GreekMan

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About GreekMan

  • Birthday 11/02/1983

GreekMan's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Tέλος καλό όλα καλά. Τώρα δουλέυει το multi με το turbo είτε manual με καρφωμένες τιμές στα coreς είτε και Auto. H μλκία γινότανε επειδή απενεργοποιούσα το EIST. Δεν ξέρω γιατί αλλά από όταν το ενεργοποιήσα δουλεύει ρολόι. Έχει κάποια εξήγηση αυτό? Τα υπόλοιπα energy savings τα έχω off βέβαια όταν είμαι stable θα τα ξαναβάλω πάλι. Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας
  2. ΟΚ θα βάλω το τούρμπο στο manual ώστε να δώσω 40 μουλτι σε κάθε πυρήνα και 40 στο main ratio. Θα επανέλθω αργότερα. Sent from my GT-N7100
  3. 100 το έχω ναι και το strap 1.00 Βάζω multi 40. Στο turbo τι να βάλω, disabled, auto, manual? Έχει επιλογή να βάζεις και turbo multiplier σε κάθε core ξεχωριστά. Θα ριξω sshot όταν γυρίσω σπίτι Sent from my GT-N7100
  4. Στο bios κρατάει τις αλλαγές αλλά δεν μου δείχνει πχ 4000Μhz. Το ίδιο και στα windows δεν ανεβαίνει στα 4Ghz είτε load είτε idle ναι με CPU-Ζ βλέπω. Software όπως το Easy Tune6 κτλ δεν χρησιμοποιώ.
  5. Παίδες την βοήθεια σας γιατί δεν μου έχει ξανα συμβεί κάτι παρόμοιο και έχω στερέψει απο ιδέες. Έχω την Χ79-UP4 και τον 3930Κ . Απενεργοποιώ το turbo και ολα τα energy savings και βάζω απλά το main CPU ratio στο 40 ώστε να τον πάω στα 4Ghz. To πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν γίνεται. Κάνω save-reboot και ο επεξεργαστής τρέχει στα 3.2. Αγνοεί εντελώς την τιμή που δίνω. Δοκίμασα με ένα σωρό bios από την μητρική official, modded κτλ κτλ και δεν γίνεται τίποτα. Ο επεξεργαστής τρέχει από 3.2 μέχρι 3.8 και δεν παίρνει τις τιμές που δίνω στο CPU Ratio. Kαμιά ιδέα?
  6. Tώρα βρε παιδιά απο την εμπειρία αυτών που έχουν ασχοληθεί με υδρόψυξη , με ένα τέτοιο μονό ψυγείο kai τέτοιο loop μπορείς να δείς θερμοκρασίες της προκοπής σε σχέση με το reference?
  7. Aπο οτι καταλαβα όντως το NF200 δίνει χ16χ8χ8 στο τριπλό και χ16χ16 στο κλασσικο SLI. Λέει χαρακτηριστικά οτι δεν παίζουν τόσο ρόλο τα "x8" στο τριπλο γιατι τα προλαβαίνει το CPU bottleneck πριν μπουκώσουν. Βέβαια στο διπλο SLI που το CPU τα βγάζει πέρα πιο άνετα εκεί σίγουρα σε κόβουν και βλέπεις μεγάλη διαφορά με το NF200 και το x16x16 που σου δίνει... Α ρε Striker 2 Extreme που έδινες σε 3way-SLI x16 σε όλες...
  8. Σχετικά με το bandwith στις θύρες αναφερόμουνα. Με το NF200 δεν θα έχεις 2χ16 αντί για 2χ8 των Sandy??και λογικά σε 3xSLI θα έχεις x16x16x8. Έτσι δεν πάει??
  9. Με παρουσία του NF200 ουσιαστικά θα μπορείς να παίζεις SLI x16 και στις 2 κάρτες έτσι δεν είναι? Για ποιο λόγο σου εξασφαλίζει 3-way to NF200? Ποοοοοο κόλλησα τώρα! ....
  10. Λίγο χειρότερη απο 480 , με λίγο OC στα ίδια . Και λίγο χειρότερη επίτηδες για τους κατόχους 480 πιστεύω. Ύστερα απο την χαριστική βολή με την 580 δεν τους έπαιρνε να την κάνουν και αυτή καλύτερη... Σίγουρα ακριβή θα είναι... GTX480 used σε καλές τιμές δεν είναι καλή αγορά ενόψει και αυτής???
  11. Κοιτα να δείς , το σημαντικό για κάποιον που φτιάχνει ενα καλό σύστημα και γενικά μπαίνει στην διαδικασία να πάρει ένα κουτί , είναι να επιλέξει κάτι το οποίο θα έχει απόδοση και επεκτασιμότητα μελλοντικά ώστε να το κρατήσει και να τον καλύψει. Τώρα το θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικό και σίγουρα παίζει σημαντικό ρολό. Είναι σαν να έχεις ένα αυτοκινητο και να μην σου αρέσει εμφανισιακά,και να το βλέπεις στο γκαραζ σου κάθε μέρα , έτσι και το κουτί θα το βλέπεις κάθε μέρα. Επειδή έχω δουλέψει και το Cosmos και τo ΗΑF-X θεωρώ οτι στα χρήματα που ζητάει το HAF πάς ταβάνι. Δηλαδή δεν αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω , τόσο λόγω χρημάτων αλλα και επειδή το HAF είναι υπερ-πλήρες σαν κουτί. Εμφανισιακά το θεωρώ ουδέτερο.Μπορείς να το φτιάξεις λίγο με LED fans κτλ αν ασχοληθείς περαιτέρω. Το Cosmos προσωπικά δεν μου άρεσε , είναι απλά ένα ''τεράστιο'' κουτί. Έχει ποιότητα αλλα έχει και τα χρονάκια του. Θα το σκεφτόμουν σοβαρά μόνο αν είχα υδρόψυξη κτλ. To Corsair είναι καλό , είναι ομορφο , αλλά υπερεκτιμημένο όπως είπες.Δεν τα έδινα τόσα.Τώρα αν είσαι κολλημένος και γουστάρεις το κουτάκι και τα έχεις δώστα και πάρτο (εξάλου μια φορά θα πάρεις κουτί) , όπως σου είπα είναι σαν το αμάξι. Απο αυτά εγώ θα πήγαινα για HAF. Πολύ καλό κουτί , όμορφο και πολλές δυνατοτήτες είναι το ΝΖΧΤ Phantom Αν δεν είχα το HAF αυτό θα επαιρνα.
  12. Εμένα πάντως στην μια απο τις 2 έβαλα κανα 20 λεπτο το kombustor (είναι αξιόπιστο αυτό??) να τρέχει και άφησα V default , 1,038 έβαλα και μνήμες 2000 και core 850 και δεν κόλλησε καθόλου. Αυτό είναι καλό σημάδι, θα τεστάρω και την άλλη αύριο και θα μείνω εκει απο Volt αν είμαι ΟΚ.
  13. Oχι έβαλα απευθείας αυτό. Θα κάτσω να κάνω δοκιμές όμως απλά θέμα ελεύθερου χρόνου... Δεν τι έχω αφήσει εκεί , απλά κατι vantage έπαιξα και άφησα λίγο kombustor να τρέξει να δω αν κρεμάσει. Οι reference πόσο ρεύμα έχουν default και με πόσο εσύ εκτιμάς οτι θα είναι καλά για 850??