TASOS

Members
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TASOS

  1. Καλησπέρα παίδες ... και Χρόνια Πολλά Χρειάζομαι βοήθεια για αγορά , από Πολωνία. Οποιος μπορεί pm me.
  2. Την γλίτωσες την αναβάθμιση στο τσάκ. Εχει 22C/44T αλλά στα 2,9 Ghz http://img.hwbot.org/u50670/image_id_1633364.png
  3. Η απάντηση στο αρχικό ερώτημα του τίτλου , είναι ότι οι Sandybridge-E , δέν μπορούσαν να παίζουν με ευκολία τις μνήμες στα 2400. Η πραγματικότητα της εποχής τότε , έδειξε ότι στην πράξη λίγα κομμάτια με πολύ καλούς IMC έπαιζαν εκεί. Τα περισσότερα έπαιζαν τις μνήμες στο εύρος 2133-2250.
  4. Εσπασε για εχθές η φημισμένη τριάδα διαιτητών "Γκόντας- Αναστόπουλος-Σχινάς" ... μπήκε σφήνα ο υιός Κορομηλάς !!! Μάλλον τον Τόμι τον κρατάνε κάβα για ΟΑΚΑ tomi1.jpg tomi2.jpg
  5. Παίδες , σόρρυ που θα το πώ. Αλλά κοιτώντας από την αρχή το thread ... Είμαστε όλοι για οδοντίατρο !!! Ολοι με το κουτσοδόντικο χαμόγελο παίζουμε.
  6. Παλιός Ελληνας διεθνής (εκ Βορείου Ελλάδος) χθές το πρωί στην ΕΡΤ-3 No Comments 130442.jpg
  7. Αφού είσαι σίγουρος ότι τα πινάκια στο socket είναι σωστά , όπως πρέπει ... και τα pads του cpu επίσης ... τότε : Το "00" είναι σίγουρα dead cpu. Κρατάω μιά πολύ μικρή επιφύλαξη , γιατί νομίζω έπαιζε μιά ασυμβατότητα με κάποια σειρά 4960X ES και τη συγκεκριμένη μητρική.
  8. Λόγω ποιότητας και εξαρτημάτων , θα μπορούσα (μέχρι ένα βαθμό) να δικαιολογήσω το αυξημένο κόστος (στα 240) συγκριτικά με τις τιμές των υπόλοιπων επώνυμων ΑΙΟ. Αλλά άν όντως η τελική τιμή του με το ΦΠΑ , είναι 292,00 ... δέν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ !!!
  9. Κρίμα για την SR-2 , ήταν ένα ιδιαίτερο σύστημα. Τώρα όσον αφορά το κόκκινο μαρκάρισμα , ένα από τα 2 σκέλη , είναι λάθος. ή το cpu ή το board.
  10. Δέν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από το αποτέλεσμα του lemonidas , μόνο. Ειδικά δέ , γιατί τρέχει σε άλλο λειτουργικό , και γιατί έχει πολύ basic τύπο DDR4 μνημών.
  11. Μέτρια η Εθνική μας Κακή η Ισπανική ομάδα "Επαγγελματική διαιτησία" (για όσους γνωρίζουν από μπάσκετ).
  12. Το σύστημα σου , δέν είναι Skylake. Εγώ προσωπικά το ερώτημα που έθεσα σχετικά μέ το απείραχτο , default run , ενός superpi32M στα 4600 , αφορά τη γενική εικόνα σύγκρισης απόδοσης μεταξύ DDR3 και DDR4 σε μητρικές Ζ170.
  13. Αν δέν σου είναι κόπος , θα ήθελα μιά φωτό το bench σου , όπως το παρακάτω. http://img.hwbot.org/u5271/image_id_1484138.jpeg (Το run που βλέπετε , είναι εντελλώς απείραχτο , από κάθε άποψη.)
  14. Το run αυτό σε τί ταχύτητα έγινε ? Στα 4,6 Ghz ? Μνήμες ? Cache ?
  15. Ούτε εμείς πρόκειται να παίξουμε (οργανωμένα σαν ομάδα). Είτε λόγω ξενέρας (lately) με το hwbot , είτε λόγω οικονομικών , είτε λόγω ψυχολογίας-καθημερινότητας.
  16. όταν του κάνεις update στην τελευταία έκδοση , σταματάει τα pop-up μηνύματα και τρέχει κανονικά με τον firefox.
  17. Κινητήρες τεχνολογίας FSI (γενικώς) turbo ή ατμοσφαιρικοί , μικρά ή μεγάλα μοντέλα σε κυβισμό , υποφέρουν από το λεγόμενο carbon build. https://www.google.gr/search?q=V8+4.2FSI+carbon+build&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=iQymVfrrCcPYyAOZoJbwCw Ολα τα αυτοκίνητα του group VAG (Audi,VW,Seat,Skoda) που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους κινητήρες (από το 2006 έως σήμερα) έχουν το ίδιο θέμα. Κατασκευαστικό ελλάτωμα από κακό σχεδιασμό των συγκεκριμένων κινητήρων. Μετά από 30.000χλμ οι κινητήρες είναι τίγκα στη μάκα. Το φαινόμενο χτυπάει τις βαλβίδες εισαγωγής και το σύστημα εισαγωγής αέρα-καυσίμου (στα λεγόμενα flaps). Αποτέλεσμα Αρχικά αρρυθμίες , σταδιακά αύξηση κατανάλωσης και τελικά σε βάθος χρόνου και χλμ πτώση απόδοσης. Σε τελικό στάδιο εμφανίζεται ξεκάθαρη δυσλειτουργία του αυτοκινήτου. Ρεζουμε Καλά και χρυσά αυτοκίνητα , αλλά τα μοτέρ αυτά χρειάζονται καθάρισμα με βγάλσιμο κεφαλής τουλάχιστον κάθε 50-60.000 χλμ https://www.google.gr/search?q=V8+4.2FSI+carbon+build&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCJzbtqbP3MYCFQNvFAodP-AMkQ&biw=1536&bih=714 Οχι καθάρισμα-ρεκλάμα με κάτι spray τύπου foam και ρούφηγμα με σκούπες , αυτά είναι του k@lou. Αρα άν το αυτοκίνητο αυτού του τύπου , που κοιτάς , έχει πάνω από 50.000 χλμ ... παίρνεις τα μέτρα σου , ώστε να εξασφαλιστείς με κάποιου είδους εγγύηση ή φροντίζεις να έχει γίνει η ανάλογη εργασία συντήρησης πρίν το πάρεις.
  18. Γιατί να μήν πάρεις μιά μητρική ASUS , π.χ. Χ99-Α ή οποία συμμετέχει και στην καμπάνια cashback , και να πάρεις επιστροφή 75,00 ευρώ με την ταυτόχρονη αγορά ενός 5820k ή 90,00 ευρώ με 5930k ??? https://toptechcashback.com/gr/en/pages/cpumb/qualifying
  19. Μήν μας αφήνετε στην απέξω ... Ρίξτε και κανά κοκκαλάκι και σε μάς ... είτε AMD είτε Ducati. Ρε Bill , που είναι εκείνα τα legendary , super-epic threads του τύπου "Computex babes" κλπ ??? οεο ?
  20. Κάποιος να καθαρίσει χώρο στα pm του Λαμβάνει ? 1-2 1-2
  21. Πολύ γλυκό κουνελάκι !!! Το κάνω κέφι με χίλια !!! Για τη μητρική δέν μου καίγεται καρφί ... θα δούμε και καλύτερες. edit Θα προτιμούσα και μιά ολόσωμη φωτογραφία της μητρικής με τίς λευκές ψύκτρες. Με ιντριγκάρουν οι μπούκλες.
  22. Ρε πειραχτήρι Ασε τα παιδιά ήσυχα. Γιατί τους τσιγκλάς συνέχεια ? ... και να σου πώ Αλέκο. Πόσα λεφτά από την προσωπική του περιουσία βάζει ο πεντακάθαρος επιχειρηματίας (πρόεδρας ?) της Κούλας για το γήπεδο ? Πόσαααα ? Αχχαχαχαχα. Καλό !!!