Hardcore Gamer

Members
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hardcore Gamer

  1. Μετα σβησε τα δυο μυνηματα..Ευχαριστω!!!

  2. Γεια σου Billy, ειμαι ο Βασιλης (aka Hardocore Gamer..Επειδη τα τελευταια χρονια σταματησα πληρως να ασχολουμαι με τα forums, θα ηθελα αν γινεται να επικοινωνησεις με τον τωρινο root admin και να του πεις να διαγραψει πληρως το account μου και οτι εχει να κανει με αυτο (posts, photos, e-mail address κλπ.)

    Μολις κανεις την εκαστωτε επικοινωνια στειλε μου ενα mail για επιβεβαιωση εδω: diabolosrising666@hotmail.com

  3. Ειχα τραβηξει κατι φωτογραφιες το Μαρτιο τοτε που με εποιασε η μουρλια μια μερα και εκατσα να φτιαξω τα καλωδια γιατι ειχανε γινει μπαχαλο... Το μονο πραγμα που εχει αλλαξει απο τοτε ειναι οι μνημες που δυστυχως καηκαν και τις αλλαξα με 2*2GB Mushkin Redline PC8000 οι οποιες φτανουν ανετα και 1200Mhz με 5-5-5-15 timings και 2,3Volt απο οσο εψαξα....Αναμενεται καποια στιγμη στο μελλον ενας Q9550 οταν πεσουν οι τιμες τους.
  4. Καλα για να κανεις σωστη δουλεια αν ειναι να χωσεις τπτ DDRIII μνημες της ταξης των 1800~2000Mhz θα πρεπει να σου φυγει ο κωλος, για να δωσεις τοσα που θελουνε 3 kit για triple channel.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!:@.... Παντος σαν μητρικη φενεται εξαιρετικη..Για να δουμε και στη πραξη οταν βγει μοσο ποσα FSB εχει ο σακος!!!!!;P..
  5. Ααααα δν θελω τετοια...GO KICK SOME ASS!!!!!!! ... Ειμαι σιγουρος πως για αλλη μια φορα George θα μας ξαναανταμειψεις ηθικα!!!!!
  6. Και ερωτω εγω, γιατι δν εχουμε υποστηριξη απο τη σειρα G80????? Δλδ οταν σκασαμε τα 540? στην 8800GTX πριν ενα χρονο αυτο σημαινει πως παλιωσε τοσο που, δν μπορει να κανει και επιταχυνση στα physics????ΕΛΕΟΣ!!!Σιγα απο τις 9800GX2/GTX280 η διαφορα φενεται ΜΟΝΟ σε αναλυσεις ανω των 1680!!!!Πφφφφφφφφ..........:@....
  7. Ναι βρε φυσικα και μπορεις να παιξεις τα παντα, μιας και οι νεες GPU της Nvidia γεμικα δν κανανε το ΤΟΣΟ μεγαλο μπαμ αυξησης επιδοσεων (παρα μονο σε πανυψηλες αναλυσεις) ωστε να μου κινησουν το ενδιαφερον και να παω να τις χτυπησω...Εννοειται πως στο O/C αποδιδουνε καλυτερα λογω των μικροτερων nm αλλα εγω δν παω για ρεκορ και δν κλοκαρω τοσο ψηλα..Παντος για 2 χρονων αποδιδει εξαιρετικα και ακομα καταπινει το καθε παιχνιδι που βγαινει!!!!Το οτι εχουμε γινει απληστοι, συμφωνω και επαυξανω λιγο πολυ ολοι θελουμε να εχουμε οτι καλυτερο βγαινει για να "παιζουμε"....Απλα τωρα για να "παιζεις" καθε τρεις και λιγο πρεπει να χωνεις το χερι στη τσεπη τοσο βαθεια μεχρι να τη ξεχειλωσεις τελειως μιας και τα αλλαζεις ολα!!!!!That's my point!!!!
  8. Μαμησε τα και εγω αυτο σκεφτομαι και αναρωτιεμαι καμια φορα πως η ραγδαια αναπτυξη της τεχνολογιας τελικα σκοτωνει τη τσεπη μας...Φυσικα ομως για οποιον θελει να ειναι "κομπλε" θα πρεπει ανα εξαμηνο να αλλαζει τα παντα..Που ειναι ρε φουστη οι παλιες καλες εποχες, που φεριπην με τις Voodoo Bandshee που τη βγαζαμε τοσο καιρο ψωμι και αλατι!!!!!:que:...
  9. Βασικα φιλτατε tsan δν εχεις αδικο σε αυτο που λες, πριν λιγο το ειχα διαβασει και στο XS....Πωπω ρε γμτ οχι μονο πρεπει να αλλαξεις τα παντα για να βαλεις εναν απο αυτους τους επεξεργαστες, αμα τρωει και coldbug ευκολα κιολας γ@μ@τα... ...Μου φενεται στο μελλον θα ψαξω για κανεναν καλο Q9450/Q9550 με κανα αξιολογο batch για να τελειωνω!!!!...
  10. Καλα ναι αμα ποιανει τα 5Ghz με αερα και με Full Load 52 o C δλδ με τπτ ποιο "εξωτικο" για ψυξη θα πηγαινει γ@μι@ντ@ς!!!!!!:time:... BTW η ASUS τελικα οσον αφορα τις ψυξεις στις μητρικες στο θεμα παστας εχει κανει ηλιθια δουλεια..Στη δικια μου δν εχω αλλαξει παστα και το NB σε idle βαραει 50ρια τις ζεστες μερες παρολο που στο δωματιο εχω 23 βαθμους...Πρεπει καποια στιγμη να αλλαξω παστες παντου οποτε θα γινει και αυτο..
  11. Μου αρεσει που καποι κραζανε τους i7 λογω του οτι θα εχουνε ενσωματωμενο controller οι μητρικες, οτι και καλα θα ειναι δυσκολοι στο O/C και κατι τετοια...ΚΑΛΑ αμα εχουμε τετοια αποτελεσματα με αερα δλδ με κανα νερακι τι θα γινει θα γινει???Καλα δν το συζητω με κανα dry ice/LN2 παιζει να μηδενισει το Super Pi!!!!!!... ...
  12. Αντε να δουμε τι μαγειρευει παλι η Microsoft..Ελπιζω αυτη τη φορα να κανουν κατι καλο γιατι αν κρινω απο τα Vista δν με εντυπωσιασαν ιδιαιτερα.Μακαρι τα ΧΡ να μην γερναγαν τοσο γρηγορα ωστε να μπορουσες να βασιστεις πανω τους για το αμεσσο μελλον!!!!!!:hug:..
  13. ΧΑ0Χ0ΑΧΑ0ΧΑ0Χ!!!!Τι ειπε ο συνονοματος...... Οντως και εγω μολις διαβαζα το νεο αυτο σε διαφορα sites, παρατηρουσα καθε φορα τις αντιδρασεις του καθενος....Δν παιζει να ισχυει κατι τετοιο!!!!!!
  14. Τα συγχαρητηρια μου και απο εμενα στους 2 Γιωργηδες που συνεχιζουν να μας κανουν να νιωθουμε υπερηφανοι για την ομαδα που τοσα χρονια συνεχιζει να σαρωνει τον ενα διαγωνισμο μετα τον αλλο!!!!Μπραβο!!!!:victory:... Υ.Γ. Ρε συ Bill τι emoticon ειναι αυτα που εβαλες ορε πεθανα στο γελιο μιλαμε!!!!ΧΑ0ΧΑ0ΑΧ0!!!!...
  15. Για τσεκαρε και το Avast παντος εδω: http://www.avast.com/eng/programs.html κανει φοβερη δουλεια και ειναι παναλαφρο!!!!! Παντος αμα θες εχω απο την εταιρεια μου ξεκλειδωτο το Professional Edition με definitions & updates επαπειρον, αμα ειναι πες μου να στο ανεβασω καπου!!!!!
  16. Πωπω "σε" λεω κουρλαθηκα με τετοια νουμερα που ειδα!!!! Ερε τι σου ειναι το ιντερνετι μανα'μ, μεσα σε λιγες ωρες πλεον δημιουργεις μια επιχειρηση απο το μηδεν ενω παλια ηθελες να υποστεις μια γραφειοκρατια σαν το μετρο !!!!!!
  17. Σωπαααα..Καθε φορα ετσι κανει ο κωλοφαρδος.Μιλαω μαζι του κοντα 2 χρονια στο msn και ειναι πολυ τυχερος με ολα αυτα τα καλουδια που περνανε απο τα χερια του!!!
  18. Οχι ρε φουστη ηεθλα να παρω μια μητρικη για το κατεβαστηρι απλα να δουλευει καπως καλυτερα..Ερε χαθηκα το τελευταιο καιρο απο το θεμα τεχνολογι λογω υποχρεοσεων και τελικα δν μου βγηκε σε καλο!!Πτου μου!!!
  19. Μπραβο ρε Στελλαρα!!!! Ελα ρε κααι ειχα κακες εντυπωσεις απο τις κοκκινες Cellshock (παραπανω απο 1250Mhz δν ανεβηκαν 2 κιτ που ειχα δοκιμασει), ενω οι μαυρες μου φτανουνε και 1270Mhz (με ανεμιστηρι να τις χτυπαει βεβαια)... Και παλι μπραβο σας ρε!!!
  20. Ωχ προβλεπω οτι θα καει το Xbox 360 μου αυτο το καλοκαιρι..Τουλαχιστον θα καψει οσο καρβουνο απεμεινε απο το GTA IV!!! Παντος πολλοι γενικα που βλεπω που κατακρινανε το 3ο παιζει και να μην το εχουνε παιξει καν..Ητανε πραγματικα κορυφη το καιρο που βγηκε!!!!
  21. Ωχ αμαν εχεις δικιο σε αυτο (αβυσσος η ψυχη των μητρικων πλεον!!) Ηθελα να ηξερα τι θερμοκρασιες θα εχουνε αυτα τα 4 γομαρια που ειναι τοσο ασφυκτικα κολλημενα μεταξι τους!!!Ποιο πολυ για καλοριφερ θα το χρησιμοποιουνε μου φενεται!!!!ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0!!!
  22. Εσενα αυτο σε πειραξε!!!!Το οτι δν εβαλαν καποιον QX9770 (και μην μου πειτε οτι τα πανεπιστημια εξω εχουνε χρηματικο οριο σε τετοια πραγματα).. Παντος για αρχη τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα!!!
  23. Οχι ρε φουστη δν πιστευω στα ματια μου!!!Μα καλα τι μνημες ειχανε και παιξανε με τοσο σφικτα timings στο 1T???Τι να πω αυτη η μητρικη τελικα θα φερει τα πανω-κατω στα rankings του bot...
  24. Καλα νταξι ο μεσσιε Κοπριτης σε αυτο το τομεα ειναι ΕΝΑΣ και μοναδικος δν το συζητω καν.. Το μονο πραγμα που διαφωνω καθετα ειναι η χρηση των νεοναζιστικων συμβολων που συνηθως συναντασω σε φασιστες και χρυσαυγιτες, πραγματα τα οποια μου βαρανε μπιελες οποτε τα βλεπω!! :rant:
  25. Καλη η πατεντα αυτη δν διαφωνω, αλλα με τι αντικτυπο στο κοστος???Γιατι αμα πανε και τη χρεωσουνε κοντα στο 400ρικο για αυτη τη "τσιμουχα" θα ειναι πεταμενα λεφτα......