ότι φαίνεται η Blizzard δεν σκοπεύει να σταματήσει και έχει άλλα δέκα χρόνια μπροστά του. "Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως θα είναι η 20ή επέτειος. Μπορώ όμως να σας πω ότι σίγουρα θα υπάρξει." δήλωσε ο lead designer Ion Hazzikostas σε συνέντευξη με το CNET. "Δεν έχω καμία αμφιβολία. Κάνουμε σχέδια για το μέλλον, συζητώντας για ποιο πρόκειται να είναι το επόμενο expansion, και ποιο θα είναι μετά από αυτό, απλά από άποψη ιστορίας, πως μπορούμε να το ξεκινήσουμε από τώρα, που θέλουμε το παιχνίδι να φτάσει. Εν τέλει, είναι ένα βήμα τη φορά."

    Το νέο expansion με τίτλο Warlords of Draenor πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, ενώ πρόσφατα η εταιρία σημείωσε αύξηση των παιχτών στους 7,4 εκατομμύρια μετά από την καθοδική πορεία που είχε μετά το peak των 12 εκατομμυρίων που είχε το 2010.

    [img_ALT=Για άλλη μια δεκαετία μαζί μας το WoW]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture10634.jpg[/img_ALT]

  5. [NEWS_IMG=Dragon Age: The Last Court free browser game]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg4.jpg[/NEWS_IMG]Ενώ το Dragon Age Keep βρίσκεται σε beta, έρχεται το The Last Court να γεφυρώσει το Dragon Age 2 και το Inquisition.

    To Dragon Age: The Last Court βρίσκεται σε παραγωγή από την Failbetter Games και μας διηγείται μια νέα ιστορία. Εξελίσσεται σε μια άγνωστη ως τώρα περιοχή του Orlais: "Στο Dragon Age: The Last Court, είστε ο ηγεμόνας του Serault: ένα εκκεντρικό φέουδο στα βάθη του Orlais. Ως η Huntress or the Scholar θα καθοδηγήσετε το βασίλειο μέσα από την πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του. Αυτό είναι ένα παιχνίδι διοίκησης. Θα διαχειρίζεστε τα ζητήματα του ανακτόρου. Θα διαλέξετε ένα σύμβουλο, ένα σωματοφύλακα, ένα συνεργάτη και ένα εραστή. Θα ισορροπήσετε τις υποθέσεις των υπηκόων σας. Θα γίνει γνωστό το Serault για την αξιοπρέπεια ή για την ελευθερία του; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος:εγκληματίες, επαναστάτες ή τα αρχαία ακατανόμαστα πράγματα που βρίσκονται βαθειά στα δάση του; Υπάρχουν ιστορίες να εξερευνήσετε και μυστικά να αποκαλύψετε. Τι κρύβεται στο Sealed Chantry; Ποιος είναι ο Horned Knight; Ποιος κρύβετε πίσω από τα πρόσφατα προβλήματα του Serault; Θα γνωρίσετε νέους χαρακτήρες, όπως τον Purveyor of Teas και τον Acerbic Dowager. Ίσως να συναντήσετε και μερικά γνώριμα πρόσωπα από άλλους Dragon Age τίτλους..."

    Το The Last Court θα προστεθεί στο Dragon Age: Keep σε πάνω από μία βδομάδα. Γι αυτό δείτε μερικά video να πάρετε μια γεύση.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/bEd2wtdnLpA" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/QhMOYz7Gv4g" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/yAxa568thK4" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  6. [NEWS_IMG=Simulator ψωμιού με το I am Bread]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sim1.jpg[/NEWS_IMG]Νομίζατε ότι το παιχνίδι με την κατσίκα ήταν περίεργο.

    Η εταιρία που μας έφερε το χειρουργικό εξομοιωτή Surgeon Simulator, επιστρέφει με ένα νέο τίτλο. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα role playing game στο οποίο παίρνουμε το ρόλο μιας φέτας του τοστ. Αλλά ας αφήσω τα λόγια της περιγραφής να μιλήσουν από μόνα τους: το παιχνίδι πρόκειται για "την όμορφη ιστορία του επικού και γεμάτου συναισθήματα ταξιδιού μιας φέτας ψωμιού καθώς ξεκινά την αναζήτησή του για να γίνει ψητή."

