exeliktikos

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About exeliktikos

  • Birthday 01/04/1987

exeliktikos's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. οι 3 ειναι πιο γρηγορεσ αλλα οι 2 πιο ακριβες? ε? τον εχω για λιγο προγραμματισμο , λιγο gaming (οχι τιποτα τρελες απαιτησεις) για κατεβασματα κανα ελαφρυ video edditing...
  2. να ρωτησω και κατι πιο απλο.. ddr2-ddr3 μνήμες...έχουν μεγάλη διαφορά τελικά στις επιδόσεις? ωστε να δικαιολογουν τα χρηματα που διαφέρουν?
  3. Έχω το παρών σύστημα: motherboard: ASUS P5VD2-MX cpu: Intel Core 2 6300 (1,86) ram: 2x512 DDR2 gpu: geForce 7600 GS Θέλω να το αναβαθμίσω γιατι με τέτοια μνήμη είναι πεθαμένο πλέον και δεν τσουλάει.. Σκοπός μου είναι να το κάνω να έχει 4GB DDR3. Η παρούσα μητρική δεν πάιρνει ούτε DDR3 μνήμες , ούτε καν μέχρι 4 GB. Οπότε ξεκινώντας πρέπει να πάω για αναβάθμιση μητρικής και μνήμης. Μέχρι 100 εβρό και για τα 2 υπολογίζω.. Λίγο που το έψαξα είδα μητρικές γύρω στα 50 εβρό και άλλα τόσα για 2 μνήμες DDR3 των 2GB. Μπορεί όμως κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή μητρική για το σκοπό αυτό? Ευχαριστώ.
  4. Έχω την εξής απορία σχετικά με κάτι που δεν έχω καταλάβει ξεκάθαρα.. Οταν αγοράζεις ένα πριόν , πχ λαπτοπ , έχεις το δικαίωμα να το επιστρέψεις χωρίς αιτία ? Και αν ναι μέσα σε πόσες μέρες? Και επίσης τι πέρνεις πίσω? Χρήματα ή πιστωτικό? ευχαριστώ
  5. Βασικά αύριο θα μιλήσω με αντιπροσωπεία... αν δεν βρώ άκρη βουρ πίσω στο μαγαζί... να ρωτήσω τώρα και κάι επι την ευκαιρία που ειναι σχετικό και έχω απορία καιρό? μπορώ ένα προιον που αγόρασα και δεν με ικανοποιησε/δεν ηταν αυτο π ήθελα να το επιστρέψω πίσω στο μαγαζί που το πήρα και να πάρω τα χρήματα πίσω ή χρεωστικό??
  6. Βασικά αύριο θα μιλήσω με αντιπροσωπεία... αν δεν βρώ άκρη βουρ πίσω στο μαγαζί... να ρωτήσω τώρα και κάι επι την ευκαιρία που ειναι σχετικό και έχω απορία καιρό? μπορώ ένα προιον που αγόρασα και δεν με ικανοποιησε/δεν ηταν αυτο π ήθελα να το επιστρέψω πίσω στο μαγαζί που το πήρα και να πάρω τα χρήματα πίσω ή χρεωστικό??
  7. ήταν σφραγισμένο. ζήτησα να μου ανοίξουν το κουτί μπροστά μου , να δω τι ειναι μέσα και μπροστά μου η πολίτρια έκοψε την ταινία ασφάλειας. και μέσα ολα στη θέση τους , οπως θα περίμενε κάτι ερργαστασιακό . ζελατινεσ διαφάνειες στην οθονη κλπ.. δεν πιστευω οτι ηταν χρησιμοποιημένο το λαπτοπ.. αλλά υπάρχει περίπτωση να "είναι χρησιμοποιημένο το serial του|"? να εχουν ΄παρει serial κλπ και να το εχουν κανει register σε κάτι άλλο?
  8. χθές..και δεν αναφέρομαι στην no matter what εγγύηση που πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών αλλά στο απλό registration μόλις ανοίγεις το laptop και κάνει το πρώτο set up..
  9. Αγόρασα το Toshiba Satellite A500 - 1HK . Εκτελώ την εφαρμογή "Toshiba Warranty Registration" για να το κάνω online register , και όταν βάλω σε ένα σημείο που ζητάει την ημερομηνία αγοράς , και πατήσω οκ μου βγάζει με κόκκινα γράμματα το εξής μύνημα : Η περίοδος εγγραφής σας έχει λήξει. Επικοινωνήστε με το Κέντρο υπηρεσιών της Toshiba Ξέρεις κανείς τι γίνεται? Καμιά ιδέα?
  10. βασικα αυτο που θέλω...ειναι να κάνω ένα πρόγραμμα που να ανοιγει σε ενα παραθυρο μια εικονα. και μετα με το ποντικι να επιλεγω ενα τμημα της εικονας (οπως κανει και το απλο paint.) και μετα να επιστρεφει τις συντεταγμενες των στοιχειων που επιλέχθηκαν . σε τι γλωσσα θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο?
  11. χμ...κάτι εχω καταλάβει και για JAVA... πλζ αν κάποιος γνωρίζει απο JAVA να μ πει την γνώμη του.
  12. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
  13. λογικα οι ιδιοι δεν ειναι? αφου το chipset ειναι της nvidia