Herc

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Herc

  1. Τα σκεφτηκες μονος αυτα, η ειναι πραγματικοτητα.Ειδικα εαν απορεις εαν πρεπει να πας σε 1070 με 500e,η 980ti.
  2. Ωραιο το review, απογοητευση η καρτα.Reference με accelero η καλυτερη επιλογη.
  3. Φωτακια, λαμπακια και fast&furious.Eνα accelero περιμενει την 1070.
  4. Kολλημενοι με brand ειναι πολλοι.Αλλοι με asus, αλλοι με evga,apple,samsung-lacoste-bmw-mercedes και η λιστα δεν εχει τελειωμο. Το θεμα ειναι να αξιζουν και να εχουν ανταγωνιστικη τιμη.Δεν καταλαβα δηλαδη, οι αλλοι εχουν μεγαλυτερα γεννητικα οργανα.
  5. Τιμιοι ανεμιστηρες και κορυφαιοι στα χρηματα τους.Αθορυβοι με αντοχη στον χρονο, χωρις να ανεβαζουν θορυβο με τον καιρο.
  6. Ωραιες πρακτικες.Μαφιοζικες.Χουντας.Ενω τα XP ειχαν ζωη κοντα στα 9 χρονια τα 7αρια 5. Τα laptop εχουν παρει τον κατηφορο απο πλευρας πωλησεων.Στα σταθερα δεν βαζει κανενας 8αρια και στα κινητα και ταπλετες υπαρχει το Android. Αρα η μονη κερκοπορτα ειναι οι οποιες πωλησεις φορητων.
  7. Δηλαδη θα κανει κατι αναλογο με την Philips, θα κατασκευαζει αλλος τα προιοντα και θα εκμεταλευεται το αναγνωρισιμο brand Vaio.Θα υπαρχει και το ονομα Sony επανω στα pc, η μονο το Vaio.Ας πουμε Lenovo Vaio. Στην Philips, οι τελεορασεις γινονται απο την TPV και κοτσαρουν το brand Philips, γιατι σαν TPV δεν θα την επερναν ουτε οι συγγενεις τους. Παντως το να πουλας ενα τοσο αναγνωρισιμο brand και να περιμενεις να βρεις αγοραστες σημαινει 2 πραγματα. Οτι ψαχνεις μ@λ@κες να το αγοραζουν και να σου δωσουν ζεστο ετοιμο χρημα. Οτι εισαι ανικανος και κατι που καποτε ηταν κορυφη και αξιοσεβαστο το κατεστρεψες με λαθος επιλογες.Εισαι ανικανος να το ανεβασεις-αναμορφωσεις εκει που πρεπει και λες ελατε παρτε το παιδια καποιος πιο ικανος.
  8. To drive ειναι κατασκευης Phillips&Lite-On.Κορυφαιοι κατασκευαστες και οι δυο.Γιατι ομως. myce-xbox-one-blu-ray-drive-plds.jpg
  9. Αρκετες TFT & CRT SONY παιζουν πανω απο 10ετια ασταματητα σε σπιτι και γραφειο. χωρις κανενα προβλημα.Ακριβοπληρωμενες τοτε, 700e η 17ρα TFT.Ποτε δεν καταλαβα γιατι αποχωρησε απο τα μονιτορ pc.Ισως με το 4κ να ξαναγυρισει.
  10. Για ποιο λογο.Ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη.
  11. Γιατι υπηρχε περιπτωση να φυγει.Απο εκει ερχονται τα περισσοτερα κερδη και απο τις καρτες γραφικων. Απο εκει εγινε αυτο που εγινε.Τι θα πουλαει μετα.Ολα τα αλλα που αποφασισε να βαλει επανω το ονομα της, ειναι το λιγοτερο αδιαφορα.
  12. Πανακριβοι, οταν με 5.5 ευρω παιρνεις του καταπληκτικους ArcticCooling.Aθορυβοι και αποτελεσματικοι
  13. Eγω με τους Arctic Cooling βρηκα την υγεια μου.Αθορυβοι-Αποδοτικοι-Φθηνοι.
  14. Εγω δεν καταλαβαινω.Εχουν η δεν εχουν την δυνατοτητα οι κατασκευαστες να κανουν custom pcb.Eαν την εχουν, τη φοβαται η nvidia, μηπως καιγονται οι 680 τις evga και τις βγει το ονομα.
  15. Τρια Vaio τον τελευταιο 1.5 χρονο και δεν κανανε κιχ.Μαλιστα το ενα χτυπαει 15ωρα την ημερα.Για εμενα το 17αρι Sony αξιζει.
  16. Κανου τοση διαφορα 5 βαθμοι.Να σκεφτεις οτι με την εργοστασιακη ψυκτρα ψηνονταν στους 80+
  17. 45.Eχω accelero επανω.Να δωσω παραπανω ρευμα, μαλλον δεν εχει νοημα.Δεν εχω καλο κομματι μαλλον.
  18. Ανεβηκε καλα η καρτουλα.Η δικια μου υλοποιηση Asus και αυτη, δεν παει με τιποτα πανω απο 756mhz ακομα και με 1.21v.
  19. Δεν νομιζω να ειναι τροφοδοτικο.