    Αν η γλαφυρή περιγραφή δεν σας είναι αρκετή, ουσιαστικά ο στόχος του παιχνιδιού είναι να φτάσουμε στην τοστιέρα ή το τηγάνι για να ψήσουμε τη φέτα χωρίς να της προκαλέσουμε μεγάλη ζημιά. Το πόσο φαγώσιμη και άθικτη είναι η φέτα κατά την πορεία της μέσα στο σπίτι, το ελέγχουμε από τους δύο μετρητές "edibility" και "deliciousness".

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/GDE4rsLVB9A" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  7. [NEWS_IMG=Οι ιστορικές φιγούρες του AC Unity]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG]Μάθημα περί Γαλλικής Επανάστασης.

    Όπως σε κάθε Assassin's Creed ερχόμαστε σε επαφή με εξέχουσες παρουσίες και ιστορικές φιγούρες της εκάστοτε περιόδου, έτσι και στο Assassin's Creed Unity θα συναντήσουμε τις αντίστοιχες τις περιόδου της Γαλλικής Επανάστασης. Από την Caterina Sforza και τον George Washington καταλήγουμε τώρα να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Marquis de Sade, Robespierre αλλά και τον Napoleon Bonaparte, οι οποίοι μαζί με τον Arno και τη σύντροφό του Elise θα δώσουν μια άλλη ματιά στο τι έγινε σε εκείνα τα γεγονότα.

    Το Assassin's Creed Unity πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για Playstation 4, Windows PC και Xbox One.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/SS_ZoNEXoPw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  8. [NEWS_IMG=Season Pass για το Far Cry 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG]Αν θέλετε και Yeti τότε πρέπει να πληρώσετε.

    Γιατί το Season Pass δεν θα λείπει ούτε από το Far Cry 4. Αν δεν σας είναι αρκετοί οι ρινόκεροι, οι ελέφαντες, οι τίγρεις, οι βίαιοι χωρικοί και ότι άλλο θα μας απειλήσει στο Far Cry, αλλά θέλετε οπωσδήποτε και τα Yeti, το κόστος θα είναι 30$. Δεν είναι όμως μόνο τα Yeti που κάνουν το Season Pass, αλλά και άλλα καλούδια:

    • The Syringe – Available from launch exclusively for Season Pass holders, players must keep a rare and potent recipe from falling into the hands of Pagan Minʼs forces. Playable in single-player and co-op, players will need to ensure that he does not use its devastating effects on the rebel forces.
    • Escape from Durgesh Prison – Ajay and Hurk have been rounded up and tortured in Yumaʼs prison. Team up with a friend to escape and survive the hostile lands of Pagan Minʼs Kyrat.
    • Hurk Deluxe Pack – Five missions, playable in single-player and co-op, including Yak Farm, Blood Ruby and Hurkʼs Redemption are available. Access an arsenal of new weapons including a harpoon gun for Hurk.
    • Overrun – Team up as Rakshasa or Golden Path in this PvP mode and control a series of neutral locations across Kyratʼs countryside to protect them from being overrun by your opponents.
    • Valley of the Yetis – Ajayʼs helicopter has crashed on an unforgiving Himalayan ridge. Explore the frozen landscape and find tools to upgrade your camp and protect it from a dangerous cult when night falls. With single-player and co-op options, players will not be alone, but in the darkest caves players will have more to fear than just the cult as the yetis await their prey…

    Αν θέλετε όμως, υπάρχει και η εναλλακτική λύση της αγοράς του Far Cry 4 Gold Edition στα 89,99? ή στα 79,99 αν το κάνετε pre-order, το οποίο περιλαμβάνει και το παιχνίδι αλλά και το Season Pass. Ό,τι και να διαλέξετε, το Far Cry 4 θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου.

    [img_ALT=Season Pass για το Far Cry 4]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35782.jpg[/img_ALT]

  9. [NEWS_IMG=Νέο DLC στο Alien Isolation]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG]Και το όνομά του Corporate Lockdown.

    Το νέο DLC του Alien Isolation έρχεται στις 28 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One στην τιμή των 5,59£ Στο Corporate Lockdown DLC παίρνουμε το ρόλο του Seegson executive Ransome και περιλαμβάνει τρεις νέους χάρτες: Severance, Scorched Earth και Loose Ends. Κάθε χάρτης διαθέτει το δικό του online leaderboard και bonus objectives ή μπορούμε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε μέσα σε όλους τους τρεις back-to-back χωρίς να πεθάνουμε στο νέο Gaunlet Mode. Επίσης, τέσσερα ακόμα packs είναι προγραμματισμένα μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου: Trauma, Safe Haven, Lost Contact και The Trigger. Κάθε ένα περιλαμβάνει ένα νέο playable character, χάρτες αλλά και game modes. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του Season Pass που δίνει πρόσβαση σε όλα.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/9GPi7Ecclzk" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  10. [NEWS_IMG=Δωρεάν το Civilization V μέχρι την Πέμπτη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy1.jpg[/NEWS_IMG]Όσο περιμένουμε για το Civilization: Beyond Earth.

    Καθώς το νέο instalment της σειράς Civilization καταφτάνει, μια έκπληξη έρχεται στο Steam. Το Civilization V θα είναι δωρεάν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου στις 10πμ. Η προσφορά αυτή θα μας προετοιμάσει για το νέο Civilization: Beyond Earth που εξελίσσεται στο μέλλον σε ένα εξωγήινο πλανήτη, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει το pre-loading πριν από την κυκλοφορία του. Δυστυχώς όμως θα είναι δωρεάν μόνο το main game και όχι τα πολυάριθμα expansion κάτι που περιορίζει αρκετά την εμπειρία μας.

    [img_ALT=Δωρεάν το Civilization V μέχρι την Πέμπτη]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35781.jpg[/img_ALT]

  11. [NEWS_IMG=Νέα στοιχεία για το Total War: Attila]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy3.jpg[/NEWS_IMG]Μια μικρή αλλαγή στις πολιορκίες.

    Στο νέο κεφάλαιο της σειράς Total War θα έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στο να καίμε διάφορα πράγματα. Η Creative Assembly εισάγει κάτι καινούριο που η ίδια ονομάζει "Dynamic Fire Simulation". Με λίγα λόγια, η φωτιά μπορεί να ξεκινήσει από κάποιο φλεγόμενο βέλος ή από κάποια μονάδα και να εξαπλωθεί από κτίριο σε κτίριο. Επίσης και οι καιρικές συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της φωτιάς. Αν ο άνεμος είναι ισχυρός, η φωτιά θα εξαπλωθεί γρηγορότερα.

    Μία ακόμα αλλαγή έρχεται και στις πολιορκίες, οι οποίες πλέον διαθέτουν πολλαπλά "escalation states". Αν επιτεθούμε πολύ νωρίς, θα έρθουμε αντιμέτωποι με όλη την ισχύ των αμυνόμενων όσο αφορά και την ψυχολογία τους και το ηθικό τους αλλά και ισχυρότερη οχύρωση. Αν αποφασίσουμε όμως να καθυστερήσουμε τη μεγάλη επίθεση και παρατείνουμε την πολιορκία θα αντιμετωπίσουμε εχθρούς αποδυναμωμένους καθώς και λιγότερη ισχυρή οχύρωση.

    Όμως και οι αμυνόμενοι έχουν κάποιες νέες εναλλακτικές. Το Total War: Attila εισάγει τα barricades. Πρόκειται για προσωρινές οχυρώσεις που κατασκευάζονται μέσα στην πόλη πριν τη μάχη. Αν και μπορούν να καταστραφούν, δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε όποια μονάδα τοποθετηθεί πάνω σε αυτά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αμυνόμενους να καθοδηγήσουν τους εχθρούς μέσα από συγκεκριμένα δρομάκια μέσα στην πόλη, ετοιμάζοντας έτσι παγίδες.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/n5ba57WamwM" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  12. [NEWS_IMG=Το Hearthstone έρχεται και σε Android tablets]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG]Μετά από το iOS.

    "Κάνουμε ένα βήμα τη φορά και έχουμε το βλέμμα μας στην κυκλοφορία για Android tablets, τη νέα πλατφόρμα μας, πριν το τέλος του χρόνου" δηλώνει ένας από τους developers στο Battle.net blog. Σε αντίθεση όμως με τα tablet, η Blizzard αναφέρει ότι η έκδοση του Hearthstone για smartphone δεν θα είναι έτοιμη μέχρι το επόμενο έτος: "Είμαστε κοντά στην κυκλοφορία του Hearthstone για τους χρήστες iPhone και κινητών Android, αλλά αποδείχτηκε ότι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να φτιάξουμε σωστά αυτή την έκδοση. Ενώ έχουμε ένα build έτοιμο και σε λειτουργία, χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά και δεν πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμο να το μοιραστούμε μαζί σας μέχρι του χρόνου."

    [img_ALT=Το Hearthstone έρχεται και σε Android tablets]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture23678.jpg[/img_ALT]

  13. [NEWS_IMG=Assassin's Creed: Rogue και για PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action1.jpg[/NEWS_IMG]Το instalment που προοριζόταν αρχικά μόνο για PS3 και Xbox 360.

    Το Assassin's Creed: Rogue θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες το Νοέμβριο, ενώ στις αρχές του 2015 και αντίθετα με τις αρχικές ανακοινώσεις, θα έρθει και στις οθόνες των PC μας. Η επιβεβαίωση έρχεται από το IGN, αλλά και από το story trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Παίρνουμε το ρόλο του Shay Patrick στο ταξίδι του για εκδίκηση (προφανώς) στον παγωμένο βόρειο ατλαντικό. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε μερικά γνώριμα πρόσωπα όπως ο Haytham από το Assassin's Creed 3 και ο Adéwalé από το Assassin's Creed 4.

    Εκτός από τη διαφορά στις ημερομηνίες, κάτι που η εταιρία το δηλώνει πως οφείλεται "κυρίως σε λόγους παραγωγής", δεν υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια για την PC έκδοση.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/d0LZXJpPUXc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  14. [NEWS_IMG=Δωρεάν για 24 ώρες το Payday: The Heist]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG]Κι άλλα δωρεάν πράγματα!

    Αν σκεφτήκατε ποτέ να ληστέψετε μια τράπεζα, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το πραγματοποιήσετε! Το Payday: The Heist θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω Steam για 24 ώρες από τις 10am Pacific την Πέμπτη. Αρχικά προγραμματισμένο για τις 18 Οκτωβρίου, τελικά αποφασίστηκε να γίνει λίγο νωρίτερα αφού το Steam community του Payday ξεκλείδωσε όλα τα stretch goals του Crimefest της Overkill, ακόμα και το mystery reward: "Κάνατε μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια μέσα σε αυτούς του μήνες που πέρασαν. Εμείς, στην ομάδα της Overkill, σας υποκλινόμαστε." γράφουν οι developers και τελειώνουν: "Έχουμε ένα τρελό μήνα μπροστά μας, γι' αυτό να κανονίσετε το πρόγραμμά σας γιατί αυτός ο μήνας θα είναι ο μήνας του #FREEHOXTON.”

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/O3ZnBJRrYGg" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  15. [NEWS_IMG=Ρίξτε μια ματιά στα specs του DA: Inquisition]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG]Recommended και minimum.

    Ένας μήνας απομένει μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου instalment της σειράς Dragon Age της BioWare. Έχοντας αυτό στο μυαλό, ρίξτε μια ματιά, αν το PC σας θα το αντέξει, όσοι σκοπεύετε να το δοκιμάσετε. Με υποστήριξη AMD Mantle, 4K ανάλυσης και "τέλειο παιχνίδι με ποντίκι και πληκτρολόγιο" τα specs έχουν ως εξής:

    Recommended:

    OS: Windows 7 or 8.1 64-bit

    CPU: AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz

    System RAM: 8 GB

    Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660

    Graphics Memory: 3 GB

    Hard Drive: 26 GB

    DirectX 11

    Minimum:

    OS: Windows 7 or 8.1 64-bit

    CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz

    System RAM: 4 GB

    Graphics CARD: AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT

    Graphics Memory: 512 MB

    Hard Drive: 26 GB

    DirectX 10

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/O0Dp7HeW9vs" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    [img_ALT=Ρίξτε μια ματιά στα specs του DA: Inquisition]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35350.jpg[/img_ALT]

    [img_ALT=Ρίξτε μια ματιά στα specs του DA: Inquisition]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35349.jpg[/img_ALT]

    [img_ALT=Ρίξτε μια ματιά στα specs του DA: Inquisition]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35348.jpg[/img_ALT]

    [img_ALT=Ρίξτε μια ματιά στα specs του DA: Inquisition]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35347.jpg[/img_ALT]

  16. [NEWS_IMG=Firefly Online υπό ανάπτυξη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg1.jpg[/NEWS_IMG]Βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

    Μία από τις σειρές που είναι γενικά αποδεκτή και αγαπητή από πολύ κόσμο, πρόκειται να έρθει και στα PC μας με το δικό της MMO, με το original cast να δανείζει τις φωνές του στο project. Αν και πρόκειται για MMORPG, θα είναι λίγο διαφορετική η προσέγγιση όσο αφορά τα quest, o technical director John OʼNeill εξηγεί: "το online κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν είσαι ο μόνος κυβερνήτης που πετάει στο διάστημα, και αναγκαστικά θα έρθεις σε επαφή με άλλα σκάφη, που έχουν τη δική τους ατζέντα. Κάποιες συναναστροφές θα καταλήξουν ομαλά, άλλες όχι και τόσο."

    Επίσης θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα AI crew, που σημαίνει να ελέγχουμε τη διάθεση και τις προσδοκίες τους. Αν ένας μέλος του πληρώματος φύγει, επιστρέφει στον κόσμο και μπορεί να προσληφθεί από άλλους παίχτες. Το μίσος του για μας θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό θα οδηγήσει σε αποστολές που θα κάνουν άλλους να σας κυνηγούν μέσα στο γαλαξία. To Firefly Online βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Windows PC, Mac OS X, iOS και Android.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/wEcIZfsliHU" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  17. [NEWS_IMG=Chronicles: RuneScape Legends από την Jagex]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG]Άλλο ένα CCG.

    Τα χνάρια του Hearthstone ακολουθεί και το RuneScape. Η Jagex, αποφάσισε να φτιάξει το δικό της card game, βασισμένα στο lore του επιτυχημένου MMO RuneScape. To παιχνίδι τοποθετείται στο Gielinor του Runescape και ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του RuneFest. Όλες οι μάχες πραγματοποιούνται μέσα στις σελίδες ενός "ζωντανού βιβλίου", ενώ αρχικά θα αντιμετωπίσουμε NPC σε single-player αποστολές όπου θα κατασκευάσουμε "miniature RPGs" εναντίον των εχθρών και boss του Runescape πριν, τελικά, πάρουμε μέρος στο PvP. Το Chronicle: RuneScape Legends είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2015 σε Windows PC, Mac, tablet και κινητά.

    [img_ALT=Chronicles: RuneScape Legends από την Jagex]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35346.jpg[/img_ALT]

  18. [NEWS_IMG=Τρία νέα updates για το Sims 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sim1.jpg[/NEWS_IMG]Φαντάσματα και πισίνες!

    Τι γίνεται όταν πεθάνει ένας Sim; Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας, θα κυκλοφορήσουν 3 updates, με το πρώτο να είναι ήδη διαθέσιμο. Και για να απαντήσω στην ερώτηση, μα φυσικά επιστρέφει σαν φάντασμα για να στοιχειώσει τους υπόλοιπους. Ο τρόπος με τον οποίο μας άφησε χρόνους θα καθορίζει και το χαρακτήρα του σαν πνεύμα. Οπότε σίγουρα να περιμένετε φασαρία και ζαβολιές, έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάτι να χάσει. Θα μπορούμε όμως, σύμφωνα με φήμες, να τους φέρουμε πάλι πίσω στη ζωή. Με τo ίδιο update προστίθενται μερικά άλλα καλούδια. Στολές κατευθείαν από το Star Wars: X-Wing flight suit, η ρόμπα της Leia, η πανοπλία του Darth Vader, και φυσικά μια στολή Yoda. Επιπλέον το patch συνοδεύεται από μικρά bug fixes και κάποιες άλλες λεπτομέρειες όπως περισσότερα χρώματα για τα μάτια.

    Το επόμενο update που καταφτάνει το Νοέμβριο, είναι κάτι που όλοι περίμεναν. Επιστρέφουν οι πισίνες, οι οποίες δεν ήταν μέρος του παιχνιδιού μέχρι τώρα καθώς η εταιρία είχε πει ότι δεν ασχολήθηκε μαζί τους για να επικεντρωθεί σε άλλα κομμάτια του τίτλου. Τέλος το τρίτο update έρχεται το Δεκέμβριο και προσθέτει νέα Career paths και επιβραβεύσεις.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/I4kq_VDA8cM" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

  19. [NEWS_IMG=Νέο expansion έρχεται στο Hearthstone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG]Με πολλές πολλές νέες κάρτες.

    "Πιστεύω ότι θα τα αλλάξουμε λίγο στο επόμενο release, που θα είναι και το πρώτο μας expansion." αναφέρει ο production director Jason Chayes σε συνέντευξη με το Polygon. "Θα έχει περισσότερες κάρτες. Μιλάμε για πάνω από 100. Θα έχουμε κάποιο κεντρικό θέμα για το πως θα ταιριάξει όλο αυτό μαζί."

    Επίσης δηλώνει ότι η Blizzard απασχολείται με το ρυθμό με τον οποίο προστίθενται updates στο παιχνίδι: "Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ο ρυθμός είναι καλός όχι μόνο για τους παλιούς παίχτες αλλά και για τους νέους." Επίσης μίλησε για το ότι σκέφτονται να κυκλοφορήσουν περισσότερα single-player DLC και νέα game modes για το Hearthstone: "Υπάρχει η ιδέα να επεκταθούμε και να φτιάξουμε νέα modes όπου οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό δεν είναι κάτι που το κοιτάμε βραχυπρόθεσμα. Είναι κάτι πιο μακρινό."

    [img_ALT=Νέο expansion έρχεται στο Hearthstone]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture23678.jpg[/img_ALT]

  20. [NEWS_IMG=Νέα trailer για το DA: Inquisition]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG]Δύο μήνες μέχρι την κυκλοφορία.

    Αν θέλατε πάντα να φτιάξετε τον εαυτό σας μέσα σε ένα RPG τότε ίσως και να τα καταφέρετε αυτή τη φορά. Η Bioware κυκλοφόρησε νέο trailer για το Dragon Age: Inquisition στο οποίο μας φέρνει σε επαφή με το customization system. Αυτή τη φορά μαζί με το σύστημα αλλάζουν και οι λεπτομέρειες, οι οποίες γίνονται περισσότερες σε αριθμό. Θέλετε να διαμορφώσετε το μήλο του Αδάμ; Έγινε. Δεν σας αρέσουν οι βλεφαρίδες και τα φρύδια; Έγινε. Θέλετε make-up, eyeliner και σκιά; Κι αυτό έγινε.

    Στο επόμενο trailer που κυκλοφόρησε, η εταιρία μας δίνει μια ιδέα από το σύστημα crafting και item customization. Εκτός από τα πάμπολλα αντικείμενα, πανοπλίες και όπλα που θα μπορούμε να φτιάξουμε, θα έχουμε και τη δυνατότητα να τα αναβαθμίσουμε, δίνοντας τους διαφορετικές ιδιότητες.

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/nZilJMncZ6g" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    <iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/IYAECehIuKY" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>