greltel

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About greltel

  • Birthday 02/16/1986

greltel's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Καλησπερα σε ολη την παρεα του hwbox, Αυτη την εποχη ψαχνομαι να αγορασω ενα laptop.Θελω ενα το οποιο να μεταφερεται ευκολα(μεχρι 14 ιντσες) για να το εχω μαζι μου καθημερινα.Δεν θελω κατι ιδιαιτερο απο επιδοσεις αλλα να μπορει να σηκωσει το autocad σχετικα ευκολα και να εχει μνημη τουλαχιστον 256gb.Εχω να διαθεσω μεχρι 1000 ευρω(αν αξιζει παω και λιγο παραπανω) και μαρκες αποκλειστικα dell,lenovo,hp και toshiba.Απο την ερευνα που εκανα μονος μου εχω βρει το toshiba z930 το οποιο μου φαινεται μια καλη λυση το οποιο εχει και ssd.Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? Ευχαριστω.
  2. καλησπερα παιδια και καλη τυχη σε ολους. για καποιο λογο εμενα δεν μου δειχνει απο το vantage το score μου αλλα πρεπει να το δω online.οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη greltel15`s 3DMark Vantage - Performance score: 20738 marks with a Mobility Radeon HD 5870 http://imageshack.us/f/585/captureqhw.png
  3. και εγω ευχαριστω πολυ για το δωρο.ουτε εγω περιμενα να κερδισω αλλα ποτε δεν ξερεις.νομιζω τα στοιχεια μου τα εστειλα αλλα αν κατι λοιπει στειλτε μου κανενα μηνυμα για να τα συμπληρωσω.
  4. η αληθεια ειναι οτι εχω μπλεχτει καπως.το προβλημα με την υδροψυξη ειναι οτι δεν θελω να καθομαι να την συντηρω αλλα και να ειχα την ορεξη να το κανω,η υδροψυξη θα κοστισει σιγουρα πανω απο 200 σε αντιθεση με τον αερα που θα κοστισει το πολυ 100 ευρω.αρα μιλαμε για μιση τιμη.για αυτο το σκεφτομαι αρκετα.οσον αφορα την venomou x εχει κανεις καμια αποψη?
  5. λοιπον παιδια καθομουνα χθες το βραδυ και εβλεπα διαφορα test της megahalems πανω στην 1366 platforma και καποια στιγμη επεσε το ματι μου σε μια ψυκτρα την Venomous-X.googlaro λιγο να δο τι αξιζει και απο κατι τστ που ειδα επαθα την πλακα μου.σε ενα ειδικα ειδα εναν 980x να τρεχει στα 4.2,να στρεσαρετε απο το Intel burn test Και η μεγιστη θερμοκρασια που εχει πιασει να μην μπορει να ξεπερασει τους 60 βαθμους.[?]????????The Venomous X,????,????? - ?2? - ????.μα καλα πως γινεται αυτο?βεβαια τα ρευματα που τρεχει ειναι αρκετα χαμηλα αλλα και παλι δεν θα επρεπε η θερμοκρασια να ηταν εστω 70 βαθμοι? μετα αρχισα νψαχνω μηπως και βρω κανενα συγκριτητο αναμεσα στην megahalems και την venomous x και ειδα αυτο:The Thermalright "Venomous X" is here - Page 3 - OCXtreme.org Forums. και παλι ομως η διαφορα αναμεσα στις δυο ψυκτρες ειναι τεραστια αν παρουμε υποψιν μας οτι η megahalems θεωρηται αυτη την στιγμη μια απο τις κορυφαιες αεροψυκτρες.τι λετε?αξιζει αυτη η ψυκτρα πραγματικα η μαλλον τα τεστ αυτα ειναι ψευτικα?
  6. οκ.κανενα προβλημα.την αλλη φορα θα προσπαθησω να ειμαι πιο συγκεκριμενος.
  7. καθολου εξυπνη κινηση.ουτε εγω μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο.μηπως για να βλεπει ο αλλος οτι ειναι 460 με χαμηλη τιμη και να την αγοραζει?πραγματικα δεν ξερω.
  8. εγω δεν σου προτεινω να παρεις h70 καθως υπαρχουν αλλες επιλογες οι οποιες ειναι πιο οικονομικες και το ιδιο αποδοτικες.η h70 απο οσο ξερω κραταει στην πλατφορμα 1156 κατα 1 βαθμο τον επεξεργαστη σου σε σχεση με την megahalems.βεβαια αν αγορασεις μια meghalems και βαλεις δυο ανεμιστηρες πιστευω οτι θα εχει τις ιδιες θερμοκρασιες με την h70 μπορει και καλυτερες,
  9. ναι ο 920 ετρεξε στα 4.8 με υδροψυξη.μπορεις να το δεις και Project Silverstone TJ-07 εδω. οκ παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.μαλλον θα καταληξω σε μια super mega με δυο δυνατους ανεμιστηρες να βαρανε πανω της και οσο παει καλυτερο airflow στο κουτι. ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.
  10. μπα μην το λες δεν ειναι παντα εκει το οριο.εχω δει 920 να τρεχει στα 4.8ghz με υδροψυξη.τελος σπαντων,πιστευεις οτι οι θερμοκρασιες θα περνανε τους 80 στα 4.3?
  11. ναι αλλα η super mega θα αντεξει τον 950 στα 4.3? πιστευω οτι μου εχει κατσει αρκετα καλος 950 καθως με 1.29 ρευμα ετρεξε κανονικα στα 4.04 με πια h50 ενος φιλου μου.
  12. παιδια τωρα δεν ξερω τι να κανω.τωρα ειδα ενα review που βγηκε της prolimatech super mega και ειδα οτι ριχνει τη θερμοκρασια κατα 1.2 βαθμους σε σχεση με την megahalems.λετε η super mega με δυο ανεμιστηρες coolermaster 1300rpm να κρατησει κατω απο 80 βαθμους τον 950 στα 4.3?
  13. ναι εχεις δικιο σε αυτο αλλα θα ηθελα κιολας η θερμοκρασια του επεξεργαστη να κυμαινεται σε καλα επιπεδα.ξερεις επειδη ασχολουμαι πολυ με επεξεργασια βιντεο εκει ακομα και τα 150mhz κανουν την διαφορα.ειδικα σε αυτον τον επεξεργαστη.θα μπορουσες να μου πεις τι θερμοκρασια εχεις με την megahalems και τον επεξεργαστη στα 4.2?ακομα τι κουτι εχεις?