Zres

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

About Zres

  • Birthday 03/01/1988

Zres's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Αν ψάξεις λίγο θα δεις πως το Razer Blade απογοητεύει κυρίως σε ποιότητα οθόνης, trackpad, θερμοκρασία και διάρκεια μπαταρίας. Ακόμα και το Blade Pro είναι αρκετά ακριβότερο με χειρότερα specs. Στην κατηγορία thin gaming notebook δεν έχω εντοπίσει καλύτερο απο το MSI GS70.
  2. Θα έλεγα πως το Scout 2 Ghost White ξεχωρίζει αισθητά για μένα απο άποψη design και φωτισμού με τους άσπρους led ανεμιστήρες.
  3. Windows 8, Visual Studio 2012, SQL Server Management Studio, Adobe Photoshop Illustrator Dreamweaver Premiere Pro Audition After Effects CC, Google Chrome και VMware Workstation με Debian Guest OS. Καλυ τύχη σε όλο το hwbox community!
  4. FAEX είναι, 3 χρόνια που τον έχω δεν μου είχε βγάλει το παραμικρό.
  5. Αντίστοιχο πρόβλημα μόλις μου παρουσιάστηκε με wd black caviar 1tb αγορασμένο απο plaisio. Με chkdsk /f σε Windows boot disk μου βρήκε 4kb bad sectors και τώρα τρέχω chkdsk /r μήπως στρώσει. Εφόσον είναι εντός εγγύηση έχω πιθανότητες αντικατάστασης του σκληρού στο συγκεκριμένο κατάστημα;
  6. Transcend JetFlash 150 USB flash drive - 2 GB - Silver Προφανώς μεγαλύτερες ταχύτητες σε χαμηλότερες τιμές θα ήταν το ιδανικό. CrystalDiskMark.png
  7. Επειδή πρόσφατα έκανα έρευνα για να αγοράσω 6950 ή 6970,αμα καταφέρεις και βρείς μια απο αυτές τις 2 με ψύκτρα Direct CU II της ASUS για μένα έχεις κάνει την καλύτερη αγορά. Προσωπικά κατέληξα στην 6970 επειδή την βρήκα σε εξαιρετική τιμή.
  8. Πόσα χρόνια φτιάχνει η Microsoft OS για mobile συσκευές? Απλά άλλαξε όνομα απο windows mobile σε windows phone γιατί όντως ήταν κάτι το διαφορετικό απο την έκδοση 6.5. Την χρονική στιγμή που βγήκε Android και iOS είχαν ήδη native multitasking,ενώ στην παρουσίαση του windows phone 7 στην MS Hellas που έτυχε να παρεβρεθώ, δεν τέθηκε τότε καν θέμα για την υλοποίηση του. Όπως καταλαβαίνεις ήταν ενα τεράστιο μείον.
  9. Γελοία τιμή πραγματικά για τα specs...βέβαια αναμενόμενο απο Razer και ήταν και το highlight στο CES 2011 στην κατηγορία του.
  10. Τελικά ήταν όντως λόγω προβλημάτων υγείας ;
  11. Ναι είχα ξεχάσει οτί έχουν την διαφορά στο 30ευρω,thx!
  12. Γιατί να μην είχα ανακαλύψει αυτό το mouse πριν πάρω το τωρινό μου...
  13. Προσωπικά δεν έχω πάντως παράπονο απο το Naga,μου φάνηκε άνετο εξ'αρχής και βολεύτηκα. Τώρα τα +12 πλήκτρα μονο σε 1-2 MMO τα χρειάστηκα,είναι λίγο περιστασιακή η χρήση τους. Και για να επανέλθω στο θέμα,το G300 στο θέμα άνεσης και εργονομίας φαίνεται να κερδισει έδαφος με διαφορά.
  14. Επιπόλαια updates...τραγικό