SotosLg

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

SotosLg last won the day on February 25 2021

SotosLg had the most liked content!

About SotosLg

  • Birthday 01/25/1987

Personal Information

  • Location
    Κόρινθος
  • Occupation
    Τεχνικός Υπολογιστών, case modder

Social Info

  • Skype
    ethereal70

Systems Specs

  • CPU
    Amd Phenom 2 x6 1100t
  • Motherboard
    Asus ROG crosshair IV formula
  • GPU(s)
    Hybrid Asus radeon hd 6850 (with sapphire 7870 cooler)
  • RAM
    Gskill Ares ddr3
  • SSDs & HDDs
    Corsair Force ls 120gb
  • Sound Card
    On board
  • Case
    Heavily modded Cooler Master cavalier
  • PSU
    Cooler Master g750m
  • Cooling
    Custom cpu watercooling
  • OS
    Windows 7 Ultimate 64 bit

SotosLg's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

76

Reputation

  1. Ήρθαν και τα τροφοδοτικά! Σιγά σιγά ξεκινάμε! Αυτό που μένει τώρα, είναι να αγοράσω φελιζόλ και να ξεκινήσω να σκαλίζω για να φτιάξω το καλούπι που θα γίνει όλη η πολυεστερική κατασκευή! Σύντομα επί της οθόνης!
  2. Το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε! Να γίνει ινβέρτ το 2ο κουτί! Κάπως έτσι θα φαίνονται!
  3. Καλησπέρα φίλοι μου! Μετά απο το τελευταίο case mod του προηγούμενου καλοκαιριού (Maze Runner), αποφάσισα να κάνω άλλο με την πολύτιμη βοήθεια της be quiet! Το συγκεκριμένο αφορά το μέλλον μου σαν άνθρωπο, σαν άντρα και σαν επαγγελματία! Επειδή πρόκειται να γίνω πατέρας, το θέμα θα αφορά μια κύηση! Πως θα γίνει; Με πολύ υπομονή, επιμονή και γερό στομάχι! Εσείς που είστε ήδη πατεράδες ξέρετε πως είναι! Ας περάσουμε τώρα στο δια ταύτα! Όλα τα υλικα που έχουν επιλεγεί είναι *2 2x Dark Base Pro 900 rev. 2 Black 2x Dark Rock Pro 4 12x Pure Wings 2 120mm PWM Αυτό είναι το 1ο πακέτο που ζήτησα απο την εταιρία για να ξεκινήσω να δουλεύω μέχρι να έρθουν και τα τροφοδοτικά. Λοιπόν, ας περάσουμε στα προσχέδια! Ο ρόλος των 2 ανθρώπων είναι και ο ανάλογος που επιβάλλει τα κουτιά να είναι και να φαίνονται ενωμένα σαν ένα! 2 γονείς (κουτιά) ενωμένα σαν ένα (μωρό)! Όλα αυτά θα γίνουν στην πρόσοψη και στο πάνω μέρος των κουτιών. Η κατασκευή θα είναι εξ ολοκλήρου πολυεστερική και το καλούπι απο φελιζόλ. Έχει να πέσει πολύ κόψιμο/τρίψιμο/λείανση για να γίνει το καλούπι όπως πρέπει. Από εκεί και πέρα, η τοποθέτηση και το κόλλυμα της κατασκευής πάνω στα κουτιά θα γίνει πάλι με πολυεστέρα για τον λόγο οτι θα φαίνονται σαν να ήταν εργοστασιακά, ή τουλάχιστον θα το προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ! Το καλό με αυτά τα κουτιά, είναι ότι μπορείς να τα κάνεις ινβέρτ και να μήν σταματήσεις να βλέπεις τα εσωτερικά μέρη του υπολογιστή! Οπότε, το ένα κουτί θα είναι ATX και το άλλο inverted ATX ενωμένα σαν ένα! Αυτά για την ώρα, ότι ερωτήσεις/απορίες έχετε, γράψτε απο κάτω στα σχόλια!
  4. Καλησπέρα σε όλους Έμεινα ξύπνιος όλο το βράδυ για να δουλέψω....νυχτοπύλι βλέπετε....χιχιχιχι Ας ξεκινήσουμε! Η πρόσοψη τώρα είναι τρία μέρη, οπότε τα αφαίρεσα και τα έτριψα για να τα ετοιμάσω για βαφή. Όσο στέγνωνε το χρώμα, προετοίμασα τις λεπίδες για σκούριασμα βάφοντάς τες. Χρησιμοποίησα το κιτ της Metal masters για την σκουριά. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες απο την διαδικασία. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μετά σκούριασα και το πρώτο πλαϊνό κάλυμα και έκανα μια τεστ συναρμολόγηση για να δω πως θα φαίνεται. Όπως έβγαινα απο το δωμάτιο, σκέφτηκα να ρίξω λίγες κόκκινες πιτσιλιές! Όσο η πρόσοψη ήταν χωρίς σκουριά, κάτι με χαλούσε, και έτσι αποφάσισα να μην την αφήσω και αυτήν! Σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό αποτέλεσμα να έβαζα καρφιά στο πάνω μέρος και έτσι έκανα. Μετά απο λίγη ώρα όμως, τα έβγαλα γιατί τελικά δεν μου άρεσαν και έκανα κάτι άλλο σε αυτή την θέση! Το επόμενο βήμα είναι να βαφτούν τα εσωτερικά μέρη! Μέχρι τότε, εις υγείαν!
  5. Γειά και πάλι! Αρκετά πράματα συνέβησαν μετά το τελευταίο ποστ. Έφτιαξα την πρώτη λεπίδα απο παχύ πλέξιγκλάς και όπως το περίμενα, δεν βγήκε καλά κομμένη. Αμέσως μετά, έπρεπε να τρίψω τις ατέλειες. Οπότε μετά, ήταν το τελειωτικό λιμάρισμα. Με λίγη παρέα, πέτυχα ένα καλό αποτέλεσμα όπως απο πάνω. Επόμενο βήμα, ήταν να θολώσω λίγο την επιφάνεια του πλέξι για να την ετοιμάσω για βάψιμο. Εδώ είναι δοκιμαστικά βαμμένο. Μετά, χρησιμοποίησα γωνιακό τροχό να κόψω την πρόσοψη διαγώνια για να χωρέσω την λεπίδα. Λίγο πλαϊνό θυσιάστηκε για να το κάνω πιο ρεαλιστικό. Επόμενη μέρα, έφτιαξα μια δεύτερη λεπίδα απο τεπτότερο πλέξι. Βγήκε καλύτερη και δεν χρειάστηκε να την τελειώσω με τρία βήματα. Για να την τελειωσω, χρησιμοποιήσα μύτη απο ρούτερ για το ντρέμελ. Αμέσως μετά απο αυτό, χρησιμοποίησα την ίδια διαδικασία για να χωρέσω την δεύτερη λεπίδα στο κουτί, και εδώ είναι το αποτέλεσμα! Περισσότερο απο ικανοποιητικό για εμένα! Επόμενο βήμα είναι να βγάλω το χρώμα και να βάλω μερικά καρφιά στο πάνω μέρος. Μπάρες απο πλέξιγκλάς θα μπούν και θα βαφτούν ανάλογα! Μέχρι τότε, εις υγείαν!
  6. Γειά σας και πάλι! Μετα απο κάποια αποτυχημένα case mods και αφού σε κάποια στιγμή αποφάσισα να κρεμάσω τα εργαλεία μου, είπα να ξανα δημιουργήσω! Οπότε τώρα, προχώρησα, νέα όλα! Ας ξεκινήσουμε! Ήθελα να κάνω ένα carmageddon case mod αλλα μετά, βγήκε Mad Max! Οπότε μετά αποφάσισα να δω την ταινία! Το πρότζεκτ λέγεται war rig Το κουτί είναι ένα παλιό heroichi που πήρα απο έναν φίλο, το οποίο είχα βάψει λίγα χρόνια πριν. Τα σχέδια μου είναι, να δημιουργήσω μερικές λεπίδες που είναι κολλημένες πάνω στο war rig και να το κάνω σαν να κατέστρεψε την γύρω περιοχή και να είναι πιό ρεαλιστικό! Οπότε έκανα μερικά templates, ένα απο χαρτί.... ....και ένα απο χαρτόκουτο για περισσότερη σταθερότητα για όταν αποφασίσω να φτιάξω την λεπίδα. Βγήκε καλό μπορώ να πω σαν πρώτο βήμα. Οπότε, το επόμενο, είναι να φτιάξω την λεπίδα απο πλέξι γκλάς και να την βάλω στο κουτί με τα προαναφερθέντα βήματα! See you in a jiffy - Alyx Vance
  7. Χαίρετε και πάλι! Λιγα πράματα έγιναν εχτές με πρώτο και κύριο την τοποθέτηση του 220v διακόπτη! Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Η πίσω μεριά του ενός πιν ακουμπάει σχεδόν στο μεταλλικό κάλλυμα και σκέφτομαι τώρα, επειδή θα περνάνε 220 βόλτ απο εκεί και δεν θα έχει μεγάλο περιθώριο, λέω να το τρυπίσω και να περάσω το καλώδιο μέσα από το κάλλυμα και να ανοίξω δίοδο για να μην έχει παραπάνω πρόβλημα επαφής με το υπόλοιπο μέταλο! Φυσικά θα μονωθεί τέλεια (όσο μπορώ τέλος πάντων!) και μετά θα περαστεί μέσα! Εσείς τί λέτε σαν εναλλακτική λύση;
  8. Χαίρετε και πάλι! Τα καλούδια ήρθαν! Θα συνεχίσω αργότερα με μορφοποίηση του πολυεστέρα!
  9. Εγώ θα προτεινα την αμέσως προηγούμενη έκδοση του catalyst πριν γίνει crimson!
  10. Αν είναι hardware δεν θα το βρει πού του το πετάει;
  11. Εφόσον το θέμα οδηγοί αποκλείστηκε, εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις hirens boot cd και να τρέξεις μεμτεστ με κάθε dimmακι πάνω! Bootable όμως!
  12. Νομίζω μια έκδοση του amd catalyst μάλλον η πρώτη crimson έκανε τέτοια θέματα! Μήπως να το ξανα τσεκάρεις το θέμα οδηγών;
  13. Να σε ρωτήσω, έβαλες ίδια κόπια λειτουργικού;