kazabubu

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About kazabubu

  • Birthday 08/19/1987

kazabubu's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο παραπάνω? η ενέργεια που βγαίνει απο τον επεξεργαστη σε μορφή θερμότητας, αναγκαστικά σε αυτόν δεν καταλογιζεται σαν κατανάλωση?τι χάνω? ολα τα αλλα τα καταλαβαίνω και συμφωνω οτι σε συνθήκες 24/7 είναι άλλα τα δεδομένα..
  2. Όπως το καταλαβαίνω εγω απο τη στιγμή που η εταιρία λέει ότι περιμένει από την ψήκτρα να μπορεί να απορροφήσει 220W σημαίνει οτι σε συνθήκες στρεσαρίσματος του επεξεργαστή αυτος θα εκλύει (και αρα θα καταναλώνει) κατι κοντά σε αυτά τα watt. Αν αυτό είναι λιγο παραπάνω ή λιγο παρακάτω από την πραγματική κατανάλωση πιθανώς να έχει να κάνει και με το πώς ορίζει η εταιρία το TDP αλλα όπως και να έχει πρέπει να είναι γύρω στα 220W.
  3. τι καλα που θα 'ταν να αλλαζα τον 40αρη με τα 2 partitions που εχω!σχεδον τα ιδια θα περνουσα: 1 partition με windows 8 με firefox ,libre office, pidgin, και κανενα game, και ενα partition με debian με τα αντιστοιχα συν οτι προγραμματιστικα χρησιμοποιω.. :-)
  4. Πολύ μ' άρεσε που είδα στο Anandtech τη φράση "This was confirmed by HWBox.gr" Μπραβο παιδια respect
  5. Ηταν πολυ ευχάριστος ο τελευταίος μήνας με το διαγωνισμό. Στο hwbox ήμουν περιστασιακός χρήστης αν διαβαζα κανα review πότε πότε, αλλα τωρα που πέρασα ενα μήνα και γνωρισα λίγο τον κόσμο εδω νομίζω οτι θα μείνω Μου αρεσει πολύ το παρεΐστικο κλίμα που υπαρχει και ο χαβαλες και αυτά πρέπει να τα κρατήσετε οποσδήποτε!! Αν πρέπει να πώ κατι που θα άλλαζα αυτό θα ήταν ο τρόπος που παρουσιάζονται οι φώτο σε μερικά review με flash οπως εδώ και απο το λαπτοπ ήταν πρόβλημα(full cpu, scroll για να τις δω ολόκληρες). Βεβαια ειμαστε σε φορουμ με overclock και οι περισσότεροι εχετε τουμπανα μηχανηματα οπότε και αυτό δεν ξέρω αν εκφράζει κόσμο μιας και την παρουσίαση την κάνει πιο ομορφη γενικα.. Αυτα!καλη τύχη αυριο και καλή χρονιά να έχουμε!
  6. Και εγω ετσι το σκεφτηκα και απαντησα την IID.. Απογοητευτηκα γιατι ασχοληθηκα αρκετες ωρες και τελικα η ερμηνια της ερωτησης επαιξε περισσοτερο ρολο.. Με αυτή τη λογική αν το 98 πχ είχα την IID και την IVD που υποστηριζαν και οι δυο, τότε ποια θα απαντουσα οτι κυκλοφόρησε πρωτη?
  7. Μαλλον το ιδιο κοιταμε.. Καηκα με αυτη την ερωτηση και αν την απαντησω σωστα τυχερος θα νιωθω.. Παντως και χθες και σημερα ωραια πραγματα εχουμε μαθει
  8. Καλή χρονία να έχουμε με υγεια! Με system profiler και cpu-x ηταν οτι πιο κοντινο μπόρεσα: Screen shot 2012-01-01 at 8.47.37PM.jpg
  9. ω ελατο ω ελατο θελω ενα pcακι αν γινεται να ειναι free γιατι ξαναα ειμαι ταπιι ω ελατο, ω ελατο θελω ενα pcακιι ο sandy bridge να ειναι E κι ο δισκος να ναι ssd ω ελατο ω ελατο θελω ενα pcακιι να εχει τουμπανο κουτιι και φωτεινηη υδροψυξηη ω ελατο ω ελατο θελω ενα pcακιι ω ελατο, ω ελατο τι αλλο πια θα κανωω να παρω μια συμμετοχη φοιβος βραδιατικα την εχω δει ω ελατο ω ελατο τι αλλο πια θα κανωωω
  10. Δεν τα πιανει τα 20χιλιαρικα αλλα δεν θελω κατι παραπανω απο αυτα: Lian Li PC-X2000FB Enermax MAXREVO 1500W i7-3960X Gigabyte X79-UD7 Intel X79 16GB G.Skill DDR3 PC3-17000 2133MHz Sniper Series 4x4GB 2 x gtx 590 OCZ RevoDrive3 X2 MAX IOPS 960GB PCI-E SSD 4 x 3TB Seagate 3x Dell UltraSharp U3011 30"