costasckn

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About costasckn

  • Birthday 04/17/1980

costasckn's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. εκεί οδηγεί ο ανταγωνισμός...καλυτερα προιόντα και τελικά κέρδος για τον καταναλωτή. μακάρι το φαινόμενο να ήταν τόσο έντονο και στους επεξεργαστες ή τις κάρτες γραφικών.....Στις μητρικές έχουμε τους ''γίγαντες'' ASUS και GIGABYTE που αναγκαστικά παίζουν με τουλάχιστον τρεις ακόμα εταιρίες ASROCK, SAPPHIRE, EVGA με διαφορετικές βέβαια πολιτικές μαρκετινγκ που είναι ουσιασικά το κλειδί για να έρθουν οι αλλαγές. Στους επεξεργαστες και τις κάρτες γραφικών οι ''γίγαντες'' πάιζουν μόνοι τους...
  2. συγχαρητήρια για άλλη μία κλήρωση. Τα usb κακά τα ψέμματα είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Γι'αυτό θα ήθελα με τη σειρά 1. Αξιοπιστία (προστασία από πτώσεις, κλειδιά μέσα στη τσέπη κτλ...) 2. Ταχύτητες 3. Τιμές μειωμένες στα γρήγορα στικς να και το δικό μου, πολύ ευχαριστημένος έχω μείνει από το Transcend http://img23.imageshack.us/img23/605/transcend.jpg' alt='transcend.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] καλή επιτυχία σε όλους!
  3. φανταστείτε δηλαδή να ένιωθαν και τη καυτή ανάσα της AMD...
  4. σίγουρα καποιοι ''τρελλοί'' θα στήσουν πάνω της τρελλά συστήματα και θα τινάξουν τα benchmarks στον αέρα...!Είναι ωραίο πάντως να βλέπεις μέχρι που μπορεί να φτάσουν τα όρια της εκάστοτε τεχνολογίας...!ανυπομονώ!
  5. Πρωτα απ'όλα συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρους...Θα ήθελα να βλέπω όσο το δυνατόν περισσότερα reviews και συγκρίσεις ώστε να έχουμε ακομα πιο καθαρή εικόνα των νέων προιόντων καθώς και κάποια αφιερώματα του τύπου ''η εξέλιξη των επεξεργαστών'' κτλ, ή τι προβλέπεται για το άμεσο μέλλον στο τομέα της τεχνολογίας. Οι διαγωνισμοί και τα δώρα είναι πάντοτε ευπροσδεκτα! Συνεχίστε παιδιά ετσι!
  6. case: Silverstone TJ11 power: 2 x Corsair Professional Series™ Gold AX1200 — 80 PLUS® mobo: Asus Rampage IV Extreme cpu: Intel Core i7-3960X cpu cooling: custom watercooling ( 2 x 360 rads, mobo + cpu waterblocks + 2 pumps) memory: 2 x 1.5V 16GB Quad Channel DDR3 Corsair Dominator GT Kit 2133mhz OS: 2* OCZ Vertex 3 240GB SSDs @ RAID 0 Storage: 6 x western digital caviar black 2 TB GPU: 4 X HD7970 MONITOR: 3 x Dell U3011 Monitor sound: Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion + Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless speakers: pionner s31 AV keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Stealth Edition mouse: Razer Naga Epic gamepad: 4 x wirelless xbox360 black wheel: Logitech G27 Racing Wheel λογικά είμαι κάτω από το budget...επίσης ένα γραφείο παραγγελία να στεγάσει το θηρίο, μία θωρακισμένη πόρτα και ηχομόνωση για το δωμάτιο! α και μία πάππια γιατί ούτε τουαλέτα θα πηγαίνω... Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
  7. ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ με link http://hwbot.org/submission/2234201_costasckn_3dmark_vantage___performance_2x_radeon_hd_5850_17819_marks καλές γιορτές σε όλους!συνεχίστε την καλή δουλειά! Uploaded with ImageShack.us
  8. μου αρέσει πολύ στο τελευταίο γράφημα, οι ανταγωνιστές σε πράσινο!ούτε τα προσχήματα!
  9. κρίμα που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ...είναι μαυρο και έχει και μεγάλη οθόνη άρα σύμφωνα με την apple πρέπει να απαγορευτεί! πολύ καλό πάντως φαίνεται!
  10. όταν μιλάμε για τέτοια οικονομικά μεγέθη και τα υπερκέρδη που έχουν τέτοιες εταιρίες, οι εντυπώσεις και η κουβέντα που γίνεται είναι ένα σημαντικό κομμάτι του προφιλ που ''πρέπει'' να περάσει στο καταναλωτικό κοινό. Προφανώς και κανένας νοήμων άνθρωπος δεν περιμένει να δικαιωθεί η apple, και μόνο το γεγονός ότι ασχολούμαστε εξυπηρετεί το σκοπό του εγχειρήματος...Λεφτά πολλά υπάρχουν, κουβέντα να γίνεται